Tummen ner för Länstrafiken

Nu var det ett tag sen jag skrev här men det har varit fullt upp hela tiden. Jag har haft en hel del i skolan eftersom vi var sjuka mitt i kursen med. I alla fall så har jag fårr MVG på nästan alla mina uppgifter i Engelska B och idag gjorde jag slutprovet. Hoppas verkligen att det gick bra för det kändes inte som att det gick något vidare. Kanske kan jag iaf lyckas få ett VG på hela kursen, det skulle ju inte sitta fel.

Angelina trottsar bara mer och mer. Idag när jag hämtade henne tog det en kvart att klä på henne. Hopplöst! Sen skulle vi och handla. Så vi tog bussen som var sen. På bussen en hållplats innan vi skulle av kommer det en så gullig gammal dam in på bussen. Så jag ställer vagnen så att hon med kan få plats. Ställer mig brevid vagnen istället. Då erbjuder sig damen att jag kunde minsann få sitta på hennes rullator, jag tackade nej och sa att vi ändå snart skulle av. Plingade på stopknappen, men bussen körde i fel fil och stannade INTE! Trodde att hon var ny och kanske hade missat att det var en hållplats. Tänker att hon stannar nog på nästa och då kan jag ta den andra affären men NEJ, hon stannar inte där heller utan jag fick åka hela vägen ner till stan. Och tillråga på allt så kör hon som en j*vla biltjuv. Ringer upp Länstrafiken för 4 gången detta året och berättar vad som har hänt. Förklarade för henne att såhär får det fan inte gå till. Ändå skälet att vi skulle handla var för att jag hade glömt lite till Markus lilla firande här hemma i morgon. Hade ändå funderat på att skita i att handla idag.

Jaja, idag fyller iaf min stora älskling år! Dock blir det inget firande idag eftersom han är ute och kör. Han kommer nog inte hem förrens vid nio-tiden. Men i morgon ska vi ha en super frulle sen middag och till slut ska jag ha lyckats med en prinsesstårta till min älskling. Har gjort den en gång innan och då blev den helt okej. Så vi får väl se denna gången. Sen ska han ju självklart få en present fast det vet han inte om. Tråkig som jag är så har jag inte kommit på något han behöver så jag har bara köpt en ny thermos för den gammla är så äcklig. Han skulle fått en 2 liters men det hade dem inte på CG. Men men annars får han väl ha både den gamla och den nya.

Funderar på om jag ska ta och spela lite nu. Finns inte så mycket att göra annars eller jo städa men det pallar jag inte efter denna dagen utan det får bli i morgon.

Bilstol

Blir ingen resa till mamma nu eftersom Markus glömde ta ur bilstolen ur bilen. Så nu är vi fast här hemma. Hade ju gått att ta buss men de går ju inte så ofta plus att med Angelina på en buss är inget vidare. Så tråkigt, jag som ändå hade kommit på något att hitta på. Funderar på va man ska göra nu. Det borde väl finnas någon som inte har nått att göra. Nackdelen är ju att de som inte har barn har ju inte ens vaknat än.
Millan jobbar ju tyvärr annars hade jag gärna umgåtts med henne idag. Får väl se om man kanske åker dit ikväll möjligen en lite sväng sen. Vet visserligen inte om hon har planerat in nått annat idag heller men det märker vi.

Håller på att bli galen på Angelina, hon har kommit in i en riktig trottsålder nu. Hon bits, rivs och sparkas när hon inte får som hon vill. Och hon har svårt att leka lite själv. Känner att detta kommer bli en jobbig period nu när Markus jobbar så mycket med och jag är gravid dessutom. Men vi tar väl oss igenom det på ett eller annat sätt.

Hm, nu luktar det illa om Angelina så jag tror det är dax att byta en blöja. Ser inte framemot detta blöjbyte. Är ju så känslig för lukt just nu med. Ska ta och byta på henne nu sen ska jag nog ta och käka lite med.

Segt

Fy fan va denne morgon går segt fram idag. Klockan är inte alls mycket än. Jag orkar inte göra nått men ändå vill jag hitta på något. Jobbigt! Angelina är redan trött och vill nog helst sova nu men det gåt INTE för sig. Funderar på om min mor vaknat än, känns dumt om man ringer och väcker henne. Men jag har trååkigt. Det är kallt ute och den ända filmen vi har som Angelina vill se är Pingu vilket jag avskyr, men ska jag hålla henne vaken får jag nog sätta henne framför Pingu en stund.

