Liam fick feber igår efter sprutan. Så han...

Liam fick feber igår efter sprutan. Så han var gnällig. Idag har det varit lugnt hemma. Beställde en hårddisk på 1tb.


Brödet jag gjort blev bra. Har inte blogga...

Brödet jag gjort blev bra. Har inte bloggat så mycket eftersom min dator låter mysko. Vet inte varför heller.


Försöker för första gången i mitt liv att ...

mms_img29119 (MMS)

Försöker för första gången i mitt liv att baka bröd. Dock en färdig påse man köper men man måste börja i en ende ju.


Fy vilket väder det har varit i natt och ä...

Fy vilket väder det har varit i natt och är nu. Liam har varit stökig hela natten nästan. Så sova har jag knappt fått.


Nyfiken på ny mat

Nu har jag suttit och skrivit in en del av mina favorit recept i en bok, är inte klar än för de var en hel del. Sen har jag surfat runt lite för att hitta nya recept som vi ska testa både mat och onyttigheter. Har bestämt mig för att testa baka eget bröd. Ska bli spännade och se hur det går. Vet inte riktigt varför jag blev så sugen på att testa massa nytt men det blev jag i alla fall.

Om en stund ska vi handla med Markus pappa. Såg att vi inte hade någon välling kvar till Angelina. Så då kan jag likaväl passa på att storhandla lite. Hoppas på att han vill åka till Maxi så kan jag självscanna och han kan gå runt med barnen.

Bestämde att jag och angelina ska köra lit...

Bestämde att jag och angelina ska köra lite gympa på morgonen. Så nu har vi kört ett livet pass. Funderar på att ha det på eftermiddagen med. Hon tycker om det


Inte van

Har haft riktigt svårt att sova här hemma sedan vi kom hem igen. Det beror nog på att jag inte är van att sova här nu och sen är ju inte Markus hemma nu heller. Hoppas bara jag kan sova bättre i natt. Känner mig trött som bara den idag.

Idag blir det nog mest att städa undan här hemma. Har hur mycket som helst att göra fortfarande. Började ju städa igår men jag orkade inte så jätte mycket.

Seg dag

Idag är jag riktigt seg. Försöker få lite gjort men det går väl sådär. Har i alla fall på börjat att städa och packa upp lite. Hm, någon har ändrat storleken på internet. Shit, måste kolla om jag kan ändra det för jag kan knappt läsa vad jag skriver.

Äntligen hemma igen. Dock så har jag massa...

Äntligen hemma igen. Dock så har jag massa att göra nu. Saker högt och lågt hemma nu.


Byttes av med markus pappa i eksjö så nu j...

Byttes av med markus pappa i eksjö så nu jobbar markus och vi åker bilen med svärfar. Snart är vi hemma, så skönt.


Sitter i bilen nu och försöker underhålla ...

Sitter i bilen nu och försöker underhålla angelina för hon har tröttnat på att åka bil nu. Vi sjunger en massa.


Markus och angelina vaknadn för en stund s...

Markus och angelina vaknadn för en stund sedan. Så snart vaknar nog alla. Då blir det frukost och packa ihop allt vi ska ha med oss.


Nu har jag äntligen hittat allt så jag kun...

Nu har jag äntligen hittat allt så jag kunde göra mig en kopp kaffe. Vad gör man när alla sover och mjölk inte är hemma? Längtar efter att få plocka hemma.


Liam skrattade nyss och jag lyckades spela...

Liam skrattade nyss och jag lyckades spela in det på telefonen. Han har ju gjort det innan men då slutade han så snabbt.


Varför jag funderar på om vi kan få in all...

Varför jag funderar på om vi kan få in allt i bilen är för att vi har fått jätte mycket åt mina släktingar. Massa saker till barnen. Köpte kaffebryggare med.


Alla i huset sover fortfarande förutom jag...

Alla i huset sover fortfarande förutom jag och liam då. Idag ska vi åka hem. Hoppas nu bara att vi får in allt i bilen men det ska vi nog lösa på något sätt.


Handlade lite till igår. Det blev detta oc...

mms_img49952 (MMS)

Handlade lite till igår. Det blev detta och 2 kepsar till liam, armband till angelina och toffsar till mig.


Har inte haft så mycket tid över till att ...

Har inte haft så mycket tid över till att skriva nu de senaste dagarna. Nu är vi i alla fall på junibacken vilket jag inte är speciellt imponerad på.


Vi orkade inte så mycket mer idag så vi to...

Vi orkade inte så mycket mer idag så vi tog safari parken. Sen nu är vi på väg mot stockholm istället. Barnen sover nu.


Senare idag menade jag på klart. Är super ...

Senare idag menade jag på klart. Är super trött just nu. Sover inte lika bra borta som hemma direkt.


Så typiskt liam att vakna en timme innan j...

Så typiskt liam att vakna en timme innan jag ska gå upp. Frågan är om det är någon mening att somna om eller om jag ska förbereda för i morgon istället?


Nu är vi på hotell rummet efter att ha käk...

Nu är vi på hotell rummet efter att ha käkat lite. Ont i fötterna som bara den efter alla backar och långa sträckor att gå. Trodde inte jag skulle fixa backarna


Utsikt åt andra hållet.

mms_img12890 (MMS)

Utsikt åt andra hållet.


