Maraton i blöjbyte

Nu sover i alla fall lilleman och Lina tittar på tv. Så nu kanske jag hinner med att skriva lite mer i alla fall. Liam behövde en ny blöja innan, så det blev den 6:e bytta blöjan på mindre än ett dygn. Fast då var ju båda barnen "skyldiga" till det.

Idag ska mamma komma in till stan. Markus åkte ju igår och vi fick erbjudande att kika på en lägenhet idag. Snälla mamma kommer in och följer med. Hade varit svårt att ha barnen själv när man är på sånt. I alla fall så ska vi passa på att handla och fixa lite smått och gott.

Lägenheten vi ska kolla på ligger en bit utanför stan men nära till affär och bussar går det med. Närmare till Milla med vilket känns skönt. Det var en 3:a på 95 kvm. Så barnen frå i så fall dela rum men jag känner att det kan vara värt det om den nu är fin också. Den skulle vara helt nyrenoverad så det är ju också väldigt positivt. Har riktigt höga förhoppningar på den. Den enda nackdelen är att det är en privat hyresvärd och de vill att vi i så fall flyttar senast den 1 december vilket gör att vi kommer ha dubbelhyror. Hyrorna är ju inte billiga heller så jag vet inte hur vi ska lösa det riktigt. Men jag får väl kika på den innan jag tänker så långt.

Är skittrött idag för jag satt uppe halva natten och Photoshopade. Resultatet blev väl sådär men jag var tvungen att göra det klart tills idag för jag ska till Markus kontor och skriva ut sen med.

Tror att jag ska ringa mamma snart och kolla när hon kommer. Sen är det bara att börja göra oss i ordning.

ååh

Nu har jag varit riktigt dålig på att skriva igen men Markus har varit hemma ganska länge nu. Sen har jag haft en massa annat att göra med. Kan tyvärr inte skriva allt här nu men jag lovar jag ska berätta vad jag har haft för mig. Skit, när jag väl sätter mig och skriver så vill lilleman inte sitta i babysittern mer. Måste ta honom. Ska försöka skriva mer sen.

Den första snön här

mms_img11914 (MMS)

Den första snön här


Blommor

Förlåt det har blivit lite dåligt med bloggande. Har varit lite disskutioner i familjen vilket har gjort att jag inte har någon större lust att blogga. Men jag lovar jag ska börja skriva lite mer.

Angelina har lärt sig att rita blommor och de syns att det är blommor. Så gulligt. Med toaletten går det jättebra och det har fungerat utmärkt på dagis med. =) Hoppas bara att det fortsätter så nu.

Markus fyller ju 30 år i slutet av månaden så jag håller på att leta efter en fin klänning som jag kan ha. Hittade några fina på Nelly.com men jag vet inte än. Ska be mamma och Milla om råd. =)

Kolla på längenheten

Nu är jag jätteglad för den lägenheten jag hade skrivit på får vi kolla på söndag. Perfekt med eftersom Markus är hemma då. Hoppas att den är jättefin nu och att vi får den. Men jag ska försöka att inte hoppas på för mycket för det kan ju vara massa andra som också vill ha den. Kommer nog bli besviken ändå om vi vill ha den och inte får den.

Den tråkiga städningen

Nu har jag i alla fall påbörjat min städning men det blir ju en hel del avbrott när man har små barn. Skönt att i alla fall ha börjat på städningen. Får se hur mycket jag hinner med och orkar idag.

Angelina ritar som bara den just nu, så pennorna vässas hela tiden. Såg nu att vi snart måste köpa nya färgpennor till henne för snart går det inte ens att vässa dem.

Liam vill ha uppmärksamhet helst hela tiden idag vilket är lite jobbigt när man försöker få något gjort här hemma.

Piggare än igår

I natt fick jag äntligen sova riktigt bra. Känner mig som en helt ny människa idag. Hoppas bara att jag orkar med att göra en massa idag. Att Liam sov så dåligt förra natten måste ju ha berott på att han sov för mycket på dagen för igår sov han inte lika mycket.

Hoppas snart att vi får svar på lägenheten för jag vill så gärna veta om vi ens kommer ha en chans att få den. Hade varit riktigt bra om vi nu gillar den. Måste dock kolla upp dagis lite nogare med.

Nehe, nu måste jag ta barnen.

För trött för att orka

Idag har det verkligen märkts att jag inte fått sova så mycket i natt. Skulle ha städat men jag har inte gjort speciellt mycket. Har i alla fall tvättat 2 maskiner tvätt. Får väl se om jag kan få lite gjort i morgon om jag inte ska ner till stan då.

Milla fyller ju år i morgon med men jag antar att hon har fullt upp då. Ska fira henne sen med lite utgång och så. Dock så vet jag inte när än eftersom Markus fyller år med denna månaden.

Vill bara att det ska vara natt snart så jag kan få sova. Fast man vet ju aldrig om jag får sova i natt heller. Försöker i alla fall hålla Liam vaken nu tills han ska sova för natten. Han har sovit ganska mycket idag så ska han sova i natt får han inte sova så mycket mer.


