Stackars lilla huvudet!

Idag var mamma här under dagen och hälsade på en liten stund. Hon handlade även lite åt mig, snäll som hon är. Just det jag lekte lite med kameran dessutom. Tog en hel del bilder på Liam.
När jag hämtade Angelina från dagis idag så hade hon trillat och slagit i bakhuvudet så det blir att ha stenkoll på henne det närmaste dygnet men hon verkar inte ha tagit någon större skada som tur är. Dock var hon trött efter en dagis dag. Men det är ju inte så konstigt eftersom hon inte varit där på ett tag nu. Hem ville hon inte idag i alla fall.

Tänkte att jag ska ta och lägga Angelina nu och Liam har redan somnat. Han var jätte trött nu. Han sov för lite under dagen så nu lär jag väl få problem i natt istället, men jag funderar på att väcka honom om en halvtimme eller något så han inte hinner sova för länge. Vore trevligt att få sova lite i natt.

Chocken i lördags!

Lillfisen fick gå till dagis idag. Hon ville verkligen dit i morse men när vi väl kom dit blev hon blyg och försökte gömma sig bakom mig. Men det är ju inte konstigt eftersom hon inte varit där på så länge.
Kallt som attans var det ute i alla fall, 10 minus när vi gick till dagis. Brr...

Har ju fortfarande glömt skriva och berätta om en sak. Ville nämligen lägga lite tid på inlägget men nu får det bli som det blir.

I lördags innan jag skulle till Milla var ju Markus på ett möte. När han kom hem så gav han mig två kassar och frågade om det var något jag ville ha i kassarna. Självklart började jag ju fundera och tittade ner i båda kassarna. I den ena såg jag en svart låda men fattade inte mer. I den andra kikade jag ner lite snabbt och fattade verkligen inte vad det var. Tänkte till lite och var tvungen att titta igen om jag hade sett rätt. Och det hade jag det var en systemkamera! Frågade direkt den är väl inte till mig heller. Älsklingen fick nog säga det ett par gånger innan jag fattade. Började till och med gråta av lycka. Har ju velat ha en jättelänge och äntligen fick jag en. Hade dock tittat på sämre modeller men älsklingen hade frågat och hittat en bättre och självklart dyrare till mig. Så jag fick en Canon Eos 550D, kameraväska och minneskort dessutom. =) Han är så söt med sina överraskingar! Så nu ska det fotas för fulla muggar här hemma. Har suttit en hel del och pillat med inställningar för att lära mig mer om kameran. Komer nog att ett tag innan jag blir bra på att ta bilder med den dock.


Sitter och försöker få barnen att somna. K...

Sitter och försöker få barnen att somna. Känns ganska hopplöst eftersom liam ligger och pratar och angelina ser pigg ut. Håller tummarna för att de sommar snart


Dagen går långsamt idag!

Först var vi ju som sagt ute och sen gick vi in och drack varm choklad. Efter maten sen så fick Angelina ta sig ett bad tillsammans med mig. Jättemysigt! Dock kan hon bada hur länge som helst så det var lite svårt att få upp henne!

Har hunnit med lite hemma idag med men jag hade önskat att det hade blivit mer gjort. Nu har jag tråkigt vet inte riktigt vad vi ska hitta på nu. Får väl se om vi kan komma på något att göra.

Vantavtryck

En liten stund var vi ute tills Angelina tog av sig vantarna för att göra vantavtryck i snön och började frysa om händerna. Men roligt och mysigt var det i alla fall. Sen gjorde jag lite varm choklad till henne men den blev inte jättegod tyvärr men hon gillade den i alla fall. Nu ska vi luncha på lite nudlar. Blev så himla sugen på det idag.


Friska och pigga!

Idag är man mycket piggare och känner sig utvilad. Markus åkt och jobbade på morgonen så nu är vi själva ett par dagar igen. Lite jobbigt nu när han varit hemma så länge för man hinner verkligen vänja sig vid det.

