Ut i skogen

Nu har jag fått sopa bort snö får innegården så att man kommer ut. Gjorde misstaget att ta Angelina i vagnen på väg upp till garaget för att kolla om bilstolen stod där. Det gick knappt att komma fram med vagnen för det är ju inte skottat här utanför.

Nu har jag tänkt att jag ska göra mig i ordning medans Angelina fortfarande sover för sen blir det att vi åker ut till mamma och dem. Så min låtsaspappa hämtar mig om en timme ungefär. Hm, nu låter det som att Angelina vaknar, måste skynda mig nu.

God (?!) Morgon

Jaha då var det en ny dag igen, tiden går ju så himla snabbt. Angelina och jag la oss vid halv nio igår för hon ville inte alls sova. Vid tio-tiden sov hon och sedan vaknade hon vid 2 i natt och var vaken ända till kvart i sex i morse. Jag pallade inte riktigt med att vara vaken så jag halvsov i sängen medans hon lekte på sitt rum. Fattar inte vad hon fått den energin ifrån, för vi gick ändå upp nu vid halv nio. Hon har ju knappt sovit nått men visst märks det på henne men hon är inte lika trött som hon borde vara.

Nu på morgonen ringde mamma och undrade om vi skulle komma till dem idag för att få möjligheten att träffa min morbror och hans familj. De bor ju i sthlm annars så det blir ju inte att man träffar dem speciellt mycket. Men jag har inte bestämt om vi ska dit än måste kolla hur trött och kinkig Angelina är plus att jag måste kolla så att hon inte är sjuk och att det var därför hon var uppe i natt. Vill verkligen träffa min morbror och hans familj men jag känner att är hon sjuk är det onödigt att utsätta dem för det. Även om hon "bara" är trött så blir det ju inget roligt om vi åker dit. Hon kan ju sova där men hon brukar inte sova så bra då. Får fundera ett tag till på detta.

Idag har jag och älsklingen varit tillsammans i 2,5 år. Tiden går ju helt sjukt fort. Snart har vi hållt ihop i tre år och längre lär det väl bli hoppas jag. Detta innebär också att jag knappt varit singel på 5 år. Ojoj, va länge det kändes. Tror jag var singel i två månader högst innan jag och Markus blev ett par, fast vi träffades ju hela den tiden med, det var ju inte så att jag träffade någon annan heller så singel kanske är att ta i, haha.

Detta året kommer att bli spännande först fyller ju jag år men det är ju inget spännande med det, men sedan fyller ju min fis två år och då blir det kalas. Inte långt efter att hon fyllt två kommer ju lillebror till världen dessutom. Nu blev det i fel ordning innan Angelina fyller år så borde självklart lille Vincent titta ut med =) Det ska också bli spännande. Och sen får ju Sandra sin lilla goding samtidigt som mej om man ska tro barnmorskornas beräkningar. Triss i pojkar blir det med om inget ultraljud visat fel, hehe.

Nu kom Angelina in här och pratade lite och sa precis en sak jag måste berätta, får se om jag kan ladda upp en bild sedan med. Det är såhär när jag var liten så fanns det en "svart dam" som bodde hos oss och inte vilken "svart dam" som helst utan en porslins dam i svart. Jag har alltid älskat denna det är nog egentligen inget speciellt med den men jag har alltid älskat den så jag fick den av mamma när jag flyttade. Angelina började titta på den för någon vecka sedan, inte mer med det just då. Sedan för kanske två veckor sedan så pekar hon på den "svarta damen" och säger "momo" (mormor), haha. Ser dock inga likheter med min mamma men visst. Så nu är detta hennes mormor när den riktiga mormorn inte är här. Hon är ju så söt. =)

Nej, nu ska jag sörpla kaffe och lite så.

Nyår

Nu har jag blivit så dålig på detta med att blogga igen. Ska verkligen försöka skärpa till mig nu. Visst, jag har inte haft samma lust att blogga när Markus har varit hemma eftersom jag vill spendera min tid med honom. Julen var mysig speciellt julafton, Angelina sov dock väldigt dåligt den natten. Det har verkligen varit för mycket för henne så hon har sovit jätte oroligt.

Sedan hade vi ju nyårsfest här hemma med. 9 vuxna och 4 barn så det var ganska mycket folk ändå, mysigt som bara den.Dock så finns det fortfarande stäning kvar att göra sedan nyår, hehe. Angelina älskade verkligen "raketerna" och blev lite ledsen när det inte kom fler, hehe.

Snart ska vi sticka bort till ica med bussen och handla lite. Hade tänkt åka ner till stan först men jag hittar ingen som vill följa med. Och det är ju så tråkigt att gå själv. Får ta stan någon annan dag tror jag.

Detta blir Angelinas sista lediga vecka från dagis. Hon kommer bli så lycklig när hon äntligen får träffa alla sina dagis-kompisar igen. Varje morgon har det varit tjat om att gå till dagis för hon fattar ju inte varför hon inte kan gå dit. Nu vaknade tösen så jag ska ta henne.

RSS 2.0