One Tree Hill

Japp, snart ska vi kolla på One Tree Hill. Vi tittade på det som bara den innan men nu har vi missat någon säsong eftersom Markus legat ute i veckorna. Men idag ska vi se ett par avsnitt. Älsklingen ville hitta på allt idag men för mig blev det ingen klippning, han tog den sista tiden. Fast han erbjöd mig att ta den men han behövde den mer än mig. Jag har ändå mer tid till att klippa mig ju.
Nej nu ska jag dra för nu har M lagt A.

Halv sju

Japp, vid halv sju i morse vaknade lillfisen. Ungefär en halvtimme tidigare än vad hon brukar. Jag hade gjort allt denna morgon för att få sova en halvtimme längre. Är så trött idag. Kan visserligen bero på att jag har drömt hela natten. Den dröm jag kommer ihåg mest utav är att jag drömde att vi var på ultraljudet och att de såg att det var en pojk till 15%. Så vi kunde inte veta säkert var det var. Hel mysko dröm kanske inte låter så konstig men den var mysko.

Idag vet jag inte vad som händer. Markus sover ju fortfarande och det kommer han få göra i nån timme till. Stackarn har ju faktiskt jobbat men ändå känner jag att jag vill att han umgås med oss när han är hemma. Så idag hoppas jag på att han vill handla lite, sen ner till stan för att klippa oss eller åtminstånde honom och sen kanske ta och käka ute idag. Men vi får väl se hur mycket min älskling pallar. Ska vi klippa oss både behöver vi ju barnvakt med och det kan ju bli ett problem.

På måndag ska ju Milla vara barnvakt åt Angelina så nu måste jag hinna med att städa lite innan dess med. Vill ju inte att det ska se ut som det gör nu om dem ska vara här. Får se om jag snart kan vakna och orka göra något här hemma.
Åh, nu är det bara 2 dagar kvar till ultraljudet. Fan va jag längtar. Vill veta om barnmorskan på sjukan hade rätt om att hon först trodde att det var en pojke eller om vi ska ha en liten tjej till.

Ultraljudet avgör ju lite hur mycket jag kommer behöva handla på Ullared med. För jag menar blir det en flicka så har vi massor och då behöver jag inget. Kanske ändå blir att man handlar nått som man tycker är fint. Men blir det en pojke då blir det massa att inhandla för allt vi hade till Angelina var nästan rosa eller klänningar.
Funderar på hur vi ska göra med vagn med. Ska vi ha en syskonvagn eller ska vi ha den vi har nu med en ståbräda. Angelina är ju verkligen ingen vagn-åkare, men å andra sidan så kan det ju vara bra om man ska till stan eller på lång promenad. Hm, jag måste verkligen fundera igenom detta och få Markus att prata med mig om det så att vi kan bestämma oss.

Nej, nu ska jag dricka mitt kaffe och titta på Pingu med Angelina.

Glad, trött och nervös

Mamma hade tydligen försökt att ringa mig flera gånger för det hade inte tagit så lång tid ändå. Men tillsut fick hon tag i mig för att berätta att hon kan följa med på måndag. Nu är jag super glad och på hel spänn. Sen ska min söta Milla vara barnvakt åt Angelina och hämta henne på dagis och lite så. Känns så skönt att det blev att Milla kunde ha henne för Angelina verkligen älskar henne.

Min kycklingsallad är färdgi och står i kylen nu. Dock så blev såsen jag skulle göra ganska så kryddig om man säger så men den smakar ändå inte mycket curry fast jag hade i hur mycket som helst. Tänkte att jag får nog låta den stå ett tag och se om den smakar bättre sen.

Blä, jag har inte alls hunnit med mycket idag känner mig hur lat som helst. Hade velat få lite fint innan älsklingen kommer hem men jag orkar inte nu efter att ha fixat med mat och lite så.

Väntar

Nu sitter jag här efter att ha handlat och tar mig en kopp kaffe. Fy fan va tungt det blev att bära hem allt helt själv, blää. Sen diskade jag lite iaf och pratade med min Milla lite med. Så söt är hon ju.

Nu väntar jag iaf bara på att mamma ska ringa så jag vet om hon kan följa med eller om jag ska jaga vidare. Sen måste jag verkligen städa lite och förbereda maten lite, har väl en känsla av att Angelina inte kommer att äta kycklingsalladen ändå, men cremé fraichen med curry skulle inte förvåna mig om hon åt.