I morgon hoppas jag att lilltjejen kan gå till dagis eftersom hon längtat så himla mycket efter att få leka med sina kompisar och vara ute i snön.

Funderar på vad vi ska hitta på nu behöver både tvätta och städa lite men samtidigt vill jag gärna ut och leka med barnen. Vi får väl om det slutar snöa så kanske vi går ut en runda i alla fall.

Skriver lite mer senare.

Trött efter utekvällen!

Förlåt för dålig uppdatering. Igår var jag först själv med barnen medans Markus var på ett möte sen när han kom hem så hann vi bara käka innan jag var tvungen att sticka bort till Milla. Sjöng SingStar hos Milla och drack lite. När vi väl tänkte dra oss ner till stan så yrde snön som bara den. Stora snöflinor och det blåste en massa. Men vi kom ner till stan tillslut. Blev en riktigt rolig kväll med mycket dansande. Jag som aldrig dansar knappt men igår var det riktigt roligt =)

Idag är man lite för bakfull, trodde inte riktigt att jag skulle bli såhär seg. Men det är ju tur att man inte går ut så ofta längre. Har igentligen en sak till jag ville skriva om men jag känner inte att jag orkar det just nu så vi tar det i morgon.

Förresten så börjar mina små troll piggna till med. Angelina har haft överskotts energi idag. Så vi hoppas att det håller sig såhär så hon kan gå till dagis med. =)

Det fortsätter snöa för fullt. Undrar hur ...

mms_img56299 (MMS)

Det fortsätter snöa för fullt. Undrar hur detta ska sluta?


Det går åt rätt håll nu

Verkar äntligen som att hela familjen börjar piggna till nu. Vore skönt nu om alla blir friska igen.

Idag fick jag sovmorgon av älsklingen. Helt underbart, dock tar det ju lite längre tid innan man vaknar till. Men nu börjar jag känna mig pigg igen. Ska väl försöka röja lite här hemma nu så det är fint till helgen.

Äntligen sitter jag inte fast på samma siffror

Ställde mig på vågen för skojjs skull eftersom vågen har stått still nu i några månader hoppades jag bara att det skulle ha rört sig lite i alla fall. Och det hade det. Har gått ner 1,3 kg! Känns bra nu är det bara 1,8 kg till jag vill gå ner! Känner mig nöjd. Så nu funderar jag på om man kanske skulle sluta helt med gottis i två veckor eller nått. Kanske skulle göra lite till =)

Det har kommit en hel del snö nu och det f...

mms_img56298 (MMS)

Det har kommit en hel del snö nu och det fortsätter att snöa.


Ååh, det vill inte fungera!!

Blir galen!! Har fixat en ny header men så får jag inte in den ändå så att den blir bra. Blir så sur på sånt. Så finns det någon som är duktig på sånt så förklara gärna för mig hur man gör! Ger upp just nu i alla fall.

Vill ha ny design!

Är så sugen på att börja göra om desigenen på bloggen lite. Inte för att jag är så duktig på det men det hade varit roligt att förnya sig lite. Nu har jag väl tyvärr inte riktigt tid till det heller. Får se när jag kan ta mig lite tid till det. Hoppas snart på att ha råd att köpa en Canon Eos så jag kan få till lite bättre bilder dessutom.

Idag känner jag mig aningens piggare i alla fall. Vill så gärna vara frisk till helgen i alla fall. När jag för en gångs skull har lyckats planera in att gå ut med min underbara Milla.

Nu har jag med blivit riktigt sjuk. Ont i ...

Nu har jag med blivit riktigt sjuk. Ont i halsen som bara den och genom förkyld. Hostan Gånger kvar den med. Känner mig inte alls pigg.


