Peppad

Som sagt jag vet att jag har varit dålig på att skriva men jag har massa annat just nu. Körningen gick bra. Vi körde lite untanför centrum sen fick jag köra lite inne i centrum men och det gick bättre än jag trodde. Så nu känner jag mig riktigt peppad till att försöka ännu mer.

Idag händer det nog inte så mycket. Har tänkt städa och plugga lite teori. Kanske gå ut en runda med. Men nu ska jag i alla fall städa innan jag fastnar vid datorn.

Tyvärr har det blivit dåligt bloggat nu me...

Tyvärr har det blivit dåligt bloggat nu men jag ska försöka hinna med det snart. Nu är jag på körskolan. Ska köra om en stund. Har bokat en massa nu.


Nu ligger jag i min säng och hoppas på att...

Nu ligger jag i min säng och hoppas på att liam ska somna så jag kan få sova lite i natt i alla fall.


En riktig skräckupplevelse var jag med om ...

En riktig skräckupplevelse var jag med om ikväll. Kan berätta mer när ja kan sitta en stund. Liam har i alla fall blivit sjuk igen. Lider med honom.


Is it a bird..? Is it a plane?....

No, it´s a humla.

Träffade nyss en humla som lika väl hade kunnat åtminstånde vara en liten fågel. Den var riktigt stor. Fick rysningar när den kom in på vår gård och lät som ett helt jetplan. Han verkade dessutom tro att han var ett stort stridsflygplan. Dök ner mot mig precis som att han skulle gå till attack. Men jag sprang in och lyckades överleva mitt möte med jättehumlan.

Lilleman har lärt sig att klättra. Mamman ...

mms_img72787 (MMS)

Lilleman har lärt sig att klättra. Mamman känner sig nu riktigt glad. Eller kanske inte.


Vårstädning

Idag har jag och Markus varit riktigt duktiga för vi har äntligen lyckats rensa ut förrådet. Blev ett par vändor för Markus del till tippen idag. Men nu finns det mycket plats där inne så nu är det bara fylla på igen. Jag menar något måste vi ju ha att göra nästa år med. =)

Efter vår lilla rensening så käkade vi lunch allihopa på en resturang i gallerian. Mysigt, att kunna hinna med lite sådant med.
Sen åkte Markus och jobbade igen så när är vi ensamma ett tag igen.

I morgon hade jag ju planerat att städa här hemma, tvätt och rensa i klädkammaren. De planerna gick i kras ganska snabbt när jag kom underfull med att jag ska ta bussen ner till stan vid 10 i morgon efter jag lämnat Angelina på dagis och möta upp svärmor. Ska ju ut och köra i morgon. Hur kunde jag glömma något så viktigt?!

Har ju lovat att lägga upp lite bilder igen och nu har jag i alla fall fått in lite i den bärbara datorn. Så jag tänkte jag lägger upp några bilder nu i alla fall. Sen kommer lite mer sen men jag behöver kunna sitta vid den andra datorn.



Mina "cupcakes" som jag gjorde för länge sedan.



En vacker solig dag =)



Solen...


En bild på mig, tyvärr inte särskillt iordning gjord.



Min nya lilla vän... vi umgås en hel del nu.


En rosa vattenkanna måste man ju bara ha. ...

mms_img72785 (MMS)

En rosa vattenkanna måste man ju bara ha. Kunde inte låta bli att köpa den färgen.


Skriver så ögonen blöder... nja inte riktigt..

Sitter framför datorn som vanligt igen. Det svider nästan i ögonen av trötthet men ett sista inlägg innan natten ska man väl hinna med.

I morgon blir det nog att åka till tippen med allt vi rensat ut. Eller ja vi har ju lite till att kolla igenom. Men behövligt var det för vad har vi för nytta av en micro som inte fungerar eller en dataskärm som bara visar svart? Nej, det var nog minsann på tiden.
Sen åker nog Markus i morgon så då är jag själv igen.