Nej, jag tror jag ska testa ringa mamma. Hur långt tid kan det ta att gå på adventsfirande? Inte 2½ timme väl. Eller det kanske det gör, var ju läänge sedan jag gick på nått sånt. Hm, jaja jag testar ringa om en stund. Nu ska jag dricka kaffe och ta det lungt en liten stund.

Skit

Fan va allt alltid måste krabba. Blir så trött på att det alltid måste bli såhär. Markus kan inte följa med på könsultraljudet nu ändå. Så nu hoppas jag för fullt på att mamma kommer att kunna följa med ville ju helst ha med älsklingen men det verakr omöjligt. Idag får jag svar om mamma kunde följa med annars får jag ragga vidare för jag måste åtminstånde ha någon med körkort, för bil har vi ju.

Idag vet jag inte riktigt ad som händer. Angelina ska snart till dagis och jag ska springa till affären och handla lite. Sen kommer ju Markus men jag har ingen aning om när. Så det blir väl att städa lite här hemma. Så tråkigt men det måste ju göras.

Skulle ha städat igår men istället åkte jag till Milla och gav henne en present. Ångrar absolut inte att jag åkte till henne för det var super mysigt. Molly, Millas katt tyckte väldigt mycket om mig igår, haha. Har ingen aning om varför. Tråkigt iaf att behöva städa idag.

Längtar

Just nu finns det massa att längta efter. Jag längtar tills i morgon för då kommer både lönen och Markus. =) Sen på lördag kanske vi ska gå ut och käka ihop jag och älsklingen. På måndag får vi förhoppningsvis reda på könet på lilla grodan i min mage. Sen ska jag snart åka till Ullared med mamma och Milla. Blir nog den 8:e eller nått. Ska bli super kul.
Den 22:a så blir det barnmorskan igen och sen den 24:e är det ju faktiskt julafton. Denna julen kommer att bli underbar känner jag på mig. Ska blir så kul att Angelina kommer att förstå mer denna julen.

En natt till sen kommer älsklingen. Längtar så efter honom. Hoppas snart att han slipper jobba såhär.

Idag har jag verkligen lust att baka men jag har inget lust att ta mig till affären. Sen vet jag inte om pengarna räcker om jag ska baka med innan lönen. Får se om det blir nått för den delen så finns det annars massa städning att göra här hemma.

Hade velat träffa Milla idag, saknar henne med. En RIKTIG vän är vad hon är. Så söt är hon med sin bula på magen med =)

Pojke eller flicka?

Då har internet varit nere i ett par dagar så jag har inte kunnat skriva. Nu har vi i alla fall varit på rutin ultraljudet och bebisen mådde super därinne. Fick förklaringen på varför jag inte känner bebisen så mycket, moderkakan låg i framväggen så det var ju inte konstigt. Sen bad vi om att få se könet. Först när hon kollat så sa hon 70% att det är en pojk och vi blev helt tysta. Då frågade hon varför vi blev så tysta, sa det att jag kände det som en chock att få reda på vad det var. För jag blir lika glad för vilket som. Men iaf så skulle hon kolla igen och sa att händerna och navelsträngen låg ivägen så hon visste inte alls helst plötsligt. Jag som var så glad över att vi troligen skulle få en pojk, hade såklart blivit lika glad över en flicka. Men jag ville iaf veta. Så nu har vi bokat tid på måndag i Malmö för att ta reda på vilket kön det är på denna lilla bebis. Ska bli så spännande. Skönt med att veta om man komer behöva köpa massa nytt eller om den kommer kunna ha Angelinas kläder.

Angelina ville till dagis vid sex i morse. Hon tog på sig skorna och ställde sig vid ytterdörren för att få gå till dagis. Skönt att hon trivs iaf. Ska hämta henne snart, så jag måste nog gå nu.

Dagarna går segt

I natt har jag äntligen fått sova riktigt bra. Så idag känner jag mig ganska så utvilad. Markus kommer hem idag, han chockade mig lite eftersom jag trodde att han skulle komma hem i morgon kväll. Men han kommer idag vid två eller nått. Så skönt att få ha han hemma lite längre.
Dagarna går så segt nu när man bara väntar på att det ska bli fredag. Nu ringde Milla så nu måste jag sluta skriva.