Trött morgon

Blev inget mer uppdaterat sen. Har varit fullt upp med allt annat. Igår var vi ute och gungade och lekte med Angelina sen åkte vi och handlade. Blev en ganska tidig kväll för oss igår och tur var väl det. Angelina var vaken en timme runt tre tiden i natt, sen hade Markus ställt sin klocka på 6 (!!) så då vaknade hon med. Så idag kommer hon vara så himla trött sen. Ska försöka få tillbaka henne igen till "hennes tider".

Idag har jag ingen aning om va vi ska göra, funderar på om man ska ut till mamma en sväng idag. Men vi får väl se. Angelina ska iaf bada idag. Vilket jag gjorde igår  och ett superlångt bad med, så skönt.

Jag och mamma var ju på ultraljudet i torsdags. Fick dock vänta i en halvtimme på att komma in eftersom jag hade fått en jourtid. Men allt var bra med det lilla knytet. Så liten var den och superlik sin syster. Nu är man så nyfiken på vad det är för lite krabat där inne i magen. Längtar till april nu. Den sprattlade iaf för fullt så det  är kanske inte så konstigt att jag känner den ibland även om det fortfarande är svagt. Nu måste vi bestämma oss till rutin ultraljudet om vi ska ta reda på könet med. Är lite kluven i den frågan just nu, men vi får väl se.

Vägde mig igår förresten och jag har bara gått upp 0,1 kg =) Så skönt för denna gången vill jag inte gå upp mer än jag behöver. Sist gick jag upp 13 kg och gick "bara" ner 7kg efter förlossningen.

Nu måste jag läsa som en tok med, för boken jag hade i Engelska B var ju inte den roligaste heller. Så jag kommer få läsa som bara den nu. Nackdelen är att när Angelina är vaken så kan jag ju glömma att jag får läsa. Datorn får jag sitta vid men bara små stunder oftast.

Snart fyller Markus år med och jag har ingen aning om vad jag ska köpa till honom. Det är ju så svårt. Det är ju inte precis att han har tid att göra nått. Sen finns det väl inte mycket han behöver som han inte har. Och han önskar ju sig aldrig något. Det blir till att fundera och fundera.

Morgon

Jaha nu är det morgon igen. Usch, va fort tiden går. Trodde denna veckan skulle gå så jätte segt eftersom Markus jobbar, men den har gått riktigt snabbt. Så idag är det ju fredag och Markus kommer hem. Ska bli så mysigt att få spendera en vecka med min älskling.

Om en timme ska jag och lillfisen börja traska mot dagis. Sen i eftermiddag kommer min far och ska sätta upp min hallslampa. Har ju äntligen fått tag i en likadan som jag köpte innan på City Gross. Kommer att bli mycket bättre ljus i hallen nu när jag får upp lampan.

Tänkte att jag ska ta och skriva ett inlägg om min underbara dag igår med sen. Men jag känner att jag inte kommer att hinna med det nu.

Sen i morse kom jag underfull med att det är nog dax att "pott-träna" Angelina snart. Hon hukar sig när hon kissar eller bajsar sen säger hon vad hon gjort och att hon vill byta blöja. Så hon börjar ju fatta det lite mer nu. Får se hur vi ska göra. Tänkte att vi ska fixa en toa-ring till henne och en liten pall så hon kommer upp. Vore ju bra om hon blev blöjfri tills bebisen kommer åtminstånde på dagen, natten kan hon få ha blöja ett tag till ändå.

Nej, nu ska jag försöka göra oss i ordning för dagis.

Segar

Blev inget gjort nu istället utan nu sitter jag bara framför datorn och fördriver tid. Vilket känns helt onödigt idag. Trött som en gris är jag och godis sugen som bara den. Funderar på om det finns så man kan baka chockladbollar. Hm, eller om man ska vänta på Angelina. Eller kanske ringa Sandra och se vad hon har för sig. Blää, jag har så tråkigt just nu.

Massa gjort

Jag har hunnit med en hel del idag eftersom jag läser mest på kvällarna. Så idag har jag, diskat, gjort fint i köket, tvättat 4 maskiner tvätt, torkat av borden, vikt en massa tvätt och plockat lite. Fick iaf allt gjort som jag skulle och funderar nu på om jag ska läsa boken, slappa lite eller åka och handla. Vi får väl se vad det blir. Eller om jag ska fortsätta städa eller kanske ta en dusch.