SolBRÄND

Som sagt så lyckades jag ju få någon timme till att sola. Vilket var skönt men jag inser nu att jag lyckades bränna mig. Ajaja, säger jag bara. Fick åka och handla lotion så jag åtminstånde kunde smörja in mig.
Att man aldrig lär sig att solen är stark såhär års plus att man inte är så van efter en lååång vinter.
Får väl hoppas att jag klär i illrött!

Sola

Hann med att vara ute en stund Liam sov. Dock fick jag inte sitta still så mycket för det var ju inte alls roligt tyckte Angelina. Men lite färg har jag nog i alla fall lyckats få. Lyckades hinna med att vattna gräsmattan 2 gånger med.

Markus skulle komma hem vid fyra tiden idag eftersom han sitter på sitt kontor. Sen vet jag inte om vi ska handla lite eller vad vi ska hitta på. Har sån lust att köpa en massa till trädgården nu. Men tyvärr får vi nog vänta lite med det tills vi får in lite mer pengar igen.

Nu funderar jag på att ta mig en dusch. Vore riktigt skönt. Vi får se om jag får det för mina barn.

Strålande sol

Solen skiner och det skulle blir helt fantastiskt väder idag. Vill så gärna kunna njuta av detta underbara väder men barnen är ju sjuka så tyvärr blir det till att vara inne en hel del. Men jag tänkte försöka få lite färg sen när Liam sover. Trodde han skulle sova nu men det ville han inte tyvärr. Han är supertrött men envisas att vara vaken ändå.

Har haft fullt upp nu så jag har inte orkat ta mig tid att fixa med lite bilder. Men det kommer snart.

Funderar på att sätta upp något form av insynsskydd av trä i trädgården. Men jag vet inte som sagt så vet vi ju inte ens om vi kommer bo kvar. Får nog fundera lite till på det finns ju så mycket vi trivs med här.

Stackars lilltjejen

Nu blev jag lite sur hade skrivit ett jättelångt inlägg men råkade radera hela. Så nu blir det ett kortare inlägg istället. Angelina fick feber under dagen 39,5 sen fick hon Alvedon och en blev bättre. Men senare så började hon låta när hon andades så vi åkte in med henne. Svaret vi fick var att förkyldningsastman är tillbka. Hoppades på att den skulle vara borta nu men tyvärr inte. Hon fick andas hon läkaren och så fick vi ett recept utskrivet som vi hämtade ut.

Nu ligger barnen äntligen i sina sängar dock har de inte somnat än. Markus är iväg och handlar en pizza. Han var så sugen så han kunde inte låta bli. Själv är jag bara trött och vill helst sova lite, hehe. Får väl se om vi ska kolla på en film eller något ikväll.


Trötta familjen

Hela familjen är trötta efter all denna stress och fixande. Angelina har drömt hela natten och vaknat flera gånger. Så idag bestämde vi oss för att försöka göra lite lugnare saker istället. Så än så länge har vi funderat på om vi skulle fixa trädgården lite och kanske till och med rensa ur vårt förråd. Förrådet behövs ju verkligen rensas ut. Vore skönt att ha det gjort men det känns lite jobbigt att ta tag i det hela.

Igår grillade vi ju sen och drack lite vin. Så idag finns det dessutom massa att städa. Men mysigt var det som bara den. Nu märks det verkligen att det snart är sommar. Idag skulle det bli kanon väder så ute måste man ju bara vara. Får åka och handla solkräm till barnen med så vi slipper ta på dem så himla mycket.

Hoppas ni med får en trevlig dag med solsken!


Påskhelgen

Efter en lång helg med massa kalas för våra små så är vi helt slutkörda allihopa. Roligt har det varit i alla fall barnen har fått en massa presenter och jag med för den delen. Jag fick lite bidrag till mitt körkort vilket aldrig är fel. Tänkte att jag ska lägga upp lite bilder sen men ikväll orkar jag nog inte med det.

Nu sitter jag och skriver på älsklingens och min nya laptop. Bestämde oss för att dela på den nya istället för att han skulle ha den i jobbet och jag ha hans gamla. Spelade ingen roll för någon av oss men det blev mindre krabb.

Nu ska vi krypa ihop i soffan och kolla på The Vampire Diares. Lite vin nu men skulle inte sitta helt fel.

