Datalös

Nu har jag lånat Markus laptop medans han är på möte. Trodde inte jag var i så stort behov av en dator som jag har märkt att jag verkligen är. Håller på att bli knäpp när jag vet att jag inte har en dator. Men vi får väl se hur lång tid det tar innan jag kan skaffa en ny skärm. Billiga var de ju inte heller. Kommer i alla fall gå på 2000:-. Känns inte så spännande men det går ju inte göra något åt det.

Liam är fortfarande sjuk men han verkar bli bättre. I morgon har vi tid på BVC men jag vet inte hur hon menade om han fick ta sprutan så länge han inte hade feber eller om han skulle vara helt frisk. Så jag får nog ringa henne i morgon och fråga lite. Febern verkar ha lugnat sig i alla fall. Får se vad som händer.

Hm, annars har det inte hänt sådär jättemycket faktiskt.

Namngivningen gick bra. Liam fick en massa...

Namngivningen gick bra. Liam fick en massa fint och så. Dock hann jag inte prata så mycket med alla eftersom jag hade fullt upp i köket.


Liam börjar bli bättre och jakten på en sk...

Liam börjar bli bättre och jakten på en skärm fortsätter. Idag tror jag att det blir att handla och städa lite.


Förresten så har jag fortfarande inte hitt...

Förresten så har jag fortfarande inte hittat någon skärm. Markus skulle kolla med sin bror annars blir det en del pengar att lägga tv1


Liam verkar bättre idag han är fortfarande...

Liam verkar bättre idag han är fortfarande lite febrig men inte så farligt. Idag började de på att riva vår framsida. Så nu har vi en stor grävmaskin här.


Liam blev riktigt sjuk idag stackarn. Han ...

Liam blev riktigt sjuk idag stackarn. Han hade 39,5 grader innan. Så det blir nog att vara uppe med honom i natt. Ska kolla hur mycket han har nu.


Har fortfarande ingen skärm till min dator...

Har fortfarande ingen skärm till min dator. Försöker skriva lite då och då. Men det blir tråkigt med såhär korta inlägg med. Inget att göra åt nu.


Idag har jag jätte mycket att göra. Mamma ...

Idag har jag jätte mycket att göra. Mamma och svärfar kommer vid halt tio innan dess måste jag städa upp och förbereda allt. Sen blir det att handla och baka.


Hann precis tänka tanken innan ninja klev ...

Hann precis tänka tanken innan ninja klev rätt i en teckning full med färg så det blev blå tassavtryck på golvet och hon fick duscha tassarna.


Jag och angelina försökte oss på att göra ...

mms_img69504 (MMS)

Jag och angelina försökte oss på att göra handavtryck gick tyvärr inget vidare.


Idag har jag och mamma handlat det mesta i...

Idag har jag och mamma handlat det mesta inför lördag. Snart ska jag rensa kylen sen ska vi hämta angelina.


Känns ovant att inte kunna använda datorn ...

Känns ovant att inte kunna använda datorn på morgonen. Det dumma är att jag behöver lite recept och sånt med. Sen har jag ju en fest att planera.


Snart börjar jag gråta min skärm har gått ...

Snart börjar jag gråta min skärm har gått sönder och jag har inte råd att köpa en ny. Den lyser vitt numera och det hände helt plötsligt.


Går i alla fall framåt

Har hunnit med en del i alla fall. Nu är hela övervåningen dammsugen, tvättat lite till och städat i ordning i badrummet. Känns som att det aldrig tar slut. Det som nu behöver göras är att dammuga nere, torka golven i hela lägenheten, fixa disken, rensa ur kylen, gå ut med soporna, vika tvätt, se till att allas finkläder är rena och stukna och laga mat. Dock kommer jag nog inte hinna med allt det eftersom det alltid tillkommer massa plock och annat. Men jag hoppas på att hinna med att dammsuga nere, torka golv och rensa kylen i alla fall. Laga mat och städa i köket såklart med.

