Här sitter jag nu och väntar. Syns ju att ...

mms_img49321 (MMS)

Här sitter jag nu och väntar. Syns ju att man är sjuk.


Sitter nere på körskolan nu och väntar på ...

Sitter nere på körskolan nu och väntar på att jag ska få köra. Har tid vid kvart i så det är ett tag kvar. Tråkigt att bara sitta och vänta.


Köttbullarna är slut!!!

Blir att jag kör ändå idag. Nu är jag nästan iordninggjord nu är det bara håret som jag måste göra något åt. Om det ens går.
Snart kommer mamma och då ska jag ha hunnit fixa håret och lagat mat. Påbörjade maten nyss men sen insåg jag att vi inte hade några köttbullar kvar. Så nu fick jag ta upp och tina korv istället. Så jag kommer nog inte hinna äta innan jag måste dra. Men jag börjar bli van vid att missa måltider numera.

Köra eller inte?

Kan inte riktigt bestämma mig om jag ska köra idag eller inte. Mår ju inte toppen idag och dessutom regnar det. Samtidigt känns det dumt att avboka det när jag verkligen behöver fortsätta. Har ju redan svårt att få in fler tider än 2 st i veckan. Om jag ska avboka måste jag dessutom ringa dem snart så jag slipper betala för lektionen ändå.

Snacka om sovmorgon!

Fattar inte vad som har hänt med mina barn? Idag fick jag sova ända till NIO!!! Så länge brukar de aldrig sova inte ens när de är sjuka som nu. I vilka fall som helst så klagar jag inte. Det var riktigt skönt att få sova länge. Självklart är jag med förkyld nu. Hostar, täppt och näsan rinner. Men det går väl över snart får vi hoppas.

Idag ska jag ju på körlektion vid fyra-tiden. Men jag har inte bestämt mig än för om jag ens orkar gå. Känns som att det inte är så stor mening om jag ändå inte kan vara uppmärksam och ta in informationen. Tänkte att jag ska vänta några timmar till innan jag bestämmer mig. Kanske mår bättre sen vem vet?

Mamma kommer hit sen i vilka fall som helst så jag tänkte försöka städa upp lite smått. Får väl se hur det går.


Nu ligger vi alla tre och hostar i kapp. H...

Nu ligger vi alla tre och hostar i kapp. Hoppas verkligen detta går över snart. Ingen av oss får ju sova.


Nu blir det dagens första "mat". Hoppas de...

mms_img49320 (MMS)

Nu blir det dagens första "mat". Hoppas den smakar okej.


Tur att vi åkte in

Igår klagade Angelina på att det gjorde ont att kissa så vi började fundera på om hon kanske hade åkt på en urinvägsinfektion. Ringde till sjukvårdsrådgivningen och frågade även om hennes förkyldning. Förkyldningen tyckte hon inte att vi behövde åka in med fast lilltjejen hade haft så hög feber så länge. Men den misstänkta urinvägsinfektionen tyckte hon att vi skulle åka in med till jourläkarcentralen. Det tog ett atg att lyckas få ett urinprov med sig ner. Men tillslut lyckades vi. Vi fick komma ner efter sju. Ringde efter en taxi så att jag och barnen kunde åka ner. Taxin ner kostade 274 kronor eftersom de tog 100 kronor extra bara för att jag behövde en bilstol till dottern.
Väl nere på jourläkarcentralen så fick vi lämna in urinprovet sen var det bara att vänta. Träffade på en pappa med sin lilla dotter. Satt och pratade en del med honom medans vi väntade.
Vid halv nio ungefär fick vi träffa läkaren. Ingen urinvägsinfektion var det i alla fall. Sen undrade hon om jag inte var orolig för förkyldningen som Angelina har. Jag sa till henne att jag var lite orolig över den men att de på sjukvårdsrådgivningen inte trodde att det var något. Hon undrade om hon skulle kolla till den med och det tyckte jag lät bra. Efter lite undersökningar så kommer hon fram till att lilltjejen har en påbörjad lunginflamation så vi fick pencillin utskrivet.