Utsikt från hotellet.

mms_img12889 (MMS)

Utsikt från hotellet.


Liam har skrek genom nästan hela parken. A...

Liam har skrek genom nästan hela parken. Angelina har varit trött så hon har varit gnällig för det. Har nyss käkat lite.


Denna boken har jag börjat läsa nu under r...

mms_img48633 (MMS)

Denna boken har jag börjat läsa nu under resan. Riktigt bra är den än så länge.


Fin utsikt är det med ;-)

mms_img48632 (MMS)

Fin utsikt är det med ;-)


Nu borde vi inte ha så jätte långt kvar ti...

Nu borde vi inte ha så jätte långt kvar till norrköping. Trött är man som bara den just nu. Hade hellre varit hemma och sovit just nu.


Nu har vi äntligen kommit hemifrån. Tar ju...

Nu har vi äntligen kommit hemifrån. Tar ju alltid längre tid än man tror tyvärr. Angelina är helt till sig fast hon inte fattar direkt.


Åska på ingång?

Det var Angelina som var vaken så nu är jag nere med båda barnen och Markus sover fortfarande. Det verkar som att det kommer att bli åska snart som vädret lovat. Hör att det mullrar på lite avstånd. Får se när det kommer hit men jag måste förbereda lite om det skulle åska länge. Jag vägarar ha på en massa el när det åskar så jag måste fixa varmt vatten till Liam så det finns varmt.


Packning

Idag känner jag mig inte alls pigg fast jag la mig ganska så tidigt igår. Kan bara tänka mig hur trött jag kommer att vara i morgon då eftersom vi planerar att åka mellan fem och sex. Men roligt ska det bli i alla fall.
Jag är nästan klar med packningen för mig och barnen. Nu är det bara lite kvar att fixa sen är vi i alla fall redo för att åka. Markus skulle packa sin väska idag. Fattar inte mig på killar. Om han packar idag vad gör han då om något han vill ha med sig inte är tvättat?

Hm, barnen och Markus är uppe och sover. Men jag tycker att det låter som att någon är vaken däruppe. Ska nog gå upp och titta så det inte är Angelina.

Liam i sin favorit sov-ställning. Ser verk...

mms_img73022 (MMS)

Liam i sin favorit sov-ställning. Ser verkligen mysigt ut.


Internet har inte alls fungerat här hemma ...

Internet har inte alls fungerat här hemma idag. Började fungera nu under kvällen igen. Nu ska jag sova så jag orkar med mycket i morgon.


Idag har vi fixat krokar till bilstolen, h...

Idag har vi fixat krokar till bilstolen, hämtat dvd som man kan ha i bilen, packat, köpt ståbräda, handlat mat och grillat. Liam fick dreggellappar med.


Håller på att städa och tvätta idag. Har e...

Håller på att städa och tvätta idag. Har en del att göra innan vi åker.


Bild från öland. Det var helt underbart at...

mms_img38936 (MMS)

Bild från öland. Det var helt underbart att ligga på stranden. Liam fick stanna uppe i stugan med sin gamlamormor. Ganska skönt för både honom och oss. Angelina var inte alls rädd för vattnet utan hon fick en del kallsupar. Helvild unge i vattnet.


Igår gnällde båda barnen hela tiden nästan...

Igår gnällde båda barnen hela tiden nästan så jag kunde inte sitta vid datorn. Idag är vi på markus kontor eftersom de har ac. Svalt och skönt är det.


Kvavt

Har kommit en liten bit nu men det är så jobbigt att göra en massa när det är varmt och ruskigt kvavt. Än så länge har det bara regnat. Ingen åska i sikte än. Vilket både är skönt och jobbigt. Hur länge orkar man ha det såhät kvavt?

Jag och Angelina ska duscha sen känner att det vore helt underbart när det är såhär kvavt.

Städa och påbörja packning

Hann inte ens börja städa innan Liam vaknade och ville ha mat. Så jag tänkte att jag ska städa lite nu och börja titta på vad det är vi ska ha med oss. Håller på att skriva upp det barnen ska ha med sig. Ska kolla hur vädret kommer att bli med. Åker på söndag och innan dess finns det miljoner saker vi måste göra. Så det är väl dax att ta tag i allt nu.


Åskan

Nu har Markus åkt till kontoret för att jobba. Han lovade mig att om det börjar åska så kommer han hem till oss. Jag är ju så himla rädd för åskan och har varit så länge jag kan minnas.

Tänkte att jag ska försöka skriva ett länge inlägg senare men nu ska jag passa på att städa lite medans Angelina ändå leker.

Det har mullrat hela natten men det kom al...

Det har mullrat hela natten men det kom aldrig nära i alla fall. Har sovit dåligt åt mullret och sen här det varit klibbigt varmt i natt.


Det blev en underbar dag på öland och vi k...

Det blev en underbar dag på öland och vi kom hem nyss. Lycklig för att jag slapp åskan i alla fall. Trodde dem skulle vara över oss nu men det var den inte.


Köpte bikini och badskor nu. Fick två över...