Nej, nu ska jag ta en paus och sen ska jag leta fram lite mat som vi ska laga lite senare.

Jag har inte tid att vara sjuk

Kände mig inget vidare igår så det blev inget mer bloggande sen. Gick och la mig vid halv tio efter att ha legat med Liam i soffan och halv sovit. Idag känner jag mig lite piggare i alla fall. Tur är väl det eftersom jag inte alls har tid att vara sjuk just nu.

Idag fortsätter jag att städa och fixa inför namngivningen. Mamma kommer i morgon och ska handla med mig. Sen kanske det blir att vi åker till lokalen för att fixa lite med vi får se. Men mycket finns det att göra i alla fall. Det var ganska mycket att fixa mat och tårta till 42 personer. Fattade att det skulle bli mycket men kanske inte riktigt såhär och det värsta är att jag måste försöka räkna rätt på hur mycket som kommer att gå åt. Hellre lite för mycket än förlite. Blir det för lite så får jag skämmas ju. Äh, det får bli som dte blir.

Just nu hade jag gärna velat att Markus var hemma så han kunde hjälpa mig men han kommme inte hem förrens på fredag kväll eller så.

Nej, jag måste passa på att göra en massa nu när lillskruttan är på dagis.

SMS-inlägg

mms_img56637 (MMS)


Hinner inte med allt

Har inta alls hunnit med allt jag hade planerat idag. Liam ville inte alls. Han skulle bara vara i famnen och då blir det inte så mycket gjort för min del. Nu somnade han bara för en stund sedan men nu är det ju lite sent för snart måste vi gå och hämta Angelina på dagiset. Tror jag blir galen ibland. Men hemmet ser i alla fall mycket bättre ut. Finns fortfarande att göra. Skulle nog kunna dammsuga varje dag utan att det syns. Fattar inte vart all skit kommer ifrån. Dammsög igår och det ser ut som jag inte dammsugit på en vecka redan idag. Aja, nu måste jag hinna med pyttelite till innan lillfisen kommer.

21 september 2010

Lillfisen är lämnad på dagis idag. Fick be grävmaskinen som hade ställt sig utanför att flytta sig så jag kunde komma ut eller ja han gjorde det helt själv. Lite jobbigt att bo bland denna röran just nu. Men det blir nog mycket bättre när det väl är klart. Tyvärr tar det ju lite tid innan det blir klart. Ser i alla fall ut som att de snart kommer att fixa vår framsida. Trodde att de var på gång igår men så var det inte eller en del har de fixat.

Idag är jag sjukt trött. Känner mig helt slut.

Just det blev lite knasigt när jag skrev om mitt fynd men den kostade 299:- och den var i bävernylon med så det var ju billigt ändå.

Dagens fynd.

mms_img56636 (MMS)

Dagens fynd.


20 september - 2010

Nu har jag varit lite duktig idag i alla fall. Jag har hunnit tvätta 4 maskiner tvätt, diskat och dammsugit nere. Känns skönt att ha det avklarat i alla fall. Finns alltid mer att göra tror aldrig att jag kommer känna mig helt färdig med städningen.

I kväll ska jag hämta nycklen till lokalen där vi ska ha Liams namngivning på lördag. Så jag har en hel del att göra i veckan men mest blir det ju i slutet på denna veckan. Men det ska bli roligt med namngivningen med. Kommer totalt 44 personer så vi blir en hel del. Tur att man får lite hjälp av Milla och mamma. Markus är i väg och jobbar så han kan inte göra så mycket.

De har börjat gräva utanför vårt hus nu. Det ska bli nytt både på framsidan och baksidan. Det verkar som att de snart kommer att ta framsidan. Skönt och jobbigt!

Alla disskuterar valet just nu, satt uppe och kollade på det i natt. Men jag tänker inte ta upp något om det i bloggen för tillfället.

Nu är jag trött som bara den. Ligger i sän...