Trött efter en lååång natt

Tänkte att jag skulle skriva ett inlägg med men ville inte skriva det i samma eftersom det blev så mycket i det andra ändå. I alla fall så har jag knappt fått sova något i natt. Liam har skrikit från och till hela natten. Vet inte riktigt varför. Testade att ge han mat, rapa honom, vyssa honom men inget hjälpte. Sen vaknade Angelina ett par gånger av sin hosta med. Så idag är jag riktigt trött.

Tanken var att jag skulle städa som bara den idag men vi får se hur mycket jag orkar göra. Måste även kika efter en present till min stora älskling för han fyller ju 30 år i slutet av månaden. Det är verkligen skit svårt att köpa något till honom med eftersom han inte har så mycket han vill ha. Och de få saker han vill ha är jättedyra istället. Men något ska jag nog se till att klura ut.

Bilder på det vi handlade

Tog bilderna på det jag köpte med mobilen så det blev inte super bra men det går i alla fall att se vad det är.

Till Angelina:









Till Liam:







Till mig:


Ny lägenhet? Hoppas hoppas....

Nu har vi ätit lite eller vi och vi, jag har i alla fall käkat. Angelina åt knappt något vilket för den delen inte är ovanligt just nu. Hoppas bara att det går över snart. Det är ju tur att hon alltid har haft lite extra att ta av så hon inte tappar för mycket viktmässigt.

Sen skrev jag ett mail till dem som hade lägenheten och hoppas på att vi kan kolla på den. Gillar vi den så hoppas jag att vi får den med. Inflyttningsdatumet var i januari någon gång så i sådana fall måste vi säga upp vår lägenhet snart. Hade velat slippa dubbel-hyra eftersom det är ganska dyra lägenheter. Det var en fyra som ligger jätte nära till stan. Och då kommer vi ju dessutom mycket närmare alla vänner med. För här uppe har vi inge vänner som bor heller så det är lite tråkigt.

Hann inte med allt

Har inte hunnit med att ta bilder på det jag köpte men det kommer snart. Hann inte med någon städning heller för Milla och Vincent kom förbi på lite besök. De åkte för ett tag sedan men nu känner jag att jag inte orkar göra så mycket mer. Tänkte ställa mig och laga lite mat snart. Idag blir det kyckling, ris och sås. Det var jag riktigt sugen på idag. Skulle kört kycklingen i ugnen men det ta lite för lång tid så det får bli att steka den istället.

Det är lika jobbigt att vara själv igen varje gång Markus åker. Hinner liksom vänja mig vid att han är hemma. Lagom till han kommer hem igen nu har jag vant mig vid att vara själv igen. Hopplöst, undrar om det kommer att ändra sig eller om det alltid kommer att vara så?

Nej, nu måste jag börja med maten är riktigt hungrig nu.

Ensam vecka med sjuka barn

Nu har Markus åkt igen. Han kommer hem på fredag igen. Ännu en vecka själv med barnen. Kan bli en ganska jobbig vecka eftersom båda barnen är förkylda. Men vi hoppas på att de piggnar till snart.

Idag skulle vi gått på dop men eftersom barnen inte är friska och det finns ingen som kan ha någon av dem så blir det inget med det. Tråkigt eftersom jag verkligen ville gå men ibland får man inte allt men vill.

Skulle ha städat här hemma igår men det blev inte speciellt mycket med det så jag får ta och göra lite idag. Ska försöka lägga upp lite bilder på de vi köpte med.

Vi kanske har hittat en lägenhet nu tackvare Milla. Så jag ska nog maila på den så får vi se om det är något att ha sen.

Shoppa!

Det blev en hel shoppingtur idag. Känner mig helt slut nu, haha. Mycket handlat blev det med som sagt. Ska ta lite bilder och lägga upp sen på det vi handlade. Känner att jag orkar inte just nu. Ska kolla när Markus kommer med. Är nog snart dax att börja laga lite middag med. Hm, undrar vad vi ska äta idag?

Idag blev det mycket shoppat. Ska se om ja...

Idag blev det mycket shoppat. Ska se om jag kan ta lite bilder sen.


Äntligen!

Nu kan jag skriva igen. Markus kom hem igår och överraskade mig med att ha köpt en ny data skärm till mig. Ska vara en superbra skärm, LED dessutom. Visserligen tar inte skärmen så mycket ström men det sparar ju lite i alla fall. Så himla skönt att ha dator igen.

Tyvärr har jag inte tid att skriva någor längre inlägg nu eftersom Liam har varit sjuk så ha det inte blivit så mycket gjort här hemma. Så nu måste jag verkligen ta tag i hemmet. Köket hann jag med igår men tvätten och lite annat ligger jag efter på. Sen måste jag rensa ur barnens gaderober för båda har växt ur en massa nu. Angelinas byxor i 86 är för korta och Liams bodysar i 68 är för små.

Skriver kanske ett inlägg när jag hunnit med en del.

RSS 2.0