Min lilla tös

Trodde ju som sagt att Angelina var lite piggare men för någon timme sedan kom hon och var ledsen. Kände att hon var riktigt varm så vi kollade febern och självklart så var den hög med. Hon hade 39,7 grader nu så jag funderar på vad man ska göra. Stackarn har varit sjuk i ver en vecka nu med feber som kommer och går. Hon frågade igår om hon fick gå till dagis idag men tyvärr kommer hon nog inte få det denna veckan heller. Läkaren som vi var hos på vårdcentralen sa visserligen att vi skulle höra av oss om hon blev sämre eller om det höll i sig. Frågan är hur länge det ska hålla i sig innan man ska ringa igen? Och vad skulle de kunna göra eftersom snabbsänkan såg bra ut dessutom.

Sega förkyldning

Hela familjen är fortfarande sjuka. Angelina börjar bli ganska pigg nu så förhoppningsvis så kan hon snart gå till dagis igen. Liam blir bättre och bättre men det är en bit kvar för hans del. Markus och jag håller väl oss till väldigt förkylda fortfarande. Jag försöker kurera mig till helgen eftersom jag ska ut med Milla då. Hoppas att jag hinner piggna till tills dess.

sjuklingar

Har inte haft så mycket tid att skriva här tyvärr. Helgen var riktigt skön. Vi behövde verkligen lite avkoppling även om det var svårt att koppla av. I alla fall så är hela familjen sjuka nu så jag kommer nog inte hinna med att skriva jätte mycket precis.

packa och städa

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe till sen ska jag försöka få Liam till att sova. Tänkte att jag ska försöka städa uppe medans han sover sen. Har jag tur kanske jag till och med hinner med att dammsuga idag. Packa måste jag i alla fall hinna med. Ska packa både till barnen och mig.

Markus åkte precis iväg på något ärrende så vi får se när han kommer hem igen.

Host host

Barnen är fortfarande sjuka och har hostat som bara den i natt. Ringde till vårdcentralen innan och de skulle ringa upp vid halv tolv. Hoppas attt vi kan få en tid idag och lite Mollipect utskrivet eller något i den stilen. Får väl se vad de säger när de väl ringer upp igen. Dessutom har barnen smittat oss med så nu är alla hostiga. Hoppas bara att vi lyckas hålla oss hyffsat pigga.

Idag blir det lite packning och förhoppningsvis en tid på vårdcentralen.

Blir ju bara tröttare

Sov en timme nu tillsammans med ungarna och gud va man blir förstörd! Är hur trött som helst nu. Känns som att det är morgon igen. Får väl försöka se till att bli lite pigg så jag hinner med att göra lite här hemma. Har inte gjort mycket mer än tvättat tre maskiner tvätt idag. Men allt går mycket segare när man har sjuka barn.

Jag vet inte riktigt om jag vill lämna bort barnen i helgen. Tänk om det fortfarande är sjuka, det känns ju riktigt taskigt. Men samtidigt vet jag att det kommer kosta en hel del att avboka resan. Plus att det är ju älsklingens 30års present. Hoppas på att barnen blir hyffast friska innan helgen nu. De har ju bara idag och i morgon på sig att piggna till.

Nu ska jag se om jag kan få något gjort här hemma.


Händer inte så mycket

Förlåt, det har blivit lite dåligt med bloggande. Hinner inte riktigt med det när barnen är sjuka och sen måste det städas innan vi åker iväg dessutom.

Igår lämnade vi in bilen sen tog jag och barnen bussen till affären och mötte upp Markus där. Vi var tyvärr tvugna att handla lite mat. Men eftersom Angelina i alla fall var feberfri så kändes det okej. Blev även en runda till apoteket för att köpa refiller till nässugen. Vilket har varit guldvärt. Hämtade ut mitt paket från ellos som hade kommit med. Beställde ju ett påslakanset i lila till oss och lite kläder till Liam förra veckan.

Ska försöka börja packa lite idag och städa en hel del. Annars händer det nog inte speciellt mycket. Tyvärr kan man ju inte göra så mycket när ungarna är sjuka.

Oturs dag?

