Shopping

Det blev en runda till stan idag med det är därför jag inte hunnit med att blogga. Tog bussen redan vid nio och sen kom jag hem för en liten stund sedan. Tänkte att jag ska försöka skriva ett inlägg om en stund om min dag idag. Men just nu måste jag ringa och försäkra om bilen. =)

trötter

Nu är jag trött efter en nästan heldag på stan. Ska försöka skriva lite mer i morgon för jag orkar inte skriva en massa nu.

Trött morgon

God morgon!
Idag vaknade vi vid halv sju men gick inte upp förrens vid tio i. Var så trött när jag vaknade eller ja det är jag fortfarande. Liam har ju vänt totalt på sina tider nu. Så han är vaken till elva tolv, sen vaknar han igen vid 4 tiden och vill upp. Så nu ska han inte få sova jätte mycket idag under dagen för nätterna måste fungera bra igen.

Just det, igår var det en kvinna här och kikade på vagnen. Jättetrevlig var hon verkligen. Blev att vi paratade en hel del. I alla fall så var det knappt någon tvekan från hennes sida så hon köpte den. Angelina blev lite ledsen eftersom det kom en främmande och strosade iväg men "VÅR" vagn.

Photoshop

Förlåt igen för att jag skrivit så lite här på bloggen. Igår satt jag och lärde mig Photoshop ännu bättre. Sen kom Milla och Vincent hit. Kul att träffa dem och snacka lite skit med Milla. Nu har vi ju faktiskt setts mycket mer vilket är kul. I alla fall sen när de hade åkt så hade jag och Angelina lite mys. Efter jag lagt barnen tittade jag på Smallville, såg ganska många avsnitt eftersom det var så spännande.

Nu på morgonen så har jag suttit med Photoshop och faktisk lärt mig en hel del nytt. Men det krävs ju att man pysslar med det en del. Det som saknas nu är en riktig kamera bara. Har funderat länge på vad min intressen är och nu kommit på vad det är jag tycker är riktigt roligt. Fotografering och Photoshop. Trodde att jag hade tröttnat på de men det var nog bara tillfälligt.

Förhoppningsvis kommer det en ny design till bloggen så småningom med. Kanske kan lägga upp lite andra bilder jag jobbat med sen.

Förlåt

Idag har det inte blivit så mycket skrivet men jag fastnade först i Photoshop. Så jag har i alla fall lärt mig en del nytt. Tänkte att jag ska fixa en ny design på bloggen så småningom. Får se bara när tiden räcker till.
Sen kom i alla fall svärmor och svärfar hit. De gosade och lekte med barnen en stund. Jag och svärmor åkte och handlade lite. Utanför Ica hade de lite loppis så jag inhandlade faktiskt lite. Blev en film (Pippi) till Angelina och en träningsgrej till mig. Skulle kosta mig 15 kr men den lille killen som stod där räknade fel så jag fick betala lite mer så det kostade mig 25 kr istället men det såg jag inte förrens jag kom hem. Men det var ju i alla fall billigt. =)

Snart ska jag lägga Angelina med. Hon har fått lite godis och tittat på sin nya film nu =)

En till

Nu har en till mailat och verkar intresserad av vagnen =) Får se om hon kanske ska komma och kolla ska ringa henne lite senare. Den andra tjejen verkar inte höra av sig något mer så jag antar att hon inte var så intresserad. Vore skönt att bli av med den nu så jag får lite mer plats i klädkammaren. Dock vet jag inte riktigt vilken tid man ska ringa?! Är jätte dålig på sånt men jag får väl testa mig fram.

Lite sovmorgon

Blev lite sovmorgon idag. Hur skönt som helst. Liam vaknade redan vi halv fem i morse och skulle ha mat. Sen ville han inte riktigt somna om så jag gjorde verkligen allt för att han skulle somna om. Tur att han gjorde det tillslut. Fixar inte riktigt att gå upp så tidigt.

Idag har jag ingen aning om vad vi ska hitta på. Antar att det blir till att vara hemma och tvätta lite.