Städa

Igår åkte ju Markus igen. Så i natt fick jag och min prinsessa sova själva. Fast hon tycker nog det är mysigt att få sova i mammas säng hela tiden. Dock verkar hon vara väldigt arg på mig på morgonen. För i morse sparkade hon mig rätt på ögat och det gjorde så j*vla ont. Vi gick upp vid sju idag, fast vi var vakna sen kvart över sex.
Så fick jag lite gjort på morgonen med iaf. Jag hann med att tömma diskmaskinen och sätta in lite nytt.

Nu ringde BVC med så jag kunde ändra Angelinas tid den 22:a eftersom hon hade fotografering vid 9 och sen skulle vi varit på BVC vid 9.30 så det funkade ju inte. Men nu fick vi en tid vid 11.30 istället.

Sen ska jag bara ringa barnmorskan mellan 13-14 och sen gyn. Måste ändra massa tider nu, får väl se om det går att ändra alla. Hoppas verkligen på det.

Fick ta en paus i skrivandet för att torka mitt tangentbord och skrivbord för det var cola över alltihop. Mysigt eller inte.

Nu ska jag ringa min älskling sen måste jag börja städa lite här hemma om jag ska få nått gjort idag. Har gjort ett vecka schema med vad som ska hinnas med då jag tycker det är lättare att se. Så hoppas jag kan få alt gjort denna veckan.

Ingen lust

Nej, igår hade jag ingen lust att blogga. Så jag tänkte att jag skulle skriva lite nu men vi får se hur mycket jag får skriva för min dotter som är på tjurhumör idag. Vet inte vad det är med henne men inget passar då menar jag verkligen att inget passar. Hon bara skriker och gråter. Hon vill inte vara hos mig men hon vill inte heller leka.

Lite kort om igår. Jag stack ner på stan med min underbara Milla. Vi fikade och tittade på bebis kläder mest. Jätte mysigt. Sen när vi åkte hem så började det självklart att regna. Blev jätteblöta innan vi hann hem. Sen igår hade jag såå himla ont i magen har verkligen ingen aning om varför men jag kunde inte ens stå upp. Tog mig en halvtimme att ta mig upp ur soffan för att göra välling till Angelina så hon kunde sova. Men det blev bättre senare på kvällen iaf.

Idag ska vi nog och kolla på en soffa på EM. Får se om vi ska ha den eller inte men det hade varit skönt med en ny soffa eftersom vår är ett fint hål i. Sen åker Markus ikväll igen och då blir vi åter själva igen. Vill verkligen inte vara själv hela veckorna. Det hade varit bättre om han åtminstånde hade sovit hemma på nätterna. Men det är väl bara att bita ihop och vänja sig.

Nu höll jag ju på att glömma att jag fick MVG på mitt muntliga prov i fredags. Jag var helt i chock. Så nu hoppas jag lite smått på ett VG på hela kursen sen. Min lärare undrarde till och med om jag var från England eller vart jag hade lärt mig att prata så bra?! Jag som alltid sagt att jag inte är så bra på att prata bara skriva. Men nu är det bevisat så nu får jag väl tro lite mer på mig själv.

Nej, nu ska jag nog ringa Milla sen ska jag lägga Angelina innan hon får spelet totalt. Just nu är det lugnt för hon fick min MåBra tidning att läsa. Den var tydligt super kul.

Glömde

Ja, jag glömde ju säga att Markus har fått ihop sitt nya schema nu, tyvärr. Så nu kommer han att jobba 5 dagar sen vara ledig i 2 dagar, jobba 4 dagar vara ledig 3 dagar, jobba 5 dagar och sen vara ledig 9 dagar. Så nu blir det tyvärr så att jag kommer få vara själv ännu mer, vilket jag avskyr så det ska inte bli någon höjdare.

Bättre än inget

Jaha, då har man slöat som bara den hela förmiddagen. Men jag fick iaf ett litet städ ryck idag. Så jag har diskat, plockat leksaker, plockat massa annat, tvättat 2 maskiner och lite sånt. Snart ska jag ta och göra mig "snygg" så jag är redo att åka sen. Har lite annat jag ska göra med. Men jag tycker jag är förtjänt av en låång dusch idag =)

Trött

Idag är jag så trött. Fattar inte varför eller ja jag gick ju och la mig ganska sent. Vi gick inte upp förrens vid 10 över åtta i morse så vi fick stressa lite. Men Angelina verkade vara lycklig över att få vara på dagis idag.