Angelina hade ju fått feber igår som sagt. Idag är hon jätteförkyld och lite febrig. Liam somnade tillslut men har vaknat från och till hela natten. Känner mig helt förstörd efter denna natt. I vilka fall som så var jag ju tvungen att tvätta lite. Hade slängt i en maskin tvätt och sen skulle jag kolla hur långt det var kvar på den. Då har hela maskinen stannat och är strömlös. Kollade proppen och den var hel men vi testade att byta ändå. Men det hjälpte inte så nu har jag fått ringa en vi "känner" som jobbar med att laga tvättmaskiner osv. Så han skulle ringa mig efter lunch så får vi se vad han säger. Hoppas att han kommer kunna komma snart för jag behver tvätta innan det blir en massa mer. Nu kan jag ju inte heller tvätta i tvättstugan eftersom ungarna är sjuka.
Vilken dag säger jag bara!

Måste sitta i telefon kö resten av dagen sen eftersom vi måste ha tag i skroten. Behöver någon cylinder av något slag eftersom bromsarna låser sig. Markus hade inte tid att sitta i telefonkö så jag får göra det istället. Roligt värre.

Nej, nu måste jag fortsätta med allt jag har att göra.


När vi la oss för natten idag upptäckte vi...

När vi la oss för natten idag upptäckte vi att angelina hade feber. Och liam har gnällt hela kvällen och nu kan han inte somna. Hoppas ha sommar snart.


Åka på besök

Vaknade för ungefär en timme sedan. Sitter nu och dricker lite kaffe och funderar på vad vi ska hitta på idag. Antligen blir det bara till att städa eller blir det att städa lite och sen åka och hälsa på någon. Hade velat åka ut till mamma men jag tror inte hon har någon större lust att hämta oss. Men får väl kolla med henne om hon ändå ska in till stan.

Förstår inte att jag känner mig så trött fast jag har sovit bra inatt. Borde ändå känna mig utvilad och pigg.

Måste komma på nu vad vi ska köpa till alla i julklapp. Skit jobbigt när jag har så många syskon i jobbiga åldrar med. De svåra att köpa till är mina äldre bröder som nu är typ 14-16 årsåldern. Får ta och fundera annars får de pengar eftersom de ändå bara önskar sig dyra saker.


Seg lördag

Ännu en seg lördag själv. Dessutom berättade älsklingen idag att han inte kommer hem förrens på måndag. Så i morgon är vi ensamma med. Tråkigt, fast jag börjar bli ganska van nu. Det blir aldrig som det är tänkt från början.
Det blev en hel del städning idag och sen nu har jag tagit det lite lugnt och druckigt ett litet glas med Captain Morgan och Cola. Gott! Nu är det nog dax att krypa ner i sängen och försöka sova.

T-shirt frossa

Nu har jag äntligen kommit igång lite. Satte mig nyss för att gå igenom sambons alla T-shirts och det var många kan jag lova totalt var det 36st men då ligger några på tvätten och några har han med sig. 9 st av dem lyckades jag rensa bort. Resten får han ta när han kommer hem. Fattar inte varför han har sååå många.

Nu ska jag fortsätta med min städning och sen blir det lite mat.

Måste men har ingen lust

Idag känns allt sådär segt. Men jag vet att jag måste börja städa snart annars kommer jag ju ingenstans. Tänkte försöka få det hyffsat fint till älsklingen kommer hem i morgon med. Ser fram emot nästa vecka faktiskt.

Pratade med Millis nyss med och vi ska ta en tjejkväll snart tror jag. Försöker planera in lite så Markus är hemma och kan ha barnen med. Skulle vara skit kul att få gå ut med Milla en kväll. Hoppas bara att få kan få det att fungera nu så vi kommer ut.

Dyra jackor

Igår blev det inte så mycket skrivet. Jag och barnen åkte i alla fall ner till stan. Hittade jackan jag letade efter en svrt Everest jacka för 1300:-. Jag vet det är dyrt men jag köper alltid billiga jackor som inte håller mig varm. Hade frågat Markus innan om det var okej att jag köpte den och de sa han att det var. Sen när jag ringde honom efter att ha köpt den så hade han tydligen inte uppfattat hur mycket den gick på. Men men..