Tröttare än tröttast

Fan va sur jag blev nu satt här och skrev ett låångt inlägg om vad vi gjort sen bara försvinner allt jag har skrivit. Sitter på Markus bärbara, så det är väl för att jag inte är van vid att skriva på den. Nu blir det en kortare version av det jag hade skrivit från början och jag ska försöka spara hela tiden så det inte händer igen. *sparar*

Fredagen blev ganska så lugn. Lördagen kom jona och hämtade sin dator. Och vi flyttade in min dator i datarummet. Angelina var så söt när vi höll på för hon skulle ju hjälpa till. Hon torkade mitt bord och sopade golvet. Sötisen. När vi var klara lämnade vi Angelina hos farmor och farfar. Sen åke vi och gjorde några ärrenden Markus hade. Efter det blev det att käka på Mc Donalds eftersom jag hade glömt bort att käka frukost så var jag hungrig som en varg. Sen åkte vi ut till ica laget för att hämta madrassen till barnsägen Angelina fått av Markus chafför. När vi fått madrassen åkte vi till kontoret för att försöka få hem sängen. Och det var verkligen på det berömda att vi ens fick in den i bilen. Sen hemma så kämpade jag för att hjälpa Markus bära upp den för trappan. Det var både tung och otymplig. Men vi lyckades efter många om och men. Sen fixade vi hennes rum och satte upp våra hyllor som vi köpte på Ikea för ett tag sedan. allt vi gjorde blev jätte bra men det tar ett tag att vänja sig när det blir många förändringar.

I natt fick Angelina ligga i sin nya säng på sitt rum. Först vaknade hon vid elva men somnade om. Sen vid två tiden så grät hon som bara den där inne så jag fick gå in och lägga mig hos henne men hon vaknade hela tiden så jag fick ligga kvar där. Det var nog den värsta sömn jag fått på länge. Hennes säng var inte ens till för korta jag. så vi måste göra något åt hennes säng så man kan ligga hos henne om hon vaknar. Jag har ont i varenda kroppsdel efter att ha sovit i hennes lilla säng. Sen i alla fall vi sex i morse vaknade hon igen och vi gick och la oss i min säng för jag var tvungen att sova lite till. Angelina somnade om till sju, men vi gick inte upp förrens vi åtta tiden. Men hon lekte lite och bankade på mig.

Så idag är jag super duper trött. Markus ligger fortfarande och sover man jag tyckte han behövde det. Han var ju uppe tidigt igår plus att han gjorde en massa. Jag och angelina har käkat mannagrynsgröt till fruktost idag.  Nehe nu får jag inte skriva mer för henne. Men detb kanske blir ett inlägg senare.

Saknar

Dagarna har gått åt till att stäa och lite sånt nu. Tvättar som en tok för Angelina smutsar ju ner kläderna så fort hon får på sig dem känns det som. Sen har jag gjort väldigt lite när jag var sjuk med. Så det får man ju ta igen nu. Tänkte att jag ska ta och hänga tvätten nu och sen köra en maskin till. Tror jag har en eller två maskiner kvar att göra sen är allt upp tvättat.

Usch, va jag saknar markus nu. Det är jobbigt att vara utan honom så mycket. Vill ju ha någon att mysa och prata med om kvällarna. Men nu blir det att man glor på tv och somnar tidigt.
Pratade med älsklingen nyss och vi halvt om halvt bestämde att vi ska sluta spela wow nu. För vi spelar inte så ofta och det är onödiga pengar plus att det tar för mycket tid om man ska hålla på med det.

Funderar på vad jag ska göra nu förutom att fixa med tvätten. Är super trött nu, funderar lite smått på att ta en lite tupplur innan jag ska hämta min fisrumpa på dagis igen.

Update

Tänkte börja att skriva lite om vår underbara helg. I lördags så var vi först nere på stan och tog bilder på vår lilla fis. Hon blev helt perfekt på bilderna så vi beställde bilder för 500 kronor. Väldigt billig jämfört med vad det brukar kosta. Tog ett svartvitt foto 18x24 som vi ramat in som så småning om nog ska upp på väggen eller på hyllan vi köpte på ikea när vi nu satt upp den.

Sen åkte vi iaf till Leo's lekland. Angelina är ju väldigt försiktig av sig så det tog ett tag innan hon vågade åka ruchekana själv. Men sen åkte hon och Markus den största de har där fast hon satt i hans knä då. Och hon älskade det. Hela tiden pekade hon mot den och sa "ååka". David, Sara och Natalie var där med oss och sen Saras lillebror och Markus lillasyster. Lite tråkigt att jag inte kunde åka så mycket med Angelina men jag känner inte riktigt för det nu när man är gravid och allt.

På tal om graviditeten så hade jag ju bara gått upp 800 gram sist jag var där så det känns ju lovande. Tänkte jag ska kolla lite med barnmorskan och fråga hur mycket jag gick upp med Angelina vecka för vecka. För denna gången vill jag inte gå upp riktigt så mycket, eftersom jag inte går ner det speciellt snabbt heller.