Idag ska jag försöka ringa BVC och ändra tiden för skolfotot är ju samtidigt nu helt plötsligt, de skulle varit tidigare men de ändrade det. Så jag får hoppas på att BVC har tid lite senare den dagen. Sen måste jag kolla igenom min läxa lite mer. Måste plocka lite hemma med. Angelina ska ju hämtas redan vid halv tre idag sen ska vi på middag med Markus familj.

Nej, jag måste sätta igång här lite så jag får tummen ur.

Galen

Japp, jag tror snart att jag kommer att bli galen. Angelina har varit hel busig idag. Först hade hon bajsat ner sig så jag fick duscha henne vilket hon verkligen inte ville. Sen har hon retats med Ninja hela dagen. Och nu lämnade jag henne i vardagsrummet medans jag gjore välling. Då har hon på nått sätt (gud, vet hur) kommit åt mina turkiska peppar så dem satt hon och mumsa på nu. Tur att hon bara suttar på dem iaf.

I morgon ska jag nog kolla på en soffa eftersom vår bara går sönder mer och mer. Får se om det blir mamma som följer med eller om Markus tar sig en stund i morgon.

Nu ska jag sätta mig vid tvn en liten stund sen ska jag skriva ihop det sista på min uppsatts. Sen är det bara att rätta den och fortsätta med den andra läxan.

11+1

Angelina vaknade vid sju idag men jag var så trött att jag orkade verkligen inte att gå upp. Så vi läste lite böcker i sängen och hon borstade mitt hår. Eftersom hon hade lite feber igår kväll sen så fick hon vara hemma idag med. Jag hoppas på att hon kommer kunna gå i morgon i alla fall. Så synd att hon inte kunde gå idag för det var ju fika för föräldrarna på eftermiddagen som vi hade satt upp oss på. Men så är det ibland.

Nu på morgonen har jag pluggat lite och tittat på soffor. Vår soffa är jätte gammal och börjar gå sönder. Så hittade helt okej soffor på jysk som inte var allt för dyra heller. Så jag ville ner och titta på dem iaf. Men Markus har inte tid. Vilket är tråkigt att han inte har alls mycket tid till oss när han väl är hemma. Hade ju velat umgås med honom och hitta på lite innan han åker igen. Men det blir ju aldrig så eller ibland. Men jag tror inte han riktigt förstår hur mcyket vi saknar honom när han är borta så mycket.

Nu vaknade Angelina med som har sovit middag. Så jag ska upp och ta henne nu innan hon blir arg.

Thaimat

Millan kom hit och stannade ganska länge. Först fikade vi och snackade lite skit ihop sen fick jag sätta igång med pluggandet. Gick faktiskt jätte bra nu har jag snart översatt alltihopa. Sen är det ju att rätta till allt som ser fel ut och lite sånt. Angelina älskar verkligen Milla, det är så roligt att se.

Efter pluggandet stack vi ner till stan för att hämta ut min medicin. Så nu har jag sex sprutor kvar att ta, känns skönt att snart slippa dem. Jag är så trött på detta. Men i dag ska jag lägga på lite embla innan jag tar sprutan. Sist stack jag mig sex gånger innan jag lyckades få till det.

Sen blev det att käka thaimat, Milla som kom på den bra idéen. Så gott var det. Just de Markus och hans mamma var ju med också. Angelina fick en yoggi att mumsa i sig eftersom hon är så kräsen med maten just nu så är det inte mycket som går hem.
Vi lämnade av både Milla och Markus mamma hemma hos dem. När Milla gick blev Angelina jätteledsen. "Milla, Milla" satt hon och sa.

Och nu sen vi kom hem har jag inte hunnit så mycket än. Har lagt lillfisen som var jätte trött. Tror hon har somnat nu, hörde henne för en liten stund sedan.

Nej, nu ska jag ta och dricka cola och sen försöka plugga lite till.

11+0

Hela morgonen har varit kaos. Ringde till dagis vid halv nio och sa att lillfisen kommer inte idag. Sen har Angelina velat ha uppmärksamhet hela tiden och jag har försökt hinna plugga. Men hon sov en timme så lite har jag fått gjort iaf. Uppsattsen på engelska ska vara på ungefär 500 ord och jag har skrivit 491 ord fast på svenska så nu ska jag översätta det. Sen ska jag öva min muntliga läxa. Har iaf skrivit lite om vad jag ska säga. Nu ska det bara fastna med.