Köpte bikini och badskor nu. Fick två överdelar och en underdel. Markus är inne och tittar på ac nu. Tar ett tag för oss att komma iväg. Men snart är vi på g.


Bjuder på en ful bild på mig idag. Jag ve...

mms_img61768 (MMS)

Bjuder på en ful bild på mig idag. Jag vet att jag inte passar alls i mina solglasögon.


Det är riktigt tjock luft ute sedan nu och...

Det är riktigt tjock luft ute sedan nu och 23 grader typ. Värmen var kol på en. Vi ska köpa en ac idag annars kommer vi aldrig kunna sova. Tycker synd om liam.


Nu ska jag försöka få mig och liam i säng....

Nu ska jag försöka få mig och liam i säng. Sen i morgon åker vi nog iväg eftersom det inte ens går att vara i vår lägenhet. Idag var det 32,5 grader.


Känner mig stressad över allt jag måste hi...

Känner mig stressad över allt jag måste hinna med innan semestern. I alla fall så var sandra här och hälsade på. Snackade lite skit och hade trevligt.


Det här inte ens gått att sitta vid datorn...

Det här inte ens gått att sitta vid datorn idag för det här varit för varmt och nu fungerar internet dåligt. På förmiddagen idag dammsög jag bilen.


Det kommer att komma bilder.

Hämtade ju min mobil igår så nu kommer jag att kunna lägga upp bilder lite enklare i alla fall. Tänkte att jag ska ta en del på Kolmården och lite sånt. På tal om vår resa så har vi hur mycket som helst att göra innan vi ska åka. Tänkte att vi ska försöka välja att göra mest på de dagar som är svalast så jag ska kolla hur veckan kommer att se ut nu.

God morgon!

Liam vaknade i morse vid sex av att han hade bajsat så det vara bara att springa ner och byra på honom. Efter blöjbytet så blev han självklart pigg som bara den så det var inte precis så att vi kunde lägga oss igen.

Förlåt att jag inte skrev något igår men det blev ganska fullt upp igår. Först åkte vi iväg för att hämta bilstolsöglorna som ska monteras i bilen, sen hämtade vi min telefon och efter det begav vi oss till Maxi för att handla. Måste ju bara säga detta. Vi har blivit självscanningskunder nu och fy fasen va smidigt det är. Slippa stå i kön för att komma ut när man redan är trött efter att ha handlat.

I alla fall så kom Angelinas och Liams kusin Noel och hans pappa hit igår. Barnen badade poolen och lite så. Sen grillade vi och drack lite vin. Sen när de åkte så gjorde jag äppelpaj, skulle ha bjudit dem men de hann åka innan. Sen satt jag och Markus i soffan med en gnällig Liam och kollade på One Tree Hill.

Laga mat

Ska snart ställa mig och laga spagetti och köttfärsås. Funderar lite på när Markus kommer för kommer han om en timme eller nått så hade vi kunnat vänta lite till. Men jag har ju ingen aning. Får väl lägga undan till honom annars. Messade honom nu så får vi se om jag får nått svar annars börjar jag med maten nu. Tar ju ändå en liten stund att laga. Hoppas bara att Angelina äter nu fast hon bara ville ha köttbullar.

Angelina är övertrött nu och bara gnäller ...

Angelina är övertrött nu och bara gnäller om allt. Hon vill ha nappen men jag vill inte att hon har den så mycket som hon haft innan.


Idol=Pappa

Det var riktigt varmt att gå hem. Hade tänkt ta bussen och den skulle gå vid hel men när vi kom upp till bussen fanns det bara en där det stod "Ej i trafik" så jag frågade om det var den som skulle gå vid hel. Busschauffören berättade att bussen hade gått sönder så han väntade på en ny buss. Då säger Angelina "Pappa laga bussen" och låter super lycklig. Sen försökte hon övertala mig till att pappa kan laga bussar, haha. Så söt är hon ju. I alla fall så gick vi hem och det tog bara 15 minuter längre att gå med Angelina. Jag är imponerad att hon fixade att gå hela den långa vägen. Frågade ändå henne ett par gånger om hon orkade gå mer eller om jag skulle bära henne lite. Men nej, hon kunde ju gå själv. Riktigt duktig min lilla tös. Just det, de sa de på dagis nu när jag hämtade henne med. Att hon är riktigt duktig för sin ålder. Shit va stolt man blir som mamma då. Fast jag visste ju redan att hon var världes bästa tjej!

Hon babblade på hela vägen hem och blev skit sur om jag svarade kort. Så i 35 minuter höll hon på att prata för fullt. Trodde knappt att hon hann andas i mellan. Och hon pratar fortfarande hela tiden men inte med mig utan sig själv nu.

När vi kom hem sa hon att pappa skulle raka sig när han kom hem. På hakan måste pappa raka sig tycker hon. Fattar inte hur hon kommer på allt ibland asså.

Kollade posten innan jag gick nu och såg a...

Kollade posten innan jag gick nu och såg att jag hade fått från 3 så jag var ju bara tvungen att öppna det. Min mobil har kommit. Känns så skönt.