Dessa köpte vi och testade igår men de var...

mms_img72784 (MMS)

Dessa köpte vi och testade igår men de var inget speciellt med dem tyvärr. Såg godare ut än de smakade.


3 år sedan och 1 år sedan.....

För tre år sedan så låg jag på förlossningen och väntade på att få se min prinsessa. Kan inte fatta att jag idag har haft tre hela underbara år med Angelina. Inte heller att hon redan blivit så stor. Helt fantastiskt! Får en att börja tänka tillbaka på när hon kom. Denna oskyldiga lilla varelse som inte kunde alls mycket själv. Idag "kan" hon allt själv och man kan prata och få svar.
Grattis min prinsessa på 3 årsdagen!

För ett år sedan satt jag på förlssningen igen med en lite son i mina armar. Efter en jobbig förlossning så kom han äntligen ut. En liten liten kille. Värd den jobbiga förlossningen. Idag kan han krypa och snart gå. Detta året har gått så snabbt att jag knappt kan fatta.
Grattis prinsen på 1 årsdagen!


Idag blir det lite kalas för barnen här hemma så nu har jag lite att stå i. Till råga på allt har vår lilla prinsessa blivit jättedålig i magen. Hade känts okej vilken dag som men inte idag. Men vi håller tummarna för att hon blir bättre under dagen.

Idag är jag uppe tidigare än vanligt. Tänk...

Idag är jag uppe tidigare än vanligt. Tänkte att jag skulle hinna duscha innan barnen vaknar. Idag har jag hur mycket som helst att göra.


Tokstressad

Stressar för fullt för att hinna med allt till barnens kalas på fredag. Gästerna kommer redan klockan 11¨och då måste det vara städat och tårtor och allt annat fixat. Sen skulle Angelina ha med sig vindruvor att bjuda dagiskompisarna på i morgon så i morse var det bara att ta bussen till affären sen fick jag gå hem eftersom nästa buss inte gick förrens 25 minuter senare.

Försöker städa för fullt idag men har en hel del kvar. Hoppas på att hinna få det fint till i eftermiddag. Vet ju inte om tjejen ska komma och kolla på vår längenhet. Hon har inte hört av sig och jag skickade ett mess till henne i morse som jag inte heller fått svar på. Vore ganska skönt att veta om de ska komma eller inte. Men jag får väl räkna med att de kommer för det är inte så roligt om de kommer och det fortfarande är stökigt.

Ska försöka hinna med att skriva lite i bloggen med i mån av tid.

Design är viktigare än att städa

Försöker ändra designen igen istället för att städa. Är ju såklart mycket roligare att fixa med bloggen än att ge sig på städningen. Nej, jag får väl ta igen städningen ikväll. Ska snart ta och laga lite mat till oss.
Hoppas att min nya header kommer upp snart med, brukar vara lite segt med det. Men jag vill gärna se om jag ska ha den eller om jag ska göra en ny igen. Önskar jag var lite bättre på det dock. ;)

Sitter fast...igen!

Äntligen hemma och har hunnit med att dammsuga halva lägenheten. Liam ligger och sova just nu och Angelina kollar på tv. Funderar på att ta ett ryck till med städningen i fall de kommer och kollar på vår lägenhet i morgon vilket jag inte riktigt vet eftersom jag inte fattade ett ord av vad hon sa. Men jag funderar på om jag ska smsa till henne och se vad hon säger.

Körningen gick bra idag men som sagt så sitter jag lite fast just nu så det måste släppa snart annars kommer jag få köra som en galning om jag ska få mitt körkort. Har ändå kört en hel del lektioner nu. Ska se om jag kanske kan köra med Markus eller pappa i helgen.

Min frukost idag fast inte samma smak. Tes...

mms_img72778 (MMS)

Min frukost idag fast inte samma smak. Testade jordgubben idag men den var inte alls lika god. Har en till hemma som jag ska ha nästa dag jag inte hinner med frukosten.


Nu är jag på bussen på väg ner till körsko...