Snart kommer Milla hit med och ska hjälpa mig med Angelina lite så jag hinner plugga lite.
Angelina springer runt med min linjal nu och mäter allt ;-) Hon verkar inte ha lika mycket feber idag men feber har hon fortfarande. Får ju knappt ta tempen så vi har struntat i det idag.

Går ju in i v.12 idag med så skönt. Snart ska jag ju på ultraljudet med den 15 oktober. Nu är det inte så länge kvar iaf. Hoppas Markus kan följa med både på detta nu och på det vi har den 23:e novermber.

Äntligen mätt

Nu har jag äntligen fått lite pizza i magen. Angelina ville inte ha, hon som ändå brukar älska pizza. Kollade henne feber innan de kom med pizzan och den låg på 39,4 så alvedonen verkar inte hjälpa så bra. Men nu sover hon i alla fall, så jag hoppas att febern blir lite bättre. Hon kan ju ändå inte gå till dagis i morgon så jag får ju vara hemma med henne. Hoppas Markus kan hjälpa mig lite så jag hinner med allt.

Hoppas hon känner sig lite piggare i morgon i alla fall. Hon var ju nyss sjuk, hon har ju knappt hunnit bli frisk.

Har fått en craving än så länge och det är turkisk peppar. Måste bara ha det varje dag. När jag väntade Angelina var det tonfisk och ost. Speciellt fetaost det var det godaste under hela min graviditet. Sen var det väl lite annat med men det var de jag var mest tokig i.

Vråålhungrig

Japp, jag sitter här nu med en liten tjej som inte vet vad hon vill och magen kurrar som bara den. Markus skulle komma hem med pizza efter han hämtat sin bror som ska sova här i natt. Hoppas verkligen de kommer snart. Har ätit ett paket nudlar idag och 20 st turkisk peppar. Hehe inte det nyttigaste. Men jag är en slarvmaja med maten. När jag är gravid så är jag ju konstant hungrig. Men denna gången hoppas jag på att inte gå upp mer än jag behöver.

10+6

Idag har det verkligen varit fullt upp här hemma hela dagen. Morgonen började med att fixa iordning Angelina till dagis som vanligt. När jag kom hem efter att ha lämnat henne så hade jag massa att stå i, företaget behövde att jag fixade en massa. Så jag fick ringa runt det första jag gjorde, sen fick jag sitta och räkna ut en massa. Och jag är verklugen ingen höjdare på matte.
Sen har jag ju läst Engelska B nu på 100% men fick gå ner till 50% för vi blev sjuka hela familjen. Sen har jag hamnat efter så nu ligger jag en hel del efter. Så det var bara att plugga på idag. Har en uppsatts som ska vara klar tills på fredag på 500 ord och sen ska jag ha muntlig redovisning via telefon.

När Angelina kom hem så ville hon inte äta något annat än banan vilket aldrig brukar hända. Men i alla fall så verkade hon trött redan nu vid sex tiden så jag antog att hon hade sovit dåligt på dagis fast de inte sagt nått. Så hon fick välling och lägga sig. Hon ville inte sova så jag tänkte att jag lägger mig med henne så kände jag på henne och hon var jättevarm. Så vi gick in och tog tempen som låg på 39,6 grader redan. Det fick bli en alvedon supp för att snabbt försöka få ner febern men den verkar inte ha hjälpt än iaf. Tycker så synd om min lilla tjej, hon mår verkligen inte bra. Hon orkar iaf leka lite just nu. Jag ville sitta och gosa men det vilel hon inte.

Fan undrar hur det ska gå nu när jag har så mycket att göra i skolan med, får ju inte ta ledigt heller. Blää säger jag bara.

Och i morgon går jag ju in i v.12 :-)

Bloggare igen

Jag har haft ett par bloggar nu men lagt ner det från och till. Men nu kände jag att jag saknar att blogga. Tror jag kommer att behöva kunna skriva av mig i mellanåt. Tänkte berätta lite om mig och oss.

Jag heter Jennie och är 21 år gammal. Är tillsammans med min underbara sambo Markus. Jag och Markus träffades genom våra ex. Vi hade känt varandra i ungefär två år innan det tog slut i båda våra förhållanden. Vi började träffa varandra som vänner men det utvecklades till kärlek.