Vill inte hämta henne

Jag drar mig verklugen för att hämta Angelina idag. Inte för att jag inte saknar henne eller så. Men i morse så skulle vi gå och jag tog syskonvagnen som Liam bara avskyr. Han brukar gnälla så får man stanna och lägga i nappen lite då och då. Men i morse var han hysterisk han bara gallskrek så efter vi hade gått en liten bit kom jag underfull med att såhär går det ju inte att gå. Så det vara bara att gå hem och hämta den vanliga vagnen och sätta Angelina i den. Tog Liam i bärselen vilket gjorde att jag har ont i ryggen nu. Så idag får Liam åka sin vagn och sen får Angelina gå för detta fungerar inte. Men jag antar att det kommer att ta oss en timme kanske lite mer att bara gå hem. Angelina brukar ju aldrig ha bråttom precis heller. Sen är det en bra bit att gå så hon lär gnälla över det med men jag har inget annat val. Om jag inte tar bussen förståss men det känns lite löjligt att bara åka en hållplats. Hm, eller kanske inte? Vad gör man inte? Ska kolla när bussarna går faktiskt.

Älskingen kommer hem idag så jag tänkte at...

Älskingen kommer hem idag så jag tänkte att jag ska hinna städa lite till. Hoppas på att orka göra en hel del idag. Bara det inte blir jätte varmt ute.


Har ont i min höft idag. Vet inte om det b...

Har ont i min höft idag. Vet inte om det beror på att jag gått fel eller om jag sovit fel på den. Det blev 11131 steg igår. Så det är ju en bit att gå.


Är helt chockad liam har sovit från 23.30 ...

Är helt chockad liam har sovit från 23.30 tills nu. Han har inte ätit i natt. Hoppas han väljer bort det målet nu. Vore skönt om man slapp gå upp vid 4.


Hann precis somna innan liam vaknade och v...

Hann precis somna innan liam vaknade och ville ha mat. Men det är nog bäst att han får nu så får jag med sova längre i streck. Vore skönt.


Blev ganska mycket bättre efter jag legat ...

Blev ganska mycket bättre efter jag legat och vilat i sängen en stund. Hoppas det är över helt i morgon. Nej, nu ska jag försöka komma till ro.


Blir nog inget med det

Har försökt komma in i duschen en stund nu men jag känner helt plötsligt inte alls för att duscha. Så det blir nog att jag försöker lägga mig snart istället. Kanske blir bättre om jag får sova lite med. Kommer nog somna ganska snabbt ikväll för jag blir trött när jag går mycket och när jag inte mår riktigt bra.

En varm dusch kanske?

Funderar lite på om jag ska ställa mig i en varm dusch eller om jag ska lägga mig direkt. Mår fortfarande inte bra. Pyttelite bättre är det väl men det borde ha blivit ganska mycket bättre eftersom jag tog en Alvedon med. Får se hur jag gör.

Badade Liam idag ju och nu efter hans bad såg jag att han har fått massvis med skorv precis som Angelina hade. Hon har ju fortfarande kvar för det är skit svårt att få bort på henne. Ska se sen om det inte går att få bort lite på Liam.

Mår inget vidare

Känner mig varm i hela kroppen nästan febrig fast jag inte har feber. Mår illa och har ont i magen men de två sista tror jag kan bero på spiralen. Har ju inte jätteont i magen nu i alla fall. Det bara kom helt plötsligt denna känslan. Blää, för att inte må bra säger jag bara.

Längtar efter sängen

Nu har vi käkat lite och suttit och pratat. Såhär efter maten känner man sig verkligen trött. Ska försöka komma i säng tidigt ikväll. Vore så skönt att få sova lite mer.

Ska ta och kolla på cdspelare till bilen nu tänkte jag.

Håll tummarna för att jag får min mobil snart så jag kan lägga upp lite bilder.

Pannkakor

Nu ska jag mata Liam och sen blir det att ställa sig och steka pannkakor. Efter pannkakorna får vi se om jag orkar göra något mer. Man blir helt sluta av att gå så långt i värmen.

Angelina somnade nästan i vagnen på vägen hem. Hon var så himla trött. Men hon verkar ju trivas på dagiset i alla fall.

Nej, nu ska jag försöka ta tag i detta.

Drömmer mig bort...

Man ska inte sätta sig och titta på hus upptäckte jag nu. Hittade två hus som jag bara älskade men de kostade ju därefter med. Det ena låg på 4,5 mille och det andra på 6,5 mille ungefär. Och det har vi verkligen inte råd med. Plus att man ska få igenom ett så stort lån med. Nej, det är bara att drömma vidare. Men i framtiden kanske man kan ha råd med ett sånt hus.

Lugn dag

Har tagit det ganska lugnt sedan jag lämnade Angelina på dagis. Har tittat på om vi ska sälja lite av våra saker och lite sånt. Rensat kattlådan har jag med gjort. Annars har jag bara slöat och myst med Liam. Nu tänkte jag att jag ska ta och bada min lille kille. Han luktar kräk som bara den.

Förresten så tog jag på mig min stegräknare idag när jag gick och lämnade Angelina 4300 steg ungefär går jag för att lämna henne. Sen ska hon ju hämtas med.

Vi kommer att bli sena idag. Var ju tvunge...

Vi kommer att bli sena idag. Var ju tvungen att smörja in Angelina och fixa till mig lite. Nu ska det bytas på liam med innan vi kan gå.