Nu är jag på bussen på väg ner till körskolan igen. Blev en stressig morgon. Men jag måste ju snart ha mitt körkort.


Liams födelsedagspresent från oss kom idag...

mms_img72777 (MMS)

Liams födelsedagspresent från oss kom idag. Lite tråkigt men vi har redan mängder med leksaker så nu fick vi vara praktiska. Hoppas att de passar bara.


Det blev riktigt varmt idag. Både inne och...

mms_img72776 (MMS)

Det blev riktigt varmt idag. Både inne och ute. Jag som ska städa idag det är ju typiskt. ;-)


Står när väntar på bussen vid affären. Rik...

mms_img72775 (MMS)

Står när väntar på bussen vid affären. Riktigt fint väder idag. :-) fast jag har inte tid att njuta av det :-(


Få hjärnceller?

Efter en morgon med kaos tänkte jag äntligen försöka mig på att skriva ett inlägg om allt som hänt nu i helgen. Ingenting blev som jag hade planerat. Men ledsen är jag absolut inte.

I fredags åkte jag som sagt hem till Milla för att göra mig iordning och sen skulle vi ner och träffa våra sambos. Innan jag åkte så fån-log Markus som han har gjort hela veckan. Sen berättade han för mig att jag skulle få hans laptop eftersom han köpt en ny. Då trodde jag det gick upp ett ljus för mig, det var ju de han hade hållt för mig. Så jag åkte till Milla och gjorde mig iordning. Blev riktig fest-sminkning. Valde att ha lösögonfransar till slut ändå och de syntes knappt så jag va super nöjd. I alla fall så tog vi en taxi ner till stan för att möta upp grabbarna på Harrys. När vi kom dit mötte Markus upp oss utanför. När vi kom in såg jag en som vi känner. Så jag sa: - Är han här med? Markus sa att han undrade om han kunde hänga med oss ikväll. Så jag gick in och häslade och när jag stod och kramade honom så såg jag ett par vi känner. Hm, vilket sammanträffande tänkte jag. Kramade dem med sen fick jag syn på alla andra vi känner och då gick det upp ett ljus. Kände mig så himla trög eftersom det tog så lång tid att fatta att älsklingen hade samlat alla på Harrys för att fira mig. Det är första gången någon gör något sådant för mig.
Han hade bokat ett bord så vi åt och drack där större delen av kvällen. Sen hade en av tjejerna jag inte känner så väl fixat så att dj:n som dessutom var Daniel från skilda världar ropade upp mig på dansgolvet. Så alla sjöng för mig och det var tur att jag hade druckit innan eftersom jag avskyr sånt. Men tanken var ju väldigt snäll speciellt eftersom hon inte känner mig så väl. Sen drog vi i alla fall vidare till ett annat ställe och dansade lite. =)

Bjuder på lite bilder från min intressanta fredag.



Inte riktigt färdig men lösfransarna är på =)




Hemma hos Milla.





Jag och min underbara vän Milla.




Markus bror, jag, Markus och en vän till oss.

Idag har lär inte orkat skriva något men i...

Idag har lär inte orkat skriva något men i morgon ska jag försöka uppdatera om allt spännande som hänt :-)


Äntligen på bussen på väg till milla. Plan...

Äntligen på bussen på väg till milla. Planerna ändras hela tiden så det har tagit sin tid. Men nu är jag på väg i alla fall.


Står nu i stan efter att ha shoppat och kö...

Står nu i stan efter att ha shoppat och kört. Ska ta bussen hem och packa ihop allt.


Ute kvällen är här!

Idag kommer det bli en lång dag. Har så mycket att fixa tills vi ska ut. Funderar på att ha lösögonfransar för första gången i hela mitt liv. Men vi får se hur jag gra med det. Nu ska det packas och fixas sen bär det av till körskolan. Efter körningen ska jag hem igen och göra mig i ordning lite. Sen åker jag vidare till Milla och ska dricka vin och fixa det sista.