Hoppas

Äntligen var det någon som svarade på min annons. Hoppas bara att de vill ha vagnen nu. Den ta ju bara plats här hemma. Vore skönt om jag äntligen blir av med den.

Har mensvärk som bara den idag. Skit jobbigt. Mensen hade ju äntligen slutat men det verkar som att det kommer tillbaka nu igen. Gaah... Så trött på skiten just nu.

Liam hade växt som bara den sist vi var på...

Liam hade växt som bara den sist vi var på bvc vägde han 5,8 kg och var 62 cm lång. Nu väger han 6,7 kg och är 64 cm lång. Inte så liten längre.


Lokalen är nu bokad. Den var helt okej. Nu...

Lokalen är nu bokad. Den var helt okej. Nu väntar jag på bussen för jag ska ju till bvc. Ska bli kul att se hur stor han blivit.


Står nu och väntar på att få se lokalen so...

Står nu och väntar på att få se lokalen som vi kanske ska ha festen i.


Sov lite länge kanske

Det blev lite mycket sen igår så jag hade inte tid att skriva mer. Sen i morse försov vi oss. Vaknade vid strax efter åtta. Fick lite smått panik eftersom Angelina ska vara på dagis vid nio. Vi måste senast gå hemmifrån vid kvart i för att hinna i tid. Men vi lyckades efter många om och men.

Är helt slut idag, ögonen vill bara sova men det har jag verkligen inte tid med. Vädret gör nog att man blir tröttare med det bara blåser och regnar ju.

Markus fyller 30 år i oktober så jag har hållt på att försöka fixa en fest. Men det verkar inte finnas många lokaler att hyra precis. Så mitt sista kort är lokalen vid oss men den verkar vara ganska liten tyvärr. Visserligen blir vi bara runt 20 pers så det kanske löser sig. Nu ska jag hitta nummret till hon som har nycklen och ringa henne med. Ska kolla på den om det ens kan funger att ha festen där. Annars kostar det hur mycket som helst för alla vill ha personal på plats samt alkoholtillstånd.

Liam nu innan vi ska iväg och handla.

mms_img36810 (MMS)

Liam nu innan vi ska iväg och handla.


Man får passa på

Båda ungarna somnade innan så jag passade på att hålla på med tvätten. Sen vaknade Angelina men Liam fortsätte att sova. Så nu har jag diskat, dammsugit (halva lägenheten) och torkat golven. Bleb riktigt fint här hemma nu. Har en del kvar fortfarande men jag ska försöka att inte göra allt på samma dag. Ska ta tag i kattlådan med idag tror jag.

Sova? Neeej...

Igår så hann Angelina inte somna innan Markus kom hem så det blev att hon var uppe till vi gick och la oss. Kom nog inte i sängs förrens vid halv elva. Så idag är fisen jätte trött och i morse klagade hon på att hon hade ont i magen. Så hon fick vara hemma idag. Vilket innebär att jag inte kommer hinna med allt som jag har tänkt mig idag.

Än så länge har jag bara hunnit med att tvätta en maskin tvätt. Men jag hoppas på att Angelina sover lite middag idag eftersom hon är så trött.
Markus är på kontoret nu för han hade lite att fixa.


23 Augusti 2010

Spindlen sitter fortfarande kvar på väggen. Har inte fixat att ta bort den. Men älsklingen kommer hem redan ikväll så han lovade att han skulle ta den åt mig. =) Skönt att slippa det för hade han inte kommit så hade jag ju varit tvungen att ta bort den förr eller senare.

Liam har ju som sagt varit upp och ner hela dagen idag. Fattar inte riktigt vad det är med honom. Kanske är magknip eller nått? Fast då borde han inte lugna sig när han får bita i saker och sitta i famnen. Ett mysterium.

Angelina ligger i sin säng nu men sover inte. Hör att hon múmlar där uppe. Hoppas hon somnar snart annars kommer hon vara jätte trött när hon ska till dagis i morgon.