Älskling ringde och väckte mig vid sex. Då...

Älskling ringde och väckte mig vid sex. Då matade jag liam sen somnade jag om tills nu. Så idag får jag stressigt. Tur att liam ätit i alla fall.


Saknar min nya mobil jätte mycket nu. Så m...

Saknar min nya mobil jätte mycket nu. Så mycket enklare att få upp bilder på bloggen. Hade varit bra om jag fick den innan vi åker till sthlm och kolmården.


Jag ska verkligen inte stressa upp. Glömde...

Jag ska verkligen inte stressa upp. Glömde svalt vatten till liam och att låsa dörren. Men nu är det fixat i alla fall.


Det tar en stund för mig att komma i säng....

Det tar en stund för mig att komma i säng. En del som ska fixas innan jag kan lägga mig. Snart är jag i säng i alla fall. Vill sova snart känner jag.


Hjälper älsk lite

Har suttit óch hjälpt Markus med att leta lite transporter. Satt med han i telefonen och rabblade massa orter. Blev en ganska så lång stund. Sedan insåg jag hur mycket klockan var. Så nu är det bara att gå och lägga sig för min del. Ska försöka komma upp vid sex i morgon tänkte jag. Är ganska skönt att få lite tid på morgonen. Ska nog ladda kaffebryggaren med för det var så skönt att komma ner i morse och bara trycka igång den.

Godissug

Vad gör man åt detta hemska godissug jag har? Måste ha i mig nått sött varje dag. Tror helt ärligt att jag har skapat mig ett beroende av socker. Men vad ska jag göra för att det ska försvinna. Måste försöka bli av med det innan jag kommer att gå upp massa i vikt. Skulle ju vara skönt att få hålla sig på denna vikten nu.

Tycker synd om prinsessan

Jag och Angelina lagde ju mat innan. Hon hade beställt kötbullar och makaroner. Mitt i matlagningen skrek Liam så jag tog med mig Angelina in till honom för att försöka få honom lugn. Missade att hon sprang tillbaka in i köket. Men såg det bara någon sekund efter och skyndade mig mot köket. Då hade hon redan bränt sig. Min lilla gumma! Vilket dåligt samvete jag har! Som tur väl var så gick det inte alls illa utan det blev bara ett pyttelitet märke och hon var inte jätte bekymrad över det heller. Men vad jag känner mig som en dålig mamma idag!


Bikini på ett barn?

Satt och läste lite på Familjelivs sajten och jag blir bara så irriterad ibland.

En mamma undrar om det är okej att låta hennes 2 ½ åriga dotter gå i bikini eftersom hon verkligen ville ha den. De flesta tycker att det är på tok för sexuellt att göra det och att pedofiler skulle bli allt mer intresserade. Men borde det inte vara mer intressant för dem då om barnen går nakna eller med bara en underdel. Nu säger jag inte att det är fel att låta barnen göra det utan undrar mer om de inte tänker på det hållet? Varför göra hela samhället baserat på sex? Ändå sitter samma människor och klagar över att samhället är för sexfixerat. Hallå?! Vilken planet lever ni på? Det är ju sånthär som gör samhället fixerat.
Plus att de flesta bikinisarna för barn är en rak överdel ungefär som ett halvt linne. Okej, lite konstigt kanske det ser ut om man tar på sitt barn en trekantsbikini (en sådan som en del kvinnor har) eller en riktig behå. Men dessa bikinisar är ju ändå för barn. Folk hade nog reagerat lagom om jag hade kommit i en sån när jag skulle bada. Det hade inte varit snyggt eftersom jag har bröst.

En del jämför det med att låta sitt barn röka/dricka alkohol osv. Det är väl verkligen inte samma sak! Detta är säker som förstör ett barns kropp. En bikini gör nog inte precis att lungorna blir svarta eller får levern att ruttna bort.
Folk är så himla präktiga. Ser ni sex i precis allt ja då lär ni ju era barn att göra det med.

Vi börjar verkligen likna USA. Inte bara detta menar jag då utan numera har vi "white-trash" i Sverige med. Varför sätta massa stämplar på folk och föremål? Har människan blivit osmatare med tiden eller vad? Bahöver vi verkligen en manual till de saker vi köper där det står:
- Stoppa inte hårfönen i vatten.
- Stoppa inte in djur i micron.
- Häll inte vätska över elektriska föremål.
osv. osv. ?

Blir så trött på folk som inte kan tänka lite längre ibland.

Det är ju inte lite mycket längre att gå t...

Det är ju inte lite mycket längre att gå till hennes dagis nu. Fast då kanske jag kan gå ner lite till i vikt med.


Nu är jag på väg för att hämta Angelina bl...

Nu är jag på väg för att hämta Angelina blev lite sen eftersom liam inte alls ville ligga i vagnen. Fick söva honom i dammen innan det gick att lägga honom.