Min underbart snälla extra pappa kom och hämtade oss åkte förbi affären på vägen hem med. Så vi var hemme riktigt sent igår. Försökte få i Angelina puvler pencillinet som vi fick med oss men det var omöjligt.

Idag sov hon till strax efter 11. Sen nu har hon faktiskt inte haft feber men det är nog lika bra att börja ge henne pencillinet ändå. Så jag ska ner och hämta ut receptet om ett tag. Svärmor kommer hita och ska hålla ett öga på busungarna medans jag ska ta bussen till apoteket.

Angelina får vara hemma denna veckan i alla fall sen får vi se om hon får gå nästa vecka istället. Dock vet jag inte riktigt hur jag ska göra i morgon eftersom jag har körlektion. Funderar lite på om jag ska skippa den men det känns ju lite dumt. Vi får väl se.

Nu är vi äntligen hemma och i sängen efter...

Nu är vi äntligen hemma och i sängen efter att ha varit på sjukhuset med angelina. Trodde först att det var urinvägsinfektion men det var det inte. Skriver imon


Kan det inte bli mode?

Jag tycker att nu måste ju snart modet med vita stolsdynor med fläckar på komma. Vore ju mycket bättre för min del att slippa tvätta mina vita stolsdynor sisådär en gång i veckan. Hojta till om ni ser att modet börjar sprida sig!

Kommer nog snart att få säga farväl till dem och försöka hitta något material som är lätt att torka av.


Kämpar på

Igår var det full rulle hela dagen så jag orkade verkligen inte skriva. Intervjun gick helt okej. Trodde att jag skulle vara mer nervös än vad jag faktiskt var vilket känns bra. Nu är det bara att hålla tummarna för att jag får detta jobbet. Beskedet kommer ungefär när jag fyller år så vi får hoppas att jag kan räkna detta som en födelsedagspresent =)

Körde ju med körskolan dessutom igår men det gick väl sådär. Har lite problem med backarna fortfarande. Hoppas att det snart släpper för mig. Tyvärr har jag ju inte så mycket möjlighet att träna hemma heller.

Barnen är fortfarande sjuka eller ja Liam är ju mest bara snorig. Men Angelina har fortfarande feber så vi får väl se hur lång tid det tar innan den vill ge med sig. Tillråga på allt så har jag med fått hosta nu och ont i halsen. Hade tänkt försöka hinna städa upp här hemma lite idag men det går inget vidare. Hostar som bara den vid minsta lilla ansträngning.

Markus åkte ju iväg idag och kommer hem på söndag eller måndag. Så nu är vi själva igen.

Det ända som jag nu har planerat för denna veckan är att jag ska köra på torsdag igen medans min mamma har barnen. Annars blir det nog bara till att försöka få oss friska igen.

Orkade inte skriva mer idag. Har varit en ...

Orkade inte skriva mer idag. Har varit en lång dag och jag är trött. Barnen har inte somnat än men nu ska jag försöka sova tänkte jag.


Spännande dag...

Idag är en spännande dag. Får hoppas att allt går som det ska idag. Känns skönt att jag inte är speciellt nervös än i alla fall. Kanske hinner bli mer nervös innan men det hoppas vi inte.

Angelina är fortfarande sjuk stackarn. Liam är ju också lite sjuk fast han har i alla fall ingen feber.

Nej, måste dra nu.

Sambon är så smart ibland. Han hade öppnat...

Sambon är så smart ibland. Han hade öppnat sovrumsfönstret vilket jag brukar göra men jag brukar också stänga det igen. Vilket han missade. 15 grader nu. Brr...