Nu är jag trött som bara den. Ligger i sängen och försöker sluta tänka på allt som måste göras. Hoppas jag somnar snart för det behöver jagi


Händer en del nu

Nu har jag varit dålig på att skriva igen men det blir lätt så när Markus är hemma. Vi har så mycket annat att hinna med och sen vill jag gärna spendera ganska mycket tid med honom. På lördag ska vi ha namngivning för Liam så det är en del att planera för den med. Idag var Sandra här och test bakade en "tårta" med mig som blev helt okej. Antagligen blir det nog att jag kör på den och kladdkaka på namngivningen men vi får se.

I morgon kommer Milla och Vincent hit. Ska bli mysigt att umgås med henne som vanligt.

Liams tand är nästn igenom nu, känner den väl men det är lite lite kvar innan den är igenom helt. Hoppas det är över snart.

Runt sjön

Igår gick jag, Milla och de små en runda runt sjön. Super mysigt fast det regnade en bra bit. Blev ganska trött efter med. På kvällen fick jag skit ont i höften men idag är det bättre fast nu har jaf visserligen inte gått så mycket heller. Hade tänkt skriva mer idag men jag har fullt upp för vi ska ändra om sen blir det att skriva en grej till företaget med.

Orkar inte

Helt slut just nu. Känner att jag faktiskt inte orkar skriva något vettigt inlägg. Kommer i morgon istället.

Ingen?

Förresten ingen som vågade kommentera mitt hår? Det var ju ändå en ganska stor förändring.


Inlägg nr. 500

Natten var verkligen inte alls rolig. Först vaknade Angelina på kvällen för att hon har blivit lite förkyld men eftersom hon har så trånga näsgångar så får hon svårt att andas genom näsan. Sen fick jag och Liam lägga oss uppe med henne. I natt har hon vaknat ett par gånger och varit ledsen. Katten har strosat runt på mig med. Mitt i natten så lyckades hon väcka Liam med. Så sen hade jag två ungar som var ledsena och Markus sov som en stock. Känns som att jag inte sovit något alls i natt. Hade behövt sovmorgon men den tog Markus eftersom han fortfarande ligger och sover.

Idag är det verkligen skitväder. Det regnar ju en del om man säger så. Blir nog lite städning och sen att handla idag. Får se hur mycket man orkar efter denna natten.

Detta är inlägg nr. 500. Lite kul.

Cykelpromenad

Var ute en sväng med ungarna kom nyss hem. Angelina cyklade på sin trehjuling. Hon tyckte det var superkul. Nu ska det snart lagas lite mat. Blir pommes, fiskpinnar och remouladsås idag. Gott som bara den =) Måste kolla till Angelina medans jag lagar mat så hon inte somnar i soffan för hon verkade vara trött efter vår lilla promenad.

Piggare

Idag känner man sig mycket piggare. Har städat lite och myst med barnen. Liam har haft lite svårt att komma till ro idag men nu sover han äntligen =) Så nu ska jag tvätta lite tänkte jag. Markus åkte till kontoret för en liten stund sedan så han är nog inte hemma förren sen eftermiddag kan jag tänka mig.


Idag är man riktigt seg. Har insett att ja...

Idag är man riktigt seg. Har insett att jag inte alls tycker det är kul att gå ut längre. Inte på det sättet i alla fall.


SMS-inlägg

mms_img61396 (MMS)


Super kort inlägg

Nu åkte mina sötnosar. Igen så blev inte allt som jag hade planerat men jag får försöka få det att fungera ändå. Nu ska jag fixa till mig i alla fall. Har en del kvar att göra tyvärr.

Kanske hinner jag

Nu hoppas jga istället på att kanske lyckas bli klar lite tidigare så jag kan åka med Sandra och rota i hennes och Millas gaderob. Gaaah, klädkris idag verkligen! Svärmor och svärfar blir sena så jag vet inte när de kommer. Nu ska jag i alla fall packa klart till ungarna sen blir det nog att duscha snabbt som attans om jag ska hinna!!