Hormonspiral

Då är man hemma igen. Tog ett tag hos barnmorskan och sen handlade vi lite i samma veva med. I alla fall så trodde jag att det skulle göra super ont att sätta in hormonspiralen. Men så farligt var det faktiskt inte. Efteråt har jag haft "mensvärk". Lite jobbigt men det blev mycket bättre med en Panodil. Dock blev jag lite irrirerad över att barnmorskan inte informerade mig lite mer innan om hur det fungerar. Som att jag kan få en infektion inom 14 dagar, får inte bada under denna tiden heller. Sen får jag inte anväda tampong om jag inte blöder mycket för då kan snörena fastna och dra ut staven. Jag som avskyr bindor med. Men nu sitter den ju där så nu kan jag ju inte göra så mycket åt den saken. Kanske hade valt något annat om jag hade vetat innan.

Ringde 3 innan idag med och frågade lite om när min mobil skulle komma. Det kan ta 3 veckor säger hon då! Eeh, va?! Jag skulle ju få en ny, hur svårt kan det vara att skicka ut en ny mobil? Hoppas att det bara var hon som var okunning annars blir jag sur som fan nu.  Man har ju ändå 14 dagars bytesrätt! Och den fungerade ju inte ens. Nej, jag hoppas bara att hon fått det om bakfoten.

Snart ska jag och hämta min lilla prinsessa på dagiset. Idag har jag verkligen saknat henne. Nu ska jag mysa med Liam lite innan jag ska hämta lillfisen!

Snart redo

Nu är jag färdig, struntade i att duscha nu för jag insåg att det kommer jag inte att hinna med. Angelina sitter och dricker välling. Sen ska hon få kläder på sig och syskonvagnen ska fram. Då är vi klara att gå.
Så vi borde hinna utan jätte mycket stress i alla fall.

Tidigt morgon

Gick upp vid halv sju i morse fast ändå känns det som att jag inte hunnit med något alls här hemma. Liam är i alla fall matad och påklädd. Nu är det jag och Angelina kvar. Jag hade behövt hinna duscha nu fast jag kan ju göra det efter jag lämnat henne. Måste ha fram syskonvagnen som hamnat längst in i förrådet bakom en massa annat. Nehe, nu måste jag sätta fart annars så kommer vi aldrig iväg.

Hade tänkt skriva ett inlägg via datorn in...

Hade tänkt skriva ett inlägg via datorn innan jag stängde av men Angelina vägrar sova. Så nu ska jag gå upp med barnen och sova. Ska förbereda kläder med.


Hur lång tid extra kommer det ta?

Snart är det dax att lägga Angelina och sen blir det att ge Liam mat. Ikväll måste jag förbereda inför i morgon eftersom hon börjar på det nya dagiset eller sommar dagiset. Det blir ganska långt för oss att gå så det kommer ta mycket längre tid. Alltså måste vi vara färdig mycket tidigare för att hinna i tid. Måste försöka räkna ute hur dax vi måste gå för att komma i tid.
Sen ska jag till barnmorskan i morgon på efterkontroll samt sätta in en hormonspiral. Så det blir lite stressigt.

Var bara tvungen att sätta mig och dricka ...

Var bara tvungen att sätta mig och dricka en kall öl ute i värmen. Så underbart gott! Inte värmen utan ölen. 29,0 inne nu. Går ner i alla fall.


Det blev för varmt att gunga så nu sitter ...

Det blev för varmt att gunga så nu sitter vi i skuggan hemma och leker med vatten. Försöker allt vad jag kan för att få svalt inne. Ligger på 29,5 nu.


Det var 30 grader inne nu igen så vi gick ...

Det var 30 grader inne nu igen så vi gick ut och gungade. Tog ut sopor med fast jag kom nu på att jag glömde några men de får vi ta i morgon.


Ska städa lite till här hemma sen tror jag...

Ska städa lite till här hemma sen tror jag att vi ska gå ut tänkte att Angelina ska få cykla. Gunga en liten stund med. Idag känns det inte lika varmt.


Dagens att göra

Skriver en lista här på det jag har att göra idag. Brukar alltid skriva upp lite för då är det enklare att se hur mycket men har hunnit med. Vissa saker skriver jag dock inte med som att plocka en massa för det gör jag ju dygnet runt.

- Lägga in tvätt i gaderoberna
- Tvätta 2 maskiner tvätt
- Städa köket
- Städa datarum
- Rensa kattlådan
- Bära upp Angelinas leksaker (Nästan alla har hamnat nere av någon anledning)
- Vattna blommor
- Leta kattvakt

Trodde väl det

Det var så att Markus var inne och handlade som jag trodde. Angelina vaknade precis efter jag hade fått tag i Markus. Hörde att hon vaknade så jag gick upp och då stod hon vid trappgrinden. "Mamma, glömde Nina" sa hon med tårar i ögonen. Sa till henne att jag inte alls hade glömt henne. Stackarn tror att jag hade glömt henne uppe.

Har fortsatt nu på morgonen med lite städning. Vill gärna ha det riktigt fint innan vi börjar röja förråden och sen när vi åker så vill jag komma hem till ett städat hem. Shit, kom på nu att jag har glömt att kolla efter någon som kan komma till katten med. Hm, måste ta och kolla upp det lite nogare nu. Tror inte det ska vara några problem men det är bäst att försöka hitta någon direkt.