Spindel

Hittade en sån äcklig långbent spindel inne på toaletten. Jag har ju verkligen spindelfobi med men jag lyckades ha ihjäl den i alla fall men nu sitter den mosad på väggen och jag vet inte riktigt hur jag ska få bort den heller. Skulle städa där inne men det går ju inte så länge han sitter kvar på väggen. Kommer inte ens kunna gå in på toaletten. Ska försöka klura ut hur jag blir av med den utan att komma i närheten själv. Ryser bara jag tänker på den...

Ett steg närmare

Nu har jag pratat en bra stund med hon på körskolan och fått en massa information. Känner mig ännu mer taggad nu. Hon skulle även kolla upp om det finns möjlighet att ha med sig barn om det skulle krisa. Jag antar att det bara är att köra järnet med teorin nu då. Ska bara få tiden att räcka till med.

Nackdelen är att det kommer kunna gå på mer än 12.000:- som det stod på hemsidan eller ja det kommer att göra det. Så jag ska fundera lite hur jag ska göra med det också. Sen blir det ev. att köpa testdelarna så man kan göra det hemma istället.

Prinsessan trillade

Ringde precis till körskolan jag kommer att gå på i så fall och precis när jag hade börjat prata med hon i receptionen så trillar Angelina och slår sig på kanten på bordet. Så jag fick lägga på för att trösta henne. Men det verkar ha gått bra. Men ont lär det ha gjort, det blev ett litet märke på sidan av magen.

Och nu skulle jag ringa upp igen och då är det självklart upptaget med. Jag vet att om jag inte tar tag i detta nu så kommer det aldrig att bli av. Hoppas bara jag får de svar jag vill ha nu.

Nu har vi vaknat till liv

Nu har vi vaknat och kommit igång här hemma igen. Var sjukt trött idag men det är inte så konstigt. Liam var vaken och ledsen som bara den igår kväll. Börjar fundera på om det verkligen kan vara en tand? Det märker vi väl antar jag.

Markus kommer antagligen hem i morgon kväll. Han fick ställa lastbilen för han hade massa pappersarbete han var tvungen att göra. Angelina kommer bli så glad när han kommer hem.

Nu på morgonen mailade jag på lägenheten som jag hittade. Hoppas de svarar snart för om vi båda är intresserade sen så ska vi kolla på den när Markus är hemma. Kommer sitta och kolla mailen hela dagen idag.

Idag blir det till att fortsätta att städa lite och leka med Angelina. Funderar på om hon ska få ut och cykla lite idag. Sen ska jag ringa körskolan och kolla upp lite med. Har lite frågor till dem som jag måste ha svar på innan jag tar lånet och planerar upp allt.


Svar till Lina: Kul att du hittade hit. Jag och min mamma sålde barnartiklar men nu har vi knappt tiden till det tyvärr så vi kommer nog inte att fortsätta.

Luktar lime

Nu har Milla och Vincent varit här. Lite fika och skitsnack som vanligt. Så himla kul att träffa dem nu eftersom vi inte träffats så ofta på sista tiden. I alla fall så är jag helt slut efter dagen idag. Det värsta är att det finns massa kvar att göra här hemma. Men det får vänta tills i morgon. Köket ser i alla fall okej ut nu.

Satte dit sån doft gelé i toaletten med och nu luktar det lime i hela lägenheten, haha. Hoppas det fungerar bra bara.

<3

Snart kommer Milla och Vincent hit. De var så snälla att de handlade lite åt mig med. =) Så nu försöker jag städa undan det värsta lite snabbt.

Finns mycket att göra

Fortfarande seg som bara den men nu är det bara att köra igång om det ska bli nått gjort idag. Hade dock behövt rensa ur alla förråd men eftersom Markus bror har vårt ena förråd sedan han bodde här så blir det svårt. Men Markus har lovat mig att vi ska ta tag i det snart och det ena förrådet är utrensat. Sen står det säckar med kläder på gästsängen för de ska till farmor men jag kan ju inte ta mig dit själv med dem.