Igår fick vi äntligen korten de tog på dagis. Det var väl inte den bästa bilden på Angelina men söt är hon ju alltid. Kul att ha de bilderna sen när hon blir stor.

Igår röjde jag i datarummet för fullt så nu börjar bokhyllan där inne se fin ut. Idag tänkte jag att jag ska ta och tvätta lite iaf. Får se hur mycket jag orkar för Angelina var ju vaken i natt med, så man är ju lite slö nu.

Dålig

Jag har verkligen blivit skit dålig på att skriva men jag ska försöka ta nya tag nu. Lite tråkigt att skriva en massa när det knappt är någon som läser ändå.

Nu har jag lämnat Angelina på dagis för en stund sedan, satt med henne där en stund med. Så roligt att se vad hon gör på dagis under dagarna.

På lördag ska vi nog till Leo's lekland. Ska bli rolig för jag har aldrig varit där. lillfisen kommer nog att älska det kan jag tänka mig. Ska bli mysigt att åka iväg hela familjen. Det blir ju inte att vi gör det så ofta längre.

Nehe nu måste jag ta en kopp kaffe till sen måste jag käka nått innan min mage skriker ordentligt.

Stan

Idag blir det att åka till stan med Milla och sen baka lussekatter. Mmmm... Tänkte att jag uppdaterar lite mer senare om jag nu får tid till detta. Väntar ju med spänning på att min lärare ska ha rättat mitt prov och att jag ska få mitt slutbetyg i engelska B.

Bus eller godis

Igår firade vi Markus lite här hemma. Vi gjorde en god frukost på morgonen med ägg, bacon och sill. Smaskens! Och Markus fick sin present en ny thermos till sitt kaffe för den gamla var ju inget vidare. Sen åkte han på möte och jag och lillfisen bakade en tårta till honom en prinsesstårta. Den blev faktisk ganska så god. Fast jag pillade bort all grädde eftersom jag inte äter det. Sen när han kom hem fikade vi. Och lite senare gjorde vi fläskytterfilé med potatisgratäng. Fast potatisgratängen blev inget vidare eftersom vi gjorde den på asterix-potatis. ICA här uppe hade ingen annan potátis vilket jag tycker är skit dåligt. Sen blev det chockladpudding på kvällen, super gott.

Efter vi hade lagt Angelina för kvällen så satte vi oss och spelade lite. Helt plötsligt vid nio tiden ringer det på dörren. Markus öppnade och då stod det 4 eller 5 ungar som sa: "Bus eller godis". Så jag sprang ut i köket för att försöka hitta något att ge dem. När jag kom tillbaka till dörren så frågade den äldre flickan om hon kunde få låna en telefon eftersom en va de mindra flickorna var ledsen. Så hon försökte ringa till hennes mamma men ingen svarade. Jag frågade varför hon var ledsen. Då berättade de att deras kusiner höll på att skrämma dem och kasta smällare i närheten av dem. Så skulle de i alla fall gå hem med tjejen. När det gick frågade jag om de vågade gå hem själva. Till svar fick jag "Vill du så får du gärna följa oss, men vi förstår om du inte vill". Så jag drog på mig jackan och skorna och följde barnen hem för det var inte jätte långt från oss. De berättade en massa på vägen och alla barnen pratade i munnen på varandra. Så söta var de verkligen. Väl utanför deras lägenheter så sa jag att jag måste gå hem igen och frågade om de fixade det själva nu. Då frågade den äldre flickan om jag ville gå en runda med dem. Men jag sa till henne att jag har en liten dotter som ligger hemma och sover så jag vill gärna hem till henne. (Markus var ju hemma men ändå). Känner mig lite för gammal för att gå med barn jag inte känner på "bus eller godis".

Sen kom vi till sängs ganska så sent. Tyvärr så vaknade Angelina då. Det började med att hon tittade upp på mig icg skrattade. Och självklart kunde jag inte hålla mig för skratt. Sen höll hon på att leka teaterapa för att slippa sova mer. Tillsut somnade hon om igen i alla fall.  Men innan hon kunde sova så var hon tvungen att ha på sig sin ena strumpa. hehe. Vilka idéer så barn har.

Idag fick vi sov morgon till HALV TIO!! Det var det längsta på länge. Men skönt var det. Nu sitter vi bara och väntar på att Markus chaffis ska komma och hjälpa oss med bilen för den går inte igång. Sen ska vi handla vinterskor och fixa present till min lillebror som fyllt år. Sen bär det ut mot pappa.  Nehe nu ska jag se till att Angelina klär på sig sina strumpor istället för pappas som hon hittade.


RSS 2.0