Färgar håret

Som sagt så är det mycket på gång men i morgon blir i alla fall eftermiddagen/kvällen lugn. För då ska jag, sambon, Milla och Charlie ut. Ska bli riktigt roligt, tyvärr har inga roliga stället öppet för oss.
Så nu har jag slängt i lite färg i håret, samma som alltid =) Sen om ett tag ska sambon få sliga håret på mig... ja, jag påstår inte att det är mitt första-hands-val. Hehe, nej det ska nog gå bra. I morgon blir det shopping, körning, hem till Milla och fixa sig sen ner med Milla och ta en öl. Efter allt detta träffar vi våra "grabbar".

Oooh, shit måste ju skölja ur håret med.. höll på att glömma!

Full rulle!!

Sorry att det blir lite dåligt med uppdateringar just nu. Vi har fullt upp med att hinna med allt. I tisdags fyllde jag dessutom år så vi hade lite mys och shopping. Sen kör jag 3 gånger denna veckan och Markus är på kontoret en hel del. Försöker lyckas fixa barnens presenter med innan de fyller sen ska kalaset planeras. Jaja, nu har jag inte tid att sitta här ska snart åka.

Idag har vi hittat på massor men tyvärr så...

Idag har vi hittat på massor men tyvärr så hinner jag nog inte skriva idag eftersom min syster är här. Ska titta på en film med henne nu.


Tips!

Om du nu inte är ett riktigt fan av svidande ögon eller av något skäl verkligen måste gråta så har jag ett litet tips. Undvik att få diskmedel i ögonen!! Det svider en bra stund, tårar rinner och det orsakar även suddig syn. Bara ett tips för alla er där ute!

Ihållande huvudvärk

Tyvärr har det blivit lite dålig uppdatering här. Men jag ska försöka skriva lite oftare.

Markus har ju varit hemma nu och jag har varit på körskolan en del. Börjar gå framåt känner jag nu. Det är ju långt kvar till körkortet men det går ju åt rätt håll.

Har haft huvudvärk i snart en vecka som kommer och gå. Det ändå som hjälper lite är Alvedon. Så jag får ta ett par om dagen för att gå runt. Men nästa vecka tänkte jag söka till läkaren med detta eftersom jag tror att det kommer från ryggen.

Nu kommer helgen med och denna helgen ska jag vara "barnvakt" åt min syster. Hon är inte så liten längre men ändå. Tänkte att vi ska kolla på film och ha det mysigt. Ska faktiskt bli lite roligt.

Idag har jag ingen aning om vad som hände än. Sandra pratade om att vi kanske skulle ses men hon har inte hört av sig. Annars blir det kanske att träffa Milla.

Vi får se helt enkelt.

Förlåt för att uppdateringen varit lite då...

Förlåt för att uppdateringen varit lite dålig. Ska försöka skriva lite i morgon. Nu ska jag försöka sova. Lite jobbigt när det blåser som bara den ute.


Det är tråkigt att bara vara hemma

Ännu en tråkig hemma dag idag. Börjar bli uttråkad av att bara vara hemma. Men i morgon ska i alla fall Angelina till dagis. Jag vet inte riktigt vad jag och lilleman ska göra än men det märker vi.
Idag blir det väldigt lugnt lite städning och en massa mys tror jag.

Lilleman gör inget annat än att försöka gå med allt han kan hitta just nu. Han är så nöjd när han lyckas ta sig fram.

Hittade en längenhet vi ska söka och hoppas på att få kolla på den i alla fall. Vet inte om vi vill bo där men som jag sa till sambon det går ju alltid att tacka nej sen om den inte passar oss.

Smaklöst...

Det blev att jag gjorde äppelpajen till slut ändå. Den blev helt okej men jag tyckte tyvärr inte den smakade så mycket. Kan bero lite på att jag är så täppt med. Barnen gillade den i alla fall. =)

Har precis städat upp på barnensrum och dammsugit. La båda två i sina sängar nyss så nu hoppas jag att de somnar.

Nu tänkte jag ta kväll så jag ska kolla på Desperate Housewives! Jaaa, jag är liiite efter jag vet ;)


Nu står pajen i ugnen. Får se om den bli g...

mms_img24530 (MMS)

Nu står pajen i ugnen. Får se om den bli god med.