Vi blev tillsammans den 6/7 -07. Vi spenderade mycket tid tillsammans men bodde i egna lägenheter. Markus bodde kvar i sin lägenhet i stan och jag fick en etta utanför stan. Den 19 augusti 2007 köpte jag ett graviditetstest, då jag visste att jag hade missat ett eller två minipiller. Så på kvällen bestämde jag mig för att testa medans Markus låg i sängen och kollade på tv. Jag satt och stirrade på testet hela tiden. Det positiva resultatet dröjde inte alls länge, min första tanke var men det kanske ändrar sig snart. Men det gjorde det inte. Så jag tog med bruksamvisningen och testet och gav till Markus. Själv var jag hel upp och ner. Jag visste inte om jag skulle gråta eller skratta. Markus var mist lika chockad fast vi visste att det kunde vara så. Det tog inte lång tid förren vi hade bestämt att en abort går vi inte igenom. Och det tror jag hade förstört vårt förhållande med faktiskt. Så vi beslöt oss för att behålla. Vi fick många både positiva och negativa kommentarer om att vi skulle ha barn tillsammans. Vi hade ju inte varit tillsammans så länge så på vissa sätt förstår jag att folk var oroliga. Jag sa upp min lägenhet och flyttade in hos Markus kort där efter.

Sen valde vi att flytta till en större lägenhet, ett radhus. Till radhuset flyttade vi i Januari -08. Sen var vi uppe i Stockholm och tittade på vår bebis i 3D och 4D. Vi valde att kolla könet med. Och det skulle bli en flicka precis som Markus trodde. Själv var jag bombsäker på att det var en pojk. Graviditeten var helt underbar i början men mot slutet fick jag hepatos vilket var jätte jobbigt.

Den 21:a April var vi inne på bedömning för ingåsättning och fick en tid nästa dag för attt få en igångsättning. Bara 10 minuter efter vi hade varit där så fick jag ganska mycket värkar. Så Markus körde hem mig för att vila medans han åkte ner och träffade sin mamma som han hade lovat. Hemma blev det inte mycket vilande för min del. Värkarna gjorde ju ont så jag låg på soffan ensam och grät. Sen hade vi bestämt sedan tidigare att min mamma skulle vara med på förlossningen så jag ringde till henne och sa att hon kunde börja göra sig redo. Ringde även till Markus och sa att han kunde börja åka hemåt. Dock hade han inte förstått att det var på gång och att jag ville åka in så jag fick ringa ytterligare en gång sen när min mamma hade kommit. Arg som ett bi var jag på han för jag vågade inte stirra upp han första gången jag ringde för han var så nervös. I alla fall förlossningen gick bra. Låg inne i 18 timmar så den var dryg.

Den 22:a April 11.20 tittade vår lilla dotter ut. En Angelina blev det. Och det har varit helt underbart att få ett barn och se det växa upp. Angelina är nu 1,5 år och pratar som bara den.

I mars i år tog jag ut min p-stav då vi kände att vi var redo för ett barn till. I början av April fick vi reda på att vi skulle ha en liten igen, men lyckan varade inte länge i slutet på April fick vi missfall i v.7. Sedan efter det kämpade vi på och fick 2 missfall till fast mycket tidigare ungefär v.5. Skulle gått på utredning nu till julen eftersom vi då hade haft 3 missfall på raken. Men nu den 18:e Augusti så fick jag ett svagt positivt test som jag knappt vågade tro på. Så dagen efter köpte vi ett digitalt och där stod det klart och tydligt Gravid. Den 19:e augusti 2 år senare fick vi positivt igen. Kände oron för ett missfall till så det var svårt att njuta. Gyn skulle ha hört av sig till oss innan men de hade inte ringt. Den 10/9 fick jag en tid till gön för att göra ett vaginalt ultraljud (7+0). På ultraljudet såg vi hjärtat slå och när jag gick in för att klä på mig igen forsade tårarna. Hjärtat slog, det minskar risken ganska mycket. Läkaren sa att han nu var tvungen att erbjuda oss en medicin med hormoner för att hjälpa kroppen behålla barnet och att vi själva fick välja om vi ville ha den. Jag valde att ta den för bättre att göra det man kan i alla fall. Så tre sprutor (jag som är nålrädd med) i veckan i 6 veckor. Det har varit riktigt kämpigt att behöva ge sig själv sprutor när det är bland det värsta jag vet. Men jag vill göra allt för att mitt barn ska stanna.

Så nu är jag i v. 11 (10+6) idag och jag tar fortfarande sprutorna. Ska på ultraljud (ett extra) den 15 oktober och få se den lilla igen.

Glömde ju säga att jag är ju egenföretagare nu med och studerar. Sambon är lastbilschaufför och jobbar 5 dagar i stöten så då är han inte hemma alls.

RSS 2.0