Motvind idag

Verkligen inget går som jag vill idag. Så nu är jag på lite dåligt humör dessutom. Ser knappt framemot att gå ut nu eftersom allt ska krabba för mig. Blir så trött på allt sånt. Nästa gång Markus vill ut tror jag att det är bättre att jag planerar allt för annars verkar det inte gå något vidare.

Denna färg blev det. Dock är mitt hår plat...

mms_img61395 (MMS)

Denna färg blev det. Dock är mitt hår platt på bilden.


Nya jackan som jag ska ha ikväll.

mms_img61394 (MMS)

Nya jackan som jag ska ha ikväll.


Sen utekväll

Håller på att locka lite här hemma nu. Markus verkar bli ganska sen ikväll så han skulle inte komma hem förrens vid sex sju tiden. Sen ska han dessutom göra sig iordning med så vi lär ju inte komma ut speciellt tidigt heller eller så. Men det får bli som det blir. Svärmor och svärfar kommer och hämtar barnen runt 2-3 tiden i all fall.

Nehe, nu måste jag lägga in tvätten och försöka hitta något att ha på mig ikväll. Skor och jacka vet jag precis vad jag ska välja. Men kläderna var ett STORT problem nu.

Mys med glass

Idag blev det lite sovmorgon, gick upp vid 8 tiden. Hur skönt som helst att få sova lite längre. Känner mig lite småförkyld idag men det kanske blir bättre när jag har kommit igång lite.
I eftermiddag kommer svärmor och svärfar och hämtar mina små barn. Vill helst inte lämna bort dem alls men samtidigt vet jag att jag och Markus behöver lite tid tillsammans med. Det blir ju knappt ett dygn. Skulle jag sakna dem för mycket får jag väl hämta dem eller nått. Angelina ser verkligen framemot att få vara hos dem så hon skulle nog bli ledsen på mig om hon inte fick åka dit nu.

Tänkte att vi ska städa lite nu om Liam håller sig lugn vill säga. Sen blir det till att leka lite med Angelina och vi ska ha glassfest. Brukar alltid ha en mysstund med gottis på helgen (oftast fredagar) och de vill jag inte missa idag så det får bli glass och mys.

Får se om jag kan skriva ett inlägg lite senare för nu ska jag ta Liam. Ska lägga upp en bild på mitt hår med kunde inte göra det innan.

Supergnäll

Idag är det verkligen supergnälligt här hemma. Har sprungit mellan barnen. Angelina ska i alla fall sova nu och Liam sitter i mitt knä. Kollade i gaderoben efter nått att ha på mig i morgon men hittade inget snyggt alls. Så jag får se om det finns något rent bland de vikta kläderna.

Färdig med håret

Nu är håret färgat och slingat med. Känns lite ovant men jag tror faktiskt att jag kan vänja mig vid detta. Tur att mamma ville hjälpa mig att fixa det. Hade aldrig fixat det själv. Slingorna syns inte jätte mycket tyvärr. Men fint blev det ändå. Angelina tyckte inte alls om det. Hon vänjer sig nog med.

I morgon ska jag och älskligen gå ut tillsammans. Ska bli riktigt mysigt. Ska bara komma på vad jag ska ha på mig i morgon med. Sen ska jag fixa mig en massa. Saknar lite att göra mig iordning mycket faktiskt.

Ganska nöjd till och med

Tror jag är ganska nöjd med mitt korta hår. Dock insåg jag att jag hade köpt fel färgning. Skulle vara toning men det var det ju inte så vi får väl se hur jag ska göra med detta. Sen ångrar jag lite att jag inte tog den ljusare om det ska färgas istället. Hm, frågan är hur jag ska göra nu?

Så ser det ut där bak nu. Lite kortare. Ha...

mms_img61388 (MMS)

Så ser det ut där bak nu. Lite kortare. Hade kunnat klippa av mer.