Idag blir dett att ta tag i detta:

Köket
Tvätten
Datarummet
Sovrummet
Toaletten nere

Två flugor i en smäll

God morgon!
Idag blev det sovmorgon igen. Så skönt att få sova lite mer men samtidigt blir man ju så mycket tröttare. Jag brukar ha jätte svårt att somna när jag lagt mig oavsett hur trött jag är men att läsa teoriboken får mig att somna ganska snabbt. Det är ju bra då slår jag två flugor i en smäll.

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Får nog bli att städa lite och leka med barnen.

Ny lya?

Hm, sitter och funderar på om jag ska skriva till ett par som vill byta sin lägenhet. Den ligger nära stan vilket är bra för mig men samtidigt vet jag inte om jag vill bo där. Det beror självklart på planlösningen med vilket de inte lagt upp bild på. Ska fundera lite till. Visserligen skadar det ju inte att fråga.

Syskonvagnen är nu upplagd på blocket så jag hoppas någon vill ha den snart.

Syskonvagnen

Idag måste jag verkligen komma ihåg att ta bilder på syskonvagnen och lägga ut den på blocket. Det är ju så onödigt att den bara står här hemma. Ingen av ungarna vill ju åka den så nu måste jag ta tag i det så jag blir av med den. Hoppas bara att det går hyffsat fort att bli av med den.

Oturen förföljer mig

God morgon eller ja god middag är det väl mer nu. Fick sovmorgon till åtta i morse vilket var skönt. Liam har varit ganska gnällig nu på morgonen och bitit som bara den i händerna. Är inte säker på att det är tänder på gång men det verkar ju som det i alla fall. Hoppas lite på att det är det så det inte beror på något annat att han är så gnällig.

Angelina slängde upp altandörren i morse så Ninja (katten) stack. Så vi har varit ute och letat efter henne i omgångar. Tog nästan 2 timmar innan jag hittade henne och lyckades fånga henne. Nu är hon i alla fall hemma igen. Himla tur att det inte hann hända något med henne.

Idag blir det nog till att städa lite här hemma. Om det nu kommer att gå när Liam är så kinkig. Får ta det som det kommer allt just nu.

Angelina är i alla fall lycklig nu för det är ju lördag och då får man äta lite godis. Så hon smaskar på för fullt medans hon tittar på tv.

Vädret är ju fint idag så det kanske blir att vi går ut en runda sen med. Får se om jag orkar för idag är jag verkligen trött.

Orkade inte läsa så mycket ikväll så jag m...

Orkade inte läsa så mycket ikväll så jag matar liam nu sen ska jag sova. Hoppas jag får sova lagom länge i morgon.


Denna intressanta bok ska jag läsa en stun...

mms_img52806 (MMS)

Denna intressanta bok ska jag läsa en stund nu som vanligt på kvällen.


Sen fick jag mot i magen för jag hade ätit...

Sen fick jag mot i magen för jag hade ätit mat med laktos i vilket jag inte tänkte på så jag mådde pyton. Men trevligt var det. Vincent gillar mig tror jag. ;-)


Det var kul att komma iväg och träffa mill...

Det var kul att komma iväg och träffa milla. Angelina ville åka hem ganska tidigt för hon var trött. Liam var lite gnällig och hade lite feber kan va tand på g


Nu sitter jag och barnen och väntar på bus...

Nu sitter jag och barnen och väntar på bussen. Ska hem till milla idag. Skulle ha åkt ner till stan men vi orkade inte.


Kunde inte skriva klart innan men det var ...

Kunde inte skriva klart innan men det var en gammal kompis till mig och markus som flyttat härifrån nu. Satt och snackade lite skit med honom en stund.


Fick lite oväntat besök nu på kvällen. Ble...

Fick lite oväntat besök nu på kvällen. Blev lite chockad när jag tittade ut och såg någon.