Sjukling

Äntligen ligger barnen i sina sängar dock sover de inte än. Angelina är ju sjuk. Började igår kväll med 40 graders feber. Sen har vi nästan varit uppe hela natten för hon inbillade sig att det var både spindlar, maskar och myror som åt på henne i vår säng. Hysterisk var hon så hon satt i mitt knä och jag fick hålla upp benen på henne medans hon försökte sova. Idag har febern gått upp och ner. Nu när vi la henne så hade hon 39,6 grader så det blev mer alvedon.
Hon spydde igår av Alvedonen med men det var mer för att hon trodde den skulle smaka illa. Så vårt täcke var helt nerspytt så idag blev det tvättstugan. Passade på att ta all tvätt nu när vi fick ledig tid. Dock fick barnen följa med eftersom Markus inte var hemma. Men det gick ganska bra. Diskade och vek tvätt i mellan maskinerna. Så nu börjar det se okej ut här hemma.

Nu är jag skit trött och har ont i ryggen så det blir nog att kolla en film och kanske vika lite mer tvätt.

Just det ska ju till körskolan i morgon och sen blir det arbetsintervju får se hur allt detta går. Kanske skriver en rad innan jag åker om jag nu hinner det.

Tyvärr har jag inte riktigt hunnit med att...

Tyvärr har jag inte riktigt hunnit med att skriva idag. Just nu är jag i tvättstugan och håller på. Hoppas på att hinna med att skriva ett inlägg ikväll.


Låång dag

Vilken dag det har varit. Först var vi på invigning med sång och glass på Angelinas dagis. Sen blev det att stressa ner till stan för att jag skulle köra. Markus och barnen gick och fikade med barnens farbror och kusin. Mötte upp dem på fiket och tog en kaffe. Åkte vidare till skroten för att hämta delar och sen hem igen. Markus får åka upp med vår tv nu eftersom den är sönder =( Antar att han ska till sitt kontor sen så jag är nog själv med barnen ett tag nu.
Nu ska jag ta en koppkaffe till sen ska jag försöka laga lite mat.

Nattstädning

Idag känner jag mig helt slut körd. Blev att jag städade upp här hemma under kvällen och natten. Vid tolv gick jag och la mig. Sen vaknade Liam vid 03.40 och tyckte att nu minsann är det morgon. Efter många om och men så fick jag honom till att somna om.

Idag ska vi nog till dagiset på någon invigning för de nya avdelningarna. Har inte bestämt oss än eftesom Liam va lite febrig igår, tror visserligen att det är en tand på gång men man vet ju aldrig säkert. Annars så ska jag på körlektion vid 11 idag. Ska bli roligt att köra igen dock hade det kännts bättre om jag inte var så himla trött. Har till och med träningsvärk från igår i benen. Gick över 17000 steg igår så det är kanske inte jätte konstigt.

Nej, nu ska jag ta tag i allt.

Äntligen är jag hemma efter en hel dag ute...

Äntligen är jag hemma efter en hel dag ute. Fint väder som sagt men fy va det blåste. Nu ska vi äta lite sen kanske jag hinner skriva ett inlägg.


Underbart väder idag!

Har beslutsångest som vanligt. Funderar på om jag ska gå ner till stan istället eller om jag bara ska ut och gå en runda. Vädret är ju helt underbart idag och då vill jag absolut inte sitta inne. Men jag måste bestämma mig snart för Liam börjar bli trött och sen ska jag ju hämta Angelina med.

Vi får väl se vad det blir.

Stan eller städning?

Nu har vi äntligen vaknat till liv här hemma. Tyvärr blev det inget inlägg om gårdagen men det kommer nog lite senare. Nu försöker jag få dottern att klä på sig så vi kan gå till dagis. Funderar på om jag ska dra ner till stan själv eller om jag ska hoppa det idag. Känner att jag verkligen hade behövt få mina ny byxor uppsydda så jag kan använda dem. I västa fall kan jag ju ta det på fredag.