Rrring

Idag känner jag mig super trött. Fattar inte varför jag inte bara kan sova gott om nätterna. Angelina sover i alla fall fortfarande vilket är skönt. Det är så skönt att få en liten stund på morgonen i lugn och ro. Fast jätte lugn har morgonen inte varit. Liam hade bajsat så det var till att byta först sen har han varit gnällig.

Nu sitter jag ocg ringer till Markus som en tok eftersom han sa att han ville ha väckning. Har nog ring sisådär 20 ggr men han vaknar ju inte, eller så har han glömt mobilen i lastbilen och är inne och handlar eller nått. Men sover han så är det ju inte super bra så det är ju bara att fortsätta att ringa.

Håll tummarna för svalare väder i morgon. ...

Håll tummarna för svalare väder i morgon. Orkar inget i denna värme. På tisdag börjar Angelina sommar dagis och jag ska på efterkontroll.


Sitter och matar liam nu. Ska snart sova t...

Sitter och matar liam nu. Ska snart sova tänkte jag. Hade tänkt lägga mig tidigt men fastnade i en film på tv. Städade toan och vek tvätt nu på kvällen.


Lite brända

Angelina ville inte alls sova nu när jag la henne så jag fick sätta igång en film. Blir så jobbigt annars när Liam är vaken med. Men det är kanske inte så konstigt att hon har svårt att sova när det är så varmt. Jag har med svårt att somna när det är för varmt.

Muffinsen med hallon och vit choklad blev inte särskillt lyckade men de med ljus choklad blev goda. Dock blev de brända i botten så jag antar att man inte ska ha över och under värme på eller ska man ha svagare värme på dem. Stog ändå 225 grader på receptet. Blåbärs muffins blir det inte idag i alla fall för det orkar jag inte.

Oops!

Vi gick upp och la oss för Angelina verkade trött. Tänkte att vi kunde vila lite i alla fall. Det slutade med att jag och Liam somnade och Angelina busade. Nu börjar hon i alla fall bli riktigt trött. Hon bara är just nu. Så himla skönt eftersom denna dagen bara bestått av bus och stök. Ibland har jag bara lust att slita av mig håret heller nått när hon håller på så.

Förresten så satt jag ute och rökte så hörde jag hur det prasslade i häcken. Sen dunsdade det lite på altanen och vips så satt det en katt där. Jag hoppade högt, blev livrädd. "Vems katt är detta nu då?" "Shit, det är MIN katt". Hur hon har kommit ut kom jag snabbt på. Eftersom det är så varmt inne så öppnade jag fönstret mer än vad jag brukar och eftersom alla tjatar om att hon inte kommer ut då så trodde jag att det var lugnt. Tänkte att det kanske bara var jag som var överförsiktig. Tydligen så hade jag rätt. Tur bara att hon inte blivit påkörd eller nått. Och att hon hittade hem igen. Hon har ju varit innekatt sedan vi fick henne eftersom man bor som man gör.

Gnälliga familjen

Hela familjen blir gnälliga och trötta när det är så varmt här hemma. Den enda som är hungrig är Liam. Tur är väl det eftersom han behöver få i sig. Vi andra överlver hyffsat ändå. Ska ringa och klaga som bara den nu det går ju inte att ha 30 grader inne. Tycker så synd om barnen. Kan knappt gå ut heller för vagnen blir ju svin varm med. Vet inte vad vi ska göra längre.

Det blev bara Angelina som badade för hon ...

Det blev bara Angelina som badade för hon tröttnade innan jag hann komma i. Funderar på vad vi ska göra nu för att få dagen att gå.


Bada i badkaret

Fy va det är varmt här hemma nu. Jag och Angelina bestämde oss för att vi ska ta och bada. Sen blir det att vika tvätt och lägga in den i gaderoberna. Måste börja fundera över packningen lite med. Eftersom jag ska packa till 3 personer så blir det ju en del att fixa. Fast det vore nog bra att vet hur vädret blir först. Ska skriva en lista på vad som ska med. Måste fixa skivor till bilen med. Ska ju köpa en cdspelare till bilen innan vi åker.

Jag kommer kunna ha den bärbara datorn också. Markus lovade att ta med sig den. Annars hade jag ju fårr blogga bara via mobilen. Men det blir nog ganska mycket via mobilen ändå. Det är i alla fall skitbra att han har med sig sin bärbara för då kan vi kolla på film på kvällen i hotellrummet.

Muffinsar i mängder

Nu har jag gjort fler muffins det blev med ljus blockchoklad nu. Fast jag har inte hunnit med att smaka dem än. Får se sen om de blev goda. Ska snart upp och hänga tvätt. Kanske tvätta någon tvätt till.

Nu står första omgången i ugnen. Vit chokl...

Nu står första omgången i ugnen. Vit choklad och hallon blev det nu. Blir de bra så lägger jag upp receptet. Kanske kan lyckas med en bild med.


Nu ska vi snart börja baka. Har förberett ...

Nu ska vi snart börja baka. Har förberett lite. Bären ska tina och chokladen la jag i kylen så det går att riva den lättare. Blir bara 6 muffins på smeten.


Muffins bak

Morgonen är här igen. Känner mig helt slut idag. Hade tänkt gå upp vid sex och jag vaknade då men det gjorde Angelina med. Och hon behövde ju sova mer så jag tänkte att om jag ligger kavr en stund så kanske hon somnar igen. Det gjorde hon och jag med tyvärr. Så vi kom inte upp förrens vid strax efter sju.

