Halv trött

Efter lite tjat fick jag Markus till att försöka sätta upp speglen. Men självklart måste det krångla det med så borrmaskinen var urladdad och vi hittar ej laddaren. Som tur väl är så har jag en helt underbart snäll låtsaspappa som kommer i morgon efter jobbet och hjälper oss istället. Visserligen får jag vänta tills i morgon men så får det väl vara då.

Angelina leker som bara den på sitt rum. Hon vill inte alls sova idag. Det värsta är att hon kommer att vara astrött i morgon med. Helt hopplöst! Men det är inte mycket att göra.

Jag funderar på om jag ska ta och gå och lägga mig nu. Är bara lite trött men jag känner inte för att hitta på nått särskillt heller så det kanske är bättre att sova då. Markus kommer ändå att spela hela kvällen så han har jag ju ingen nytta av.

Äh, jag går och lägger mig och sen får jag se om jag kollar på tv en stund uppe eller nått sånt!

Puuust

Det är nog allt jag har att säga just nu. Hehe. Har varit en hel del idag med och nu känner jag mig slut igen. Innan jag hämtade Angelina idag så städade jag en del. Sen gick jag och hämtade henne på dagiset och när vi kom hem så tog vi det lugnt en liten stund sedan åkte vi och handlade. Och jag kan lova att det är ingen höjdare att handla med henne när hon är så trött som hon va idag. Bara gnäll fast vi ändå köpe en massa till henne. Köpte en hello kitty hatt, hello kitty tofflor och toffsar. Sen hittade hon ett rosa påskägg med vita prickar på som hon ville ha fast det hade vi  tänkt att köpa ett ändå. Det blev i alla fall en hel del till henne. Annars förutom mat så blev det 2 hårfärger till mig. Hoppas att det räcker bara nu när jag har så långt hår. Men det lär jag väl märka. Hoppas Milla kan göra det på mig snart bara hade varit så skönt att få se lite fin ut innan bebben kommer och man inte kommer hinna med att göra det längre.

Nu har jag i alla fall lagt Angelina för kvällen eftersom hon var så jätte trött hade jag tänkt lägga henne tidigare men det blev inte så i alla fall. Tycker så synd om henne just nu för i mellanåt blir hon jätte hård i magen. Så idag har hon gråtit när hon ska bajsa. Fattar inte vad det är?! Vi har ju testat henne för laktos nu och det var det ju inte. Gluten borde visa sig oftare med tanke på att det finns i nästan all mat vi äter. Annars vet jag inte om det kan vara tarmarna som inte riktigt fungerar som de ska. Får se om vi kan få bukt med detta nu annars blir det ju att vi får åka in igen och leta vidare.

Sitter och bloggar medans jag väntar på att Markus ska få tummen ur och sätta upp min spegel. Vill ju ha upp den nu. Men han verkar vara helt inne i WoW. Avskyr det spelet, asså det är skitkul (har haft det själv) men det tar för mycket tid. Blir så tråkigt när allt börjar handla om ett jävla spel. Det var ju därför jag slutade att spela med för att det tog för mycket tid och så. Men Markus vill ju inte sluta med det utan lägger fortfarande jävligt mycket tid på det när han är hemma. Tråkigt men jag hoppas att han inser att jhan inte kommer ha den tiden sen för jag kommer inte att orka med alt själv.

Oj, blev mycket längre inlägg än jag tänkt mig. Nehe nu ska jag tjata på markus lite så att det händer nått här nu.

Städar

Nu har jag hunnit med att städa upp i köket diska och ändra om i skåpen. Känns så skönt att få lite gjort. Nu blev jag dock lite seg igen eftersom jag nu inte riktigt vet vilken ände jag ska börja i. Finns massa att göra nu både små plock och sen vill jag storstäda så man kan ha folk hemma med ju. Får väl se vad det blir jag ska göra nu. Har ju inte speciellt lång tid på mig heller innan jag ska gå och hämta Angelina tyvärr men så är det.

Tänkte att jag ska skriva en lista på allt som jag vill ha nytt i hemmet så småning om. Kan vara lite kul så kan man kryssa av de man köpt sen. På tal om det så har vi en del kvar att köpa till bebisen med, inte jätte mycket men lite grann.

Nej, nu måste jag slita mig från datan om det ska bli nått mer gjort innan fisen kommer hem igen!

Ikea-tripp

Har ju haft massa förtidiga sammandragningar med denna lille bebisen som jag har fått åka in för och stoppa. Men nu helt plötsligt när det inte gör så mycket om han kommer så händer det inget alls. Även fast jag inte behöver ta det lugnt nu heller. Har hållt på att städa och dona en massa nu men verkligen inget händer. Känns helt mysko för innan räckte det ju med att gå till dagis med lillfisen så hade jag massa sammandragningar.