Såhär långt var det bak innan. Ska fixa en...

mms_img21771 (MMS)

Såhär långt var det bak innan. Ska fixa en bild på hur det ser ut nu när kli kommer hem.


Nu är det morgon igen. Idag känner jag att...

Nu är det morgon igen. Idag känner jag att jag vill helst bara ligga i sängen. Har fortfarande inte bestämt mig om mitt hår för det var lång tid att få långt.


Har svårt för att bestämma mig om jag verk...

Har svårt för att bestämma mig om jag verkligen vågar göra det. Vi får väl se om jag kan bestämma mig.


Från långt till kort?

Mätte nu och insåg att det blir 24-25 cm kortare än vad det är nu! Shit, ska jag verkligen våga göra detta jag som är så rädd om mitt långa hår.

Kanske ska jag klippa mig såhär i morgon? ...

mms_img67560 (MMS)

Kanske ska jag klippa mig såhär i morgon? Vågar jag verkligen det?


En ny Jennie

Ska passa på att försöka få skriva ett inlägg medans min dator fortfarande är ledig. Markus har använt den en hel del nu när han har varit hemma.

I alla fall så åkte vi ner till stan idag. Markus och Angelina skulle ha åkt till Leos lekland från början men lillfisens kusin var sjuk så det följde med ner till stan för att träffa Milla och Vincent. Tanke var att Markus och Angelina skulle gå till lekplatsen och vi andra skulle gå runt sjön. Men så blev det inte riktigt för vi tog en lunch först sen orkade vi inte gå runt sjön. Och tur var kanske det eftersom det var ganska kallt och blåsigt idag. Markus gick och klippte sig medans jag och Milla var med barnen. Han blev snygg i håret men det tar nog ett tag att vänja sig eftersom det hade hunnit bli ganska långt nu.
Kollade vad det skulle kosta att färga, slinga och klippa mitt hår. Trodde jag skulle svimma när hon sa 1400:- och sen frågade jag om permanentning och det skulle ungefär kosta detsamma. 2800:- det skulle jag aldrig i hela mitt liv betala för det (kanske om jag vore riktigt rik eller skulle gifta mig). I alla fall så bestäme jag mig för att det inte var värt det. Så istället köpte jag hårfärg själv och ska klippa mig i morgon. Blev att jag köpte en "skinnjacka" med. Tyckte dock att det kändes som att det var lite mycket pengar men å andra sidan har jag alltid velat ha en. Får se men det blir nog att jag behåller den.

Försöker nu klura ut hur jag ska klippa mitt hår. Har ganska så långt hår nu men antagligen blir det nog till att klippa av en del. Ska rådfråga Markus med.

I morgon åker Markus och jobbar och kommer hem igen på fredag. Och då ska barnen vara hos sin farmor och farfar medans vi ska ut och äta tillsammans. Ville inte riktigt lämna iväg barnen men å andra sidan så kanske vi med behöver lite tid tillsammans. Det var faktiskt Markus som ville vara med mig lite ensam med så det känns lite gullligt.

Nehe, nu ska jag ta och slappa lite i soffan tror jag ska se om jag kan lägga in lite bilder med.

I morgon blir det nog tyvärr inget inlägg förrens på kvällen. Får se hur det går med allt. Förresten så är Liams tand inte igenom än men nu ser man det jättetydligt så jag hoppas den kommer upp snart så han slipper ha så ont.

Denna färgen blir det snart. Hoppas det bl...

mms_img67556 (MMS)

Denna färgen blir det snart. Hoppas det blir bra nu bara.


Kort inlägg

Förkyldningen har börjat lossna från bihålorna. Så idag ska vi nog gå runt sjön med Milla. Markus och Angelina ska till Leos lekland antagligen. Vi får se om de åker dit eller inte för de skulle dit med hennes kusin men hon hade varit lite dålig i natt.

Helgen

I lördag var vi ju på Vincents dop. Det var jättefint och Vincent var riktigt lugn. Till och med båda mina barn var tysta och lugna i kyrkan. Även efteråt gick det ganska bra tycker jag.