Jag med mitt långa blonda hår. Saknar fakt...

mms_img24529 (MMS)

Jag med mitt långa blonda hår. Saknar faktiskt längden men inte den blonda färgen.


Tips sökes!

Hunnit med lite mer idag i alla fall. Har dammsugit alla rum förutom barnens eftersom jag inte hann det innan Liam vaknade. Men jag tänkte att jag skulle försöka göra det om en liten stund för både mina små däckade nu. Sen har vi käkat lite mat. Funderar på att göra äppelpaj, mamma handlat ju åt mig så hon köpte även äpplen i fall jag skulle få lust. Får se om jag orkar göra en sen. Nu försöker jag njuta lite av lugnet medans det varar och snart ska jag upp och fixa barnens rum. Vill ha en större lägenhet eller rättare sagt bättre planlösning i alla fall.

Någon som har nått tips på hur jag kan göra?
Har alltså två sovrum uppe ett litet och ett stort samt ett halvstort nere. Just nu sover jag och Markus i det stora uppe. Barnen delar på det lilla uppe. Och rummet nere är datarum/lekrum. Angelina vågar ändå inte leka uppe själv men det kanske hon lär sig snart.

April redan?

Nu har vi äntligen vaknat till och haft vårt lilla morgon mys. Kan inte fatta att det redan är April. Insåg nu att jag fyller år om 10 dagar och barnen om 20 dagar. Måste börja fixa inför barnens kalas med. Angelina lyckades jag få ihop en ganska lång önskelista till men Liam verkar vara svårare. Vi har ju det mesta till små barn. Men något roligt ska vi nog komma på till honom med.

Både min och Liams förkyldning verkar vara lite bättre idag. Liam är inte alls lika snorig och hostig som förut. Jag har äntligen lyckats få min täppta näsa att släppa lite. Så nu hoppas vi att det vänder helt.

Finns ju inte så mycket man kan göra när man måste hålla sig inne så det blir lite städning och lek med barnen idag. Sen skulle mamma handla åt mig med eftersom jag helst inte vill dra ut lilleman.

Har suttit nu på morgonen och räknat på hur mycket pengar jag kommer behöva till mitt körkort. Tackvare att jag fick låna av min pappa så saknas det bara 2500 ungefär. Känns skönt för nu har jag inte lika myckt penga press för att lyckas. Denna gången vägrar jag att ge upp innan jag får mitt körkort. Så länge sambon jobbar som han gör så är det ett måste att ha körkortet.

Ska försöka börja städa här hemma lite smått. Tycker att jag plockar saker dygnet runt. Men så är det väl när man har två barn och bor på 96 kvm. Och jag är nästan den ända som städar.

Såhär ser mina golv ut jämt och ständig. H...

mms_img24528 (MMS)

Såhär ser mina golv ut jämt och ständig. Hinner inte mer än plocka upp innan det ligger lika mycket igen. Funderar på att gräva en gång istället för att plocka upp.


Pedantisk i tanken

Idag känner jag mig riktigt seg. Är ju riktigt förkyld nu, hoppas att det snart går över. Känner att jag inte riktigt har tid att vara sjuk just nu. Har massor som måste göras.
Sen har jag börjat fundera lite för barnen har ju haft mycket hosta och så. Undrar om det är något på deras rum som gör det? Blir nämligen alltid bättre när de sover inne hos oss. Vi får väl se om det kan vara så.

Eftersom vi fortfarande är sjuka eller jag och Liam är det väl numera så blir det en lugn hemma dag. Tänkte att jag skulle försöka hitta ork till att städa lite. Har inte hunnit eller orkat nu när alla varit sjuka.
Jag har kommit på att jag verkligen är pedantisk i tanken men definitivt inte i praktiken. Jag vill ha det kliniskt rent och mår dåligt av när det är stökigt men ändå lyckas jag aldrig att hålla det riktigt fint hemma. Skulle vara bra om det funkade för mig i praktiken med. ;)

Igår orkade jag inte skriva men jag ska berätta om min händelserika gårdag lite senare.

Har ni blivit lurade något idag då?

RSS 2.0