Underbara helg

Nu har det blivit dåligt med srkivande igen. Men jag har verkligen haft mycket just nu. Hoppas på att kunna hinna med att skriva lite imellanåt.

I fredags så lämnade vi bort barnen till farmor och farfar. Sen åkte vi och handlade skor till barnen. Träffade barnen en runda igen för att lämna av skorna. De var och lekte i parken och hade verkligen super roligt. Ena kusinen var ju där med och han är ju i samma ålder som Angelina.
Sen gick vi ner till stan och tog en öl och satt och pratade lite. Bestämde oss för att åka upp till två vänner och sitta där och dricka lite. De bjöd oss på mat och vi hade riktigt trevligt.
Igår så åkte vi och storhandlade utan barnen vilket var så himla skönt att få göra. Köpte en rutchekana till barnen som de kan ha i trädgården. När vi kom hem igen så fixade vi iordning bordet ute och jag solade en stund innan barnen kom. När barnen och deras farmor och farfar kom så bjöd vi alla på vattenmelon och jordgubbar.
Barnen åkte rutchekana och badade i poolen.
Två helt fantastiska dagar har det varit.

Idag åkte Markus eftersom ingen annan kunde köra så fick han ta det. Så han åkte tidigt i morse och kommer hem i morgon kväll. Lite tråkigt, speciellt när det är så fint väder. Men jag och barnen ska vara ute och njuta sen. Tänkte hinna med att fixa lite hemma innan det blir för varmt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0