Min otur

Hm, när det väl blev min tur så hände det inget sen. Så jag ringde igen och då säger en telefonsvarare att det inte går att ringa för tillfället. Sen har jag testat ett par gånger efter det men det går fortfarande inte att komma fram. Det är ju typiskt min tur. Skulle ringt igår men jag drog mig lite för att ringa och väntade till idag och det skulle jag inte ha gjort inser jag ju nu. Går det inte att ringa ikväll så får jag ringa i morgon i stället.

Nu ska jag öva mer på teorin och sen blir det nog att titta på smallville.

Telefonköer

Nu går det äntligen ringa i alla fall men nu är det kö istället. Lär nog få vänta ett bra tag innan jag får tag i ikano. Känns lite segt. Har 3 samtal före nu men det verkar som att varje samtal tar i alla fall 5 minuter. Avskyr verkligen telefon köer. Men de värsta är ju försäkringskassan.

Inte tid eller ro

Får tyvärr inte riktigt tiden och ron till att skriva på bloggen just nu. Sitter mycket med Liam eftersom han hela tiden vill vara uppe i famnen. ´Sen har han börjat vara vaken nästan hela dagarna eller ja han sover enbart 2 timmar om dagen. Visserligen är det okej eftersom han sover riktigt bra på nätterna numera.

Idag har Sandra och hennes lillkille varit här på besök. Vi har druckit kaffe och snackat skit. Håller på att kolla upp lite mer om körkortet nu och så. Vi får se om det kommer att gå men jag hoppas verkligen att jag kan ta det snart.

Skulle gå in på ikanobankens hemsida nyss men den var helt nerstängd inte konstigt att det inte gick att ringa till dem heller då. Men men får testa lite senare.

Nu ska jag ta Liam för nu börjar han bli sur!

Körkort?

Har insett att jag verkligen inte kommer att klara mig utan körkort speciellt inte när M jobbar som han gör. Så nu blir det till att plugga teorin som bara den. Sen ska jag se om jag kan få igenom ett lån så jag kan ta en intensivkurs. Tror det passar mig bättre för då har jag ett mål att sikta mot som inte tar alltför lång tid. Hoppas bara lånet går igenom sen så jag kan börja med detta innan vintern kommer. Sen måste jag fixa med barnvakter och massa sånt. Men jag hoppas att det kan lösa sig på nått sätt i alla fall. Behöver ju verkligen körkortet med.

Dock tänker jag inte säga till en massa när jag börjar för skulle det gå dåligt så vill jag inte ha folk som frågar en massa om det. De märker väl ändå sen när jag väl har tagit det ändå.


Snart ska hon hem

Snart ska jag hämta lillfisen på dagis. Denna dagen har verkligen gått snabbt asså. Fast jag har ändå hunnit med att göra en del här hemma plus att jag har slöat en del framför datorn.

Funderar på att fixa en ny blogg igen. Trivs inte med att jag inte kan designa om själv men nu har jag hittat ett ställe där det åtminstånde går att göra sidan lite roligare. Men vi får se när det blir måste ju ha tid att fixa med det också.

Lusten försvann

Jag har verkligen inte haft tid eller lust att blogga. Tappar lusten att göra något överhuvudtaget när M är iväg och jobbar såhär mycket. Träffas ju knappt alls på en och en halv månad vilket tar en hel del på mig med.

I alla fall så började Angelina dagis idag igen vilket känns bra och konstigt. Jag menar hon har ju saknat dagis och för mig är det skönt att kunna vara lite själv med Liam och få städa i lugn och ro. Men samtidigt så känns det mycket mysko att hon inte är hemma.

Tungt

Hade tänkt skriva nu när vi kommit hem från Öland. Men vi fick ett sorgligt besked att en av våra vänner har gått bort. Känns lite tungt just nu. På tisdag ska vi gå på hans begravning vilket också känns jättetungt eftersom det gör allt verkligare.

Här står det lite om olyckan. Orkar inte berätta.
http://www.smp.se/nyheter/alvesta/23-aring-omkom-vid-sjoanas(2037999).gm

RSS 2.0