Igår hände det inte så mycket, vi städade lite och annars bara tog det lugnt. En sak till hände som fick mitt mamma-hjärta att nästan gå sönder. Men det skriver jag om lite senare.

Idag är jag förkyld som bara den eller ja, det sitter i bihålorna så det märks ju bara med en förskräcklig huvudvärk. Blev dock bättre med Alvedon.

Nej jag orkar verkligen inte skriva nu. Ska försöka sätta mig och skriva ett inlägg senare.

Stressigt

Har hur mycket som helst att göra idag. Markus bror har i alla fall putsat alla fönster nere nu och lite annat smått och gott. Kommer nog bli riktigt fint här hemma snart. Jag håller på med tvätten och lite annats som jag kan göra medans han är här.
Finns en del att göra innan dopet i morgon med.

Nu är jag uppe igen och ska snart börja st...

Nu är jag uppe igen och ska snart börja städa igen. Gör det nu för markus bror har en städfirma och han ska komma hit och hjälpa mig ta fönster och sånt.


Har städat tills nu. Tänkte jag ska försök...

Har städat tills nu. Tänkte jag ska försöka sova nu för jag ska upp tidigt i morgon. Blir runt fem-sex tiden. Hoppas bara jag kommer upp i tid.


Såhär ser de ut. Vet inte hur bra man ses ...

mms_img50600 (MMS)

Såhär ser de ut. Vet inte hur bra man ses dem men jag är helt kär i dem i alla fall.


Blev ingen tid att skriva. Handlade kläder...

Blev ingen tid att skriva. Handlade kläder till dopet. Och ett par dyra men snygga stövlar. Kostade 699:-. Men det är inte så ofta jag köper skor heller.


Oj nu blev det mycket handlat idag. Ska fö...

Oj nu blev det mycket handlat idag. Ska försöka skriva lite mer om det sen.


Hoppas bilen blir fixad snart

Helt slut idag. Orkar kanppt skriva efter denna långa dag. Sitter och tittar på Smallville nu medans Liam och Angelina sover. Tänkte att jag ska se ett avsnitt till sen ska jag gå och lägga mig. Bilen åker till en "verkstad" i morgon. Hoppas bara att de kan fixa den ganska snart. Håller verkligen tummarna. Annars kommer vi få låna en bil i helgen eftersom vi ska på dop på lördag. I morgon ska jag mamma och Liam åka och kolla på kläder och kanske skor som jag ska ha på dopet. Resten av familjen har jag redan fixat kläder till. Ska ju nämligen på ett dop till i oktober och sen är det ju Liams namngivning snart med ju. I morgon ska jag skicka ut inbjudningarna. Dock hade jag räknat hel galet så det blev lite jobbigt.
Väntar nu på att svärfar ska komma och hämta nycklen till bilen.

Får se om det blir något mer inlägg ikväll eller om jag deckar direkt sen.

Att bli knäpp

Hade tänkt försöka skriva när jag kom hem men Liam är helt upp och ner. Sitter med honom i knät nu medans jag skriver. Vet inte vad det är med honom men han vill inget utan bara skriker. Håller på att bli knäpp idag tror jag. Snart kommer Milla, vincent och charlie hit. charlie ska hjälpa mig att fixa punkan och sen köra bort bilen till pakeringen.

Fullt upp hela tiden

Dagen igår blev inte alls som jag hade planerat. Markus kom hem och sen stack vi iväg. Så jag lyckades inte få tid till att skriva igår heller. Men jag hoppas mina dagar ska bli lite lugnare nu i alla fall. Idag hade jag bara tänkt vara hemma men Markus hade fått punka på bilen och skulle handla åt mig innan han stack. Men det går ju inte så jag får ta bussen upp och handla istället. Så det blir lite mycket idag med. Ska försöka skriva ett inlägg lite senare. Nu måste jag snart ta bussen.

RSS 2.0