Städningen igår gick i alla fall framåt. Men barnen är ju mästare på att stöka ner så åker jag inte till stan idag så blir det till att städa lite till. Har lite tvätt och sen måste det dammsugas igen. (gjorde det igår)

Inget proffs

Försöker fixa designen lite, visserligen ingen supersnygg men jag är ju nybörjare =) Får se när jag är helt färdig sen. Ska försöka skriva ett inlägg lite senare sen. Nu ska jag ta och lägga mina småttingar!



                                                                                                                                        

Jag och dottern har bakat muffins nu. Hopp...

mms_img46686 (MMS)

Jag och dottern har bakat muffins nu. Hoppas bara de blir goda eftersom jag ändrade receptet.


Äntligen hemma igen. Men nu ska vi ut och ...

Äntligen hemma igen. Men nu ska vi ut och cykla en runda eller inte jag men dottern.


Måste bara testa om detta fungerar. Förlåt...

Måste bara testa om detta fungerar. Förlåt för detta inlägg.


Nöje går före nytta?

Kom på mig själv med att sitta och försöka fixa en bloggdesign istället för att städa. Skulle ju vara hemma idag för att städa och inget annat men det går sådär. Nu har jag i alla fall påbörjat att städa sen får vi väl se hur långt tid det tar innan jag blir färdig. Måste ju vara hyffsat till helgen i alla fall.

Lever på hoppet

Hittade en helt underbar lägenhet igår som jag gjorde en intresse anmälan på. Tror dock inte att vi kommer få den men jag hoppas ändå. Den ligger i ett område där vi bott innan och är större än den vi har nu. Det vore ju perfekt om barnen kunde få varsitt rum så de slipper störa varandra.

Nu sitter jag och väntar på att lilltjejen ska äta upp sin smörgås så vi kan gå till dagis.

Fast i tankarna

Nu är det morgon igen tyvärr. Är lite trött idag eftersom jag hade problem att somna igår tankarna på allt som måste göras bara snurrade. Sen höll Liam på i natt med han har ju börjat drömma en massa.

Idag var tanken att jag skulle ner till stan men jag har inte riktigt bestämt om jag ska ner än. Har lite ärrenden att uträtta men det skulle kunna vänta tills i morgon. Blir det inte stan så får det bli städning istället.

Vill verkligen ut och köra bil varje dag nu så jag kan få mitt körkort snart. Är riktigt peppad till att ta det nu. Känns dock jobbigt att det måste ta så lång tid. Nu försöker jag köra två gånger i veckan men snart ska jag försöka få in det till  tre gånger i veckan.

Trodde jag hade fått ett barn...

... men jag hade tydligen helt fel märkte jag! Han är ingen liten människobebis utan en katt.. jag är chockad över denna upptäckt! Kanske har jag tur och det är bara så att han tror att han är en katt och därför dricker med tungan i kattens vattenskål och äter kattmat. Håller tummarna för att han blir människa till slut i alla fall fr en katt det har jag redan.

Kanske kommer jag tillbaka

Funderar lite smått på att ta upp bloggandet igen men kommer tyvärr inte att ha tid att blogga så mycket. Just nu händer det en hel del.

Barnen börjar bli stora och jag känner att jag börjar få panik. De kommer snart att vara tonåringar och jag kommer sitta som ett frågetecken. Angelina fyller snart 3 år och Liam 1 år. Kan verkligen inte förstå att det var så länge sedan jag fick dem.

Har påbörjat körkortet med och det går sakta framårt. Hoppas på att kunna få lite tid till att köra hemma med. Vill helst ha körkortet så snart som möjligt. Men men det är bara att kämpa på.

Har sökt ett jobb nu under sommaren och hoppas på att få det. Men det är lite halvt osäkert men jag ska ner och prata med dem på måndag och sen får vi se vad som händer. Spännande... =)

Nej, nu ska jag börja lägga barnen. Tar ju altid en stund med tandborstning och godnattsaga.

RSS 2.0