Nog om det. För det första så har vi ju fått en ny soffa som är helt underbar, visst den är lite för stor men det gör inget det är sånt man får leva med. Den är ändå värd det. I alla fall så åkte vi till Ikea igår för att köpa ett soffbord och kanske en tv-bänk. Vi åkte medans lillfisen var på dagis och sen blev hon hämtad av sin farfar på dagis.
Vi hittade ganska mycket mer än vad vi hade tänkt oss men å andra sidan så har vi inte haft speciellt mycket möbler ihop heller så det behövdes. Det blev ett soffbord. Först hittade vi ett för 1700:- óch ett för 299:- och vi var lite i valet och kvalet så vi gick vidare. När vi kom in på matbordsavdelningen så kastade både jag och Markus oss över ett bord som vi båda gillade jätte mycket. Så vi bestämde oss för att köpa det och ta det billiga soffbordet som ändå var snyggt. Förutom soffbord och köksbord så blev det 2 kuddar och en lampa. Sen till Angelina blev det ett bord med två stolar (129:-), en krokodil (skit cool) och sen en pall (till mig med är den nog). Just de vi hittade en spegel som jag kollade på förra gången men då var den slut. Men denna gången så fanns den inne. En helspegel är det för jag har ju inte haft någon innan så det ska bli skit skönt.
När vi kom hem igår i alla fall så bestämde vi att Angelina skulle få följa med farmor och farfar på ett möte så att vi kunde skruva lite möbler och sånt. Sen har de länge velat ha med henne dit så det var väl på tiden. Insåg igår att jag är verkligen ingen höjdare på att skruva möbler. Eller asså jag får ju ihop dem men shit va jag hade ont i händerna efter allt skruvande.

I morse försov vi oss lite, vi vaknade vi tio över åtta och vi måste gå till dagis senast tjugo i nio. Så det blev lite stressigt. Men som tur var så gick Markus med Angelina till dagis eftersom jag hade behövt fixa till mig lite innan annars. Stackars Angelina säger jag bara det blev ganska sent igår innan hon kom i säng och sen vaknade hon i natt och fick sova i min säng. Markus hade somnat på soffan så vi hade hela sängen för oss själva. I alla fall så var hon jätte trött i morse och ville sova mer. Men hon fick gå till dagis och sen får vi ta dagen som den kommer.

Nu tänkte jag att jag ska ta mig en kopp kaffe och kanske käka lite med. Sen blir det till att städa lite medans Angelina är på dagis. Eftersom hon bara går till två så har jag ju inte super lång tid på mig om man säger så.

Skit med

Blir galen det går ju verkligen inte att ändra min bild på bloggen har krabbat som bara den med det nu men jag får inte ens det att funka.

I alla fall så väntar jag ett samtal nu, min bästa vän kanske har en bebis på G. Det är väl inte alls säkert men jag blev nervös som bara den nu när hon sa det. Är ju så glad för hennes skull. Får se om det är nått på gång eller inte. Spännande!

Konstig känsla

Nu måste jag ju bara skriva ett inlägg även om jag inte skrivit om detta innan så får det blir såhär nu. Förklarar väl lite kortfattat. Bebisen har velat komma tidigare men de har stoppat det 2 gånger nu på sjukan. I alla fall så har jag haft sammandragningar varje dag allt ifrån inte onda till onda. Igår var det lugnt och idag har det varit lugnt hela dagen med. Började faktiskt att undra varför det är så lugnt? Igår hade jag en konstig känsla i kroppen det går verkligen inte att beskriva och samma känsla kom tillbaka nu. Det är som en oros känsla men ändå inte riktigt. Slemproppen har i alla fall börjat lossna med vilket tyder på att det kan vara på G snart. Men just nu har jag även någon konstig känsla i magen. Går väl inte riktigt att förklara men det känns som att det händer nått. Så vi får väl se. Jag hoppas på att snart få gosa bebis i alla fall.

Tänkte att jag ska ta och fixa lite med min blogg ikväll. Byta bild och se om jag kan ändra lite på designen också.

Fredag med helt underbart väder

Skulle ha skrivit ett inlägg igår men det blev ju självklart inte av. Fick lite mycket att tänka på igår men jag ska försöka börja blogga igen. Idag har jag hållt på att städa sen var jag, Markus och lillfisen ute och lekte. Super mysigt att få vara ute i solen hela familjen och ett strålande väder var det ju med. Tror till och med att jag hann får lite färg i ansiktet för det känns som det nu. Efter vi hade varit ute så lagade vi mat. Hörde hur tyst det var inne i vardagsrummet där Angelina var så Markus gick in för att kolla och då låg hon och sov på golvet. Sen bar han upp henne och då sov hon i tio minuter eller nått sen hörde vi henne leka där uppe.

Hann bara käka klart sen kom Tim, Linda och barnen på besök. Så vi bjöd på kaffe och bullar. Satt och snackade lite skit med dem. Alltid trevligt.

Trodde att om jag städade och höll på idag så skulle det trigga sammandragningarna men det verkar det inte ha gjort för jag känner INGET alls. Men vi får väl se om det snart kan köra igång.

Blogga igen

Fick för mig idag att jag ville börja blogga igen. Jag hade kvar ett par av mina gamla bloggar insåg jag men bestämde mig för att denna blir det jag kommer att använda. Tänkte skriva lite mer sen om den senaste tiden då jag behöver skriva av mig. Men nu blir det bara jätte kort eftersom jag måste ta och hänga tvätten och lite sånt. Men ikväll ska jag sätta mig och skriva i alla fall.

RSS 2.0