Tänkte att jag ska ta och mata barnen nu och brygga mig lite kaffe. Sen blir det att göra muffins. Jag och Angelina ska baka Amerikanska muffins, en sort med hallon och vit chocklad, en med ljus chocklad och en med blåbär. Hoppas bara att de blir goda.

Sitter och matas liam för natten nu. Ska f...

Sitter och matas liam för natten nu. Ska försöka få ordning på hans mat tider nu. Han är ganska så exakt men byter någon gång då och då. Får se hur det går.


Köpte ny tandkräm idag som jag nu skulle t...

Köpte ny tandkräm idag som jag nu skulle testa. Gick inte att få upp tuben. Antingen så är jag trög eller så var det ingen bra tub. Blir så sur när sånt händer.


Skulle kollat vädret innan jag gick upp me...

Skulle kollat vädret innan jag gick upp men det glömde jag. Hoppas i alla fall att det kommer bli svalare som de lovat. Blir så trött av värmen.


Mycket att göra

Orkade inte skriva efter vi hade kommit hem sen hade jug en hel del annat att göra med. Kom inte hem förrens vid åtta sen skulle det packas upp, mata barnen och lägga Angelina. Och det tog ju sin lilla tid. Nu har jag suttit och kopplat av en liten stund. Känner mig nöjd över att jag hann med det mesta jag hade tänkt mig idag i alla fall. Städningen och rensningen av saker fortsätter i morgon.

Nu vaknar Angelina så jag måste gå nu.

väntar

Sitter nu med Liam i famnen och väntar på svärfar och Jennie som ska komma. Jennie ska ha Angelina och vi andra ska handla är det tänkt. Kommer bli bra eftersom Angelina inte gillar att handla och inte har bilstol hemma.

Nu har vi städat ännu mer. Ska leka med An...

Nu har vi städat ännu mer. Ska leka med Angelina nu sen funderar jag på om vi ska gå ut.


Det är jobbigt att inte sitta vid datorn p...

Det är jobbigt att inte sitta vid datorn på morgonen som jag brukar. Hoppas jag får min mobil snart. Skickade i väg den i torsdags tror jag.


Nu har vi varit uppe i en timme. Har städa...

Nu har vi varit uppe i en timme. Har städat lite. Kommer blogga via mobilen för jag vill inte ha datorn igång hela dagarna. El priset går ju upp nu med.


Nu ska jag sova. Designen på sidan blev än...

Nu ska jag sova. Designen på sidan blev ändå okej för att vara mig. Tänkte att jag ska fixa den bättre när jag har tid. Godnatt om jag nu sommar.


Tyvärr har jag inte riktigt hunnit att blo...

Tyvärr har jag inte riktigt hunnit att blogga idag. Först sätt jag med designen vilket tog ett tag. Fattar fortfarande inte allt. Nu städar vi. Får besök snart.


Ny design på ingång?

Har suttit en låång stund och pillat lite med designen på bloggen mest bara för att senare kunna ändra när jag förstått allt. Jag är i alla fall på god väg att lyckas fatta detta nu. Ska försöka få mer tid till att pilla med det sen. Nu sitter jag med extrem blond avfärgning i håret. Det ända sättet om jag nu vill vara blond. Efter detta ska jag fundera vidare på om jag inte ska börja vara brunett istället. Hoppas hoppas att det inte blir orange nu. Snälla bara låt det bli bra nu! Annars kommer jag se ut som bara den i huvet hela semestern. Vore lagom roligt.

Lägger upp bilder i morgon på hela min färgprocedur. Olika färgerna och hur de blev. Skäms som attans med jag gör det för er skull. ;)

Ute bordet

Här är bordet som vi slipade och oljade in. Blev lite mysko färger på det men det ser ändå bättre ut än tidigare! Sen ska det oljas igen med så jag hoppas det blir lite bättre då.


Blev en del

Här kommer lite bilder på det jag shoppade på stan igår! Allt handlades på H&M.

Till Angelina:




Båda dessa fick jag för 50:- så jag kunde inte låta bli. Lite stora men hon växer ju.


Till Liam:













Till mig:



Blev så snygg i den så jag var bara tvungen.


Tänkte att jag ska lägga upp lite bilder p...

Tänkte att jag ska lägga upp lite bilder på det jag köpt och så när liam lugnar sig lite. Sen kommer det mer bilder när jag fått min nya mobil igen.


Skickade iväg min nya mobil idag som gick ...

Skickade iväg min nya mobil idag som gick sönder efter att jag knappt haft den i en vecka. Hoppas bara en ny kommer snart. Har en gammal mobil som lina lekt med


Irriterad

Åååh, va sur jag blir. Skrev ett jätte långt inlägg och sen skulle jag publicera och då loggades jag ut. Jätte roligt. Så nu orkar jag inte skriva om det heller. Och jag känner att jag har inte tid med det heller just nu. Ska till BVC sen och snart är det dax att hämta Angelina. Tänkte att jag ska städa upp här hemma lite innan jag måste hämta henne.

RSS 2.0