När vi kom hem sen käkade vi lite godis sen däckade jag och Angelina tillsammans på soffan. När jag vaknade upp mådde jag inte alls bra. Frös som bara den och mådde illa. Trodde verkligen att jag skulle bli sjuk. Men idag känner jag mig helt okej.

Idag blir det nog tyvärr till att städa en massa. Har legat efter här hemma nu. Så som vanligt finns det massa att göra.

I morgon kväll kommer älsklingen hem igen. Ska bli så skönt att ha han hemma igen.

Ändrade planer

Blir nog inte alls som jag planerat idag utan det blir nog att åka ner till stan och kolla efter en vinterjacka. Får se om min mormor ville följa med. Är så jobbigt att ha Angelina själv med sig på stan. Hon brukar ju springa och gömma sig och bara busa. Men i västa fall åker jag nog ner själv till stan. Vi får väl se hur det blir mormor skulle ringa vid tolv i alla fall. Så nu ska jag städa och fixa iordning oss det sista.

Spa nästa helg

Äntligen är det helg, det innebär att Markus snart kommer hem. Känns riktigt skönt att han snart kommer hem igen. Det verkar som att han får lång ledigt nu. Nästa helg åker jag och älsklingen på spa. Han fick ju det i födelsedagspresent. Ska bli mysigt att få åka iväg bara vi två. Barnen kommer att vara hos mamma vilket också känns helt okej.

Idag har jag lovat Angelina att vi ska åka bussen till Ica för att handla fredagsmys och lördagsgodis. Känns lite jobbigt att ta sig iväg med båda två men samtidigt hoppas jag att Angelina kan hålla sig lugn när hon vet att vi ska handla massa gottis. Funderar dock på vad vi ska äta idag. Hade tänkt mig att gra färdigsoppan men jag är inte alls sugen på det idag. Så vi får väl se om det blir pannkakor eller nått idag.

På tal om mat så ska vi testa massa nya recept nästa vecka. Ska bli spännande. Vill få inte lite ny mat istället för att äta sånt vi ofta gör. Så har ni några bra förslag så får ni gärna skriva dem.

Nej, nu ska jag försöka få oss i ordning så vi kommer iväg.

Idag gick det riktigt bra. 28:a första pla...

Idag gick det riktigt bra. 28:a första platserna fick vara med på en $ 90 K turnering i morgon. Och jag lyckades komma med. =)


Trött som bara den

Nu är jag riktigt trött men jag kan inte lägga mig just nu. För det första ska Liam ha mat vid elva så jag måste vara vaken till halv i alla fall. Sen sitter jag och spelar poker som vanligt. Först gick det inte alls bra och nu går det ganska bra. Det var 300 något från början som spelade och nu är vi nere på 132 spelare =)

Nojjig? Jaaa

Gaaah, kommer bli galen på alla dessa hemska spindlar. Tittar efter dem hela tiden nu. Jaja, inte mycket att göra åt just nu ändå eftersom vi ändå inte kommer få någon lägenhet snart. Men jag hittade en som kan vara av intresse nu. En på 129 kvm men den var dessutom ganska dyr också. Men jag ska kolla lite med sambon så får vi se vad han säger.

Måste ta Liam nu.

Nu ska hela lägenheten sprutas med insekts...

Nu ska hela lägenheten sprutas med insektsmedel. Dock får jag göra det själv. Sen får vi inte vara bland det på 20 minuter. Hoppas det blir kallt snart.


Hittade en till sådan jätte spindel nu. Nu...

Hittade en till sådan jätte spindel nu. Nu måste vi flytta om ingen kan göra något åt dem för jag fixar inte detta. Den ligger krossad under en sko, där får den


Brrr...

Har precis kommit hem igen efter att ha lämnat Angelina på dagis och gått ut med soporna. Fy vilket väder det är idag. Blåser och snöar. Mina öron är knallröda nu eftersom jag självklart glömde ta på mig en mössa. Ändå hade alla andra mössor på sig.

Idag åker Markus iväg för att jobba och kommer hem på söndag igen. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag men det blir väl till att tvätta i alla fall. Känns som att jag inte gör annat än att tvätta och städa.

Den eviga städningen

Nu var det måndag igen och jag har spenderat nästan hela dagen till att städa. Har väl i alla fall hållt på en 3 timmar med lite sortering av papper, tvätt osv. Känns i alla fall skönt att ha fått lite gjort idag. Sen har jag suttit och lekt med Angelina en stund nu med. Så mysigt att få sitta med henne en stund i lugn och ro. Liam får jag ju ändå mycket ensamtid med men inte med lillskruttan.

Markus är iväg och lagar lastbilen nu. I morgon åker han igen sen vet jag inte riktigt när han kommer hem. Tror att han bara är borta 4-5 dagar nu. Hoppas på det i alla fall. Har ju vant mig vid att ha honom hemma nu.

Snart är det dax att börja laga lite mat till mig och lillskruttan.

Pokerkväll

Idag blev det en pokerkväll igen. Gick ändå ganska bra men inga pengar tyvärr. Kom på 398:e plats av 10567 spelare. Inte så illa pinkat va? =)

I morgon blir det till att tvätta och städa lite tror jag minsann. Så tråkigt men det måste ju göras.

Nej, nu ska jag snart ta och lägga mig så jag orkar upp i morgon också.

Tyst....

Nu har både Markus och Angelina åkt. Funderar på vad jag ska hitta på nu. Liam kommer snart att somna så jag får väl ta och städa eller kanske ta mig ett bad. Känns tomt och tyst här hemma utan lillskruttan.

Nej, nu ska jag passa på att få lite gjort. Ska försöka med ett inlägg till senare =)

Julen är snart här!

Ännu en morgon när man känner sig riktigt trött. Måste bero på att vintern är på gång nu. Idag var det ju dessutom minus ute, bara två visserligen men det är nog på gång nu. Jag längtar inte alls efter kylan men däremot julen. Ska bli så mysigt att fira jul hos min mamma som vanligt. God mat, glatt folk och uppstissade barn. Har redan börjat fundera över alla julklappar. Fast det gäller väl att vara ute i god tid. Till barnen vet jag inte riktigt vad vi ska köpa. Till Angelina är det lite lättare att komma på men till Liam har jag verkligen ingen aning eftersom han redan fått en del saker som Angelina hade så behövs det inte så mycket mer. Får nog bli kläder till lillplutten.

Vet inte om jag har sagt det men igår fick han sin andra tand. Nu håller vi tummarna för att de inte kommer fler på ett litet tag.

Barnens farmor undrade om Angelina kunde komma och sova över från idag tills i morgon. Men jag frågade lillfisen men hon hade inte bestämt sig riktigt. Ska fråga om ett tag igen. Jag vill allra helst ha henne hemma men vill hon själv så är det klart att hon ska få åka till dem.

Om nu lillfisen åker till dem idag så blir det nog lite städning och tvättande för min del.

Problem med ryggen

Liams tand verkar nästan vara helt igenom nu. Skönt faktiskt. Nu hoppas jag att det lugnar ner sig ett litet tag. Idag händer det inte sådär jättemycket. Har haft problem med en kota i ryggen ett tag nu och det kommer och går. Igår hade jag jätteont i huvudet och var helt öm i ryggen. Idag är det bättre men inte helt bra. Måste ta och söka för det snart. Men det känns så krångligt när Markus inte är hemma. Sen vill jag ju gärna åka in när jag har ont med annars känns det lite meningslöst. Men vi får väl se om det kommer tillbaka idag eller om det lugnar sig nu.

Skrev ett inlägg igår vid tolv men det kra...

Skrev ett inlägg igår vid tolv men det krabbade sen orkade jag inte skriva om. Liam har krånglat hela natten och nu gick jag upp och gjorde mat Hoppas d hjälper


Snurrigt inlägg

Var ju på BVC idag och han har ju blivit större i alla fall. Dock hade han inte alls växt på längden lika mycket som jag trodde. Plutten väger nu 8,6 kg och är 68 cm lång. Läkarbesöket gick också bra, inga anmärkningar alls. =) Dock frågade hon om han kunde sitta. Och det kan han med helt ihopfälld. Hon sa att han har starka muskler i ryggen så det beror i alla fall inte på det utan mer på viljan. Fick en ny tid och då ska vi ta Angelinas 2,5 års kontroll med. Ska bli roligt.

Efter Bvc handlade vi och lite så. Sen blev det fika och mys typ. Inte jätte mycket städning som jag hade tänkt mig men det ska jag och Angelina ta i morgon. Aaah, just de... Angelina fick ett städset med hink, mopp, sopborste och lite så. Så hon längtar efter att få skura golv och dammsuga med mig i morgon. Det var inte direkt tänkt att hon skulle få något men vi kände att det kan vara en bra grej eftersom hon älskar att hjälpa mamma att städa.

Nu spelar både jag och Markus lite poker och bara tar det lugnt.

Glömde ju också berätta att lillplutt satt en liten stund själv men inte ihopfälld. Och jag antar att det är en tand till på gång eftersom allt gnäll är i fullgång igen. =) Jobbigt men skönt om det kommer nu när Markus är hemma i alla fall.

Nakenfisen och tänder

Nu ska vi göra oss iordning för snart bär det av till BVC. Sen hoppas jag på att vi ska handla lite med innan jag åker hem igen för att fortsätta att städa.

Liam fick sin första tand den 25 oktober och nu verkar nr 2 också vara på gång. Kikade i hans mun nyss och man ser lite vitt. Dessutom ser det ut som att det är på väg att spricka upp.

Kommer Angelina och säger: - Jag går nakenfis! =) Så gulligt. =)

Nej, nu ska jag börja så vi hinner i tid.


Hade tänkt försöka skriva mer idag men det...

Hade tänkt försöka skriva mer idag men det har varit fullt upp här hemma. Nu tänkte jag att jag ska sova så jag orkar med allt i morgon. Blir bvc och städning


Idag blev det varsin leksak till ungarna o...

Idag blev det varsin leksak till ungarna och ett par skor till angelina. Mys dag med familjen. Nu ska vi hem och äta pizza. I morgon blir det bvc.


Vi MÅSTE flytta NU

Japp, efter idag så vill jag helst flytta nu. Markus hittade en gigantisk spindel i köket. Som tur väl var klarade han att ta bort den. Hade jag varit själv hade jag tagit ungarna och sprungit tror jag. Nej, min spindelfobi är värre än någonsin numera. Jag känner verkligen att vi måste här i från nu. I morgon blir det till att ringa Anticimex för att se om det går att göra något åt detta. Kommer vara på min vakt nu i ett par veckor efter denna hemska stora varelse. Får rysningar bara jag tänker på den. Trodde inte ens att det fanns SÅ stora spindlar i Sverige. Nordpolen nästa!! 

Slö-dag

Nu har ungarna somnat. Jag och älsklingen ska sätta oss och kika på en film snart. Idag har vi inte alls gjort mycket. Städat lite och umgåtts mest. Markus var ju på kontoret och jobbade så han hade fullt upp med sitt. I köpcentret har det nu öppnat lite nya affärer så vi ska upp dit och titta lite i morgon. Angelina går ju på dagis så vi passar på eftersom hon inte tycker att det är speciellt kul.

Nu börjar allt lugna sig

Nu äntligen kommer jag ha lite mer tid att skriva. Det som har tagit all min tid är Markus 30 år fest. Har haft väldigt mycket att göra. Men nu är den avklarad så nu kommer allt att lugna sig lite förhoppningsvis. Tyvärr hinner jag inte skriva mycket mer nu för jag måste ringa BVC missade tiden förra veckan. Sen blir det att ringa vetrinären med eftersom Ninja löper konstant. Hade ingen aning om att katter löper året runt. Men det måste fixas för det är inte min gosiga katt längre